Elsenstraat, Milheeze

Omschrijving

Woning 1 – Onder optie
Woning 2 – Onder optie
Woning 3 – Beschikbaar
Woning 4 – Beschikbaar
Woning 5 – Beschikbaar
Woning 6 – Beschikbaar

In het prachtige kerkdorp Milheeze worden 6 twee-onder-een-kap woningen gebouwd waarbij wonen op één niveau wordt gerealiseerd. De woningen worden gesitueerd aan de Elsenstraat. Deze straat is opvallend rustig te noemen doch tevens bij alle noodzakelijke voorzieningen. Dit woningtype is ideaal voor de senioren met slaap- en badkamer op begane grond en extra slapen, lezen of hobby op de 1e verdieping.
Tevens zijn deze woningen uitermate geschikt voor de kleinere gezinnen.

Het betreft woningen met een lage goot. Dat wil zeggen dat de woningen na de begane grond beginnen met inkappen, goothoogte circa 2,9 meter. Het is mogelijk voorzieningen, zoals slaapkamer en sanitaire ruimte, op de eerste verdieping te realiseren. Alle woningen hebben een tuin op het zuidoosten. De woningen zullen aan de laatste eisen voldoen, zeer energiezuinig zijn en zullen kwalitatief hoogwaardig worden afgewerkt.
Middels bijgaande afwerkstaat zijn alle woningen individueel af te werken naar eigen smaak.

Begane grond

Via de voordeur betreedt u de ruime hal waar u direct de ruimte zult ervaren van deze woning. Via de ruime hal komt u in de bijkeuken. Deze ruimte is eenvoudig in te delen als extra provisie ruimte of andere doeleinden.
Het toilet, met hang reservoir en wasbakje, is ideaal van ruimte. Middels de verkeersruimte betreedt u de enorme master bedroom met badkamer ensuite. Deze slaapkamer is voorzien van veel daglicht door middel van de raampartij, die tevens een fraai uitzicht biedt op de tuin. De badkamer ensuite mag in deze woning wel als het huzaren stuk genoemd worden! De badkamer kan op diverse manieren worden ingedeeld en worden afgewerkt.

Via de ruime hal betreedt u de open keuken waar direct de grote pui in de achtergevel op zal vallen. De praktische hoekkeuken maakt deze ruimte dan ook af.
De doorzon-woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. Ook hier zijn weer voldoende raampartijen aanwezig waardoor u voldoende daglicht zult ervaren. De andere wanden in de woonkamer bieden nog voldoende ruimte om kasten of een prachtig schilderij te hangen.

Eerste verdieping

Deze ruimte is nog geheel naar eigen wens in te delen! Denkt u aan een logeerkamer, badkamer, en of hobbykamer. Al deze mogelijkheden zijn bespreekbaar!

Tuin

De tuin is van goed formaat om samen met het gezin, vrienden of kennissen te genieten van een heerlijk glaasje wijn. De volledig omheinde tuin met looppoort biedt u volop privacy.
Via de tuin kunt u de ruime berging betreden waar u de fietsen of het tuingereedschap prima op kunt bergen.

DUURZAAM WONEN
In dit kleinschalige plan worden 6 duurzame woningen gerealiseerd. Alle woningen worden gas loos gebouwd, zijn voorzien van een individuele warmtepompinstallatie, dus klaar voor de toekomst!

Prijs: Eindwoning € 289.000. v.o.n
Twee onder een kap € 279.000. v.o.n

Kenmerken

– Onder architectuur worden deze woningen gerealiseerd
– Praktische indeling
– Uitstekende ligging
– Hoogwaardig afwerkingsniveau
– Eerste verdieping naar eigen wens in te delen
– Voorzien van warmtepomp
– Volledig omheinde tuin
– Wonen op één niveau
– Diverse afbouw opties mogelijk

Locatie:
Aan de westrand van de Brabantse Peel ligt de gemeente Gemert – Bakel. Het is een uitgestrekte plattelandsgemeente en is een van de grootste gemeenten van de regio Eindhoven. De gemeente bestaat uit de kernen Gemert, Bakel, Elsendorp, Handel, Milheeze, De Mortel en De Rips en heeft circa 29.000 inwoners. Gemert-Bakel is centraal gelegen en heeft verschillende uitvalswegen naar Eindhoven (N270), ’s-Hertogenbosch (N279 of A59), Nijmegen (A73 of N277), Venlo (A73) en Deurne. In de nabij omgeving van Milheeze zijn verschillende voorzieningen zoals de basisschool “De Kastanjelaar” en de voetbalvereniging “de Milheezer Boys”. Supermarkten en winkels zijn slechts op 5 autominuten te vinden in het kerkdorp Bakel. Tevens is er een busverbinding in het dorp aanwezig. Milheeze beschikt ook over mooie bezienswaardigheden zoals de korenmolen “Laurentia”, het “Heilig Hartbeeld” op het Kerkplein en de “Mariakapel” uit 1938.

Locatie

Elsenstraat, Milheeze

Download brochure

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.