Elsenstraat, Milheeze

Project 6 levensloopbestendige woning in de Elsenstraat te Milheeze

Woning 1: verkocht
Woning 2: verkocht
Woning 3: verkocht
Woning 4: verkocht
Woning 5: verkocht
Woning 6: verkocht

In het prachtige kerkdorp Milheeze worden 6 bijzondere twee-onder-een-kap woningen gebouwd waarbij wonen op één niveau wordt gerealiseerd. De woningen worden gesitueerd aan de Elsenstraat. Deze straat is opvallend rustig te noemen doch tevens bij alle noodzakelijke voorzieningen. Nabij de uitvalswegen richting Deurne, Helmond en Eindhoven. Slechts 30 autominuten rijden naar Eindhoven. Dit woningtype is ideaal voor de senioren/kleinere gezinnen/starters. Op de eerste verdieping is er de mogelijkheid tot een extra slaapkamer met eventueel natte ruimte.

De 6 woningen bestaan uit 2 hoekwoningen en 4 tussenliggende woningen, allemaal in dezelfde stijl. Het gevolg is een mooi en prettig gevelaanzicht en huizen die passen bij woonwensen. In de beelden zijn sfeerimpressies opgenomen van hoe de woningen er uit komen te zien. In de brochure is alle benodigde informatie opgenomen zoals plattegronden, afwerkstaat, optielijst, etc.
De woningen zijn compleet afgewerkt met o.a.:
– sanitair in badkamer en toilet;
– keuken met inductiekookplaat, koelkast, combi-magnetron, vaatwasser, etc.;
– dakkapel.

Alle woningen hebben een tuin op het zuidoosten. De woningen zullen aan de laatste eisen voldoen, zeer energiezuinig zijn en zullen kwalitatief hoogwaardig worden afgewerkt.
Middels bijgaande afwerkstaat zijn alle woningen individueel af te werken naar eigen smaak.

In dit kleinschalige plan worden 6 duurzame woningen gerealiseerd. Alle woningen worden gasloos gebouwd, zijn voorzien van een individuele warmtepompinstallatie, dus klaar voor de toekomst!

Prijs: Hoekwoning € 289.000. v.o.n
Tussenliggende woning € 279.000. v.o.n

Kenmerken:

– onder architectuur worden deze woningen gerealiseerd;
– praktische indeling;
– uitstekende ligging;
– hoogwaardig afwerkingsniveau;
– eerste verdieping naar eigen wens in te delen;
– voorzien van warmtepomp;
– volledig omheinde tuin;
– wonen op één niveau;
– diverse afbouw opties mogelijk.

Locatie:
Aan de westrand van de Brabantse Peel ligt de gemeente Gemert – Bakel. Het is een uitgestrekte plattelandsgemeente en is een van de grootste gemeenten van de regio Eindhoven. De gemeente bestaat uit de kernen Gemert, Bakel, Elsendorp, Handel, Milheeze, De Mortel en De Rips en heeft circa 29.000 inwoners. Gemert-Bakel is centraal gelegen en heeft verschillende uitvalswegen naar Eindhoven (N270), ’s-Hertogenbosch (N279 of A59), Nijmegen (A73 of N277), Venlo (A73) en Deurne. In de nabij omgeving van Milheeze zijn verschillende voorzieningen zoals de basisschool “De Kastanjelaar” en de voetbalvereniging “de Milheezer Boys”. Supermarkten en winkels zijn slechts op 5 autominuten te vinden in het kerkdorp Bakel. Tevens is er een busverbinding in het dorp aanwezig. Milheeze beschikt ook over mooie bezienswaardigheden zoals de korenmolen “Laurentia”, het “Heilig Hartbeeld” op het Kerkplein en de “Mariakapel” uit 1938.

Locatie

Elsenstraat, Milheeze

Download brochure

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.