Adriaen van Ostadestraat 11, Helmond

Bent u op zoek naar een uitgebouwde tussenwoning met garagebox in de kindvriendelijke wijk Helmond Noord?
Dan is deze woning wellicht iets voor u!

Met diverse faciliteiten zoals middelbare- en basisscholen, kinderboerderij “De Veldhoeve”, supermarkt, medisch centrum, speeltuin maar ook het natuurgebied “De Bundertjes” en uitvalswegen op korte afstand, heeft deze woning een zeer goede en centrale ligging.

Dit gedeelte van Helmond ligt tussen de oude- en de nieuwe Zuid-Willemsvaart. De omgeving is zeer schilderachtig dankzij een intacte en met beukenhagen omzoomde grachtenpartij en de monumentale Binderse poort.

INDELING

Bij aankomst bereikt u de aangelegde voortuin.

Als u de woning binnenkomst wordt u ontvangen door veel licht, waardoor er een prettige sfeer ontstaat. De vloer is belegd met laminaat en de hal biedt toegang naar een ruime garderobe, meterkast, trapopgang naar 1e verdieping, bergruimte en loopdeur naar de woonkamer.

Woonkamer
De voorzijde van de woonkamer is ingericht met een zitgedeelte en een grote raampartij, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt. De vloer is belegd met laminaat en het plafond en wanden zijn voorzien van een strakke afwerking.
In de uitbouw aan de achterzijde van de woonkamer is een eetgedeelte gesitueerd, welke in open verbinding met de keuken staat en uitzicht heeft op de tuin.

Keuken
De ruime keuken is in een wandopstelling geplaatst en kenmerkt zich door een fijn werkblad en de volgende apparatuur, te weten; 5-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, oven, koelkast en voldoende boven en onder kasten. De keuken staat in open verbinding met het eetgedeelte, met uitzicht op de achtertuin. Door de lichtstraat komt er fijn natuurlijk lichtinval binnen.

1e VERDIEPING

Via de trapopgang bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Deze biedt toegang naar 2 slaapkamers een bergkast en een moderne badkamer.

Slaapkamer I
Deze slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. De vloer is belegd met laminaat en wanden en plafond hebben een strakke afwerking. De raampartijen zijn voorzien van rolluiken.

Badkamer
De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel, radiator en een toilet. De raampartij is voorzien van een rolluik en er komt fijn lichtinval binnen ook heeft u de mogelijkheid om extra te ventileren.

Slaapkamer II
Deze slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De vloer is belegd met laminaat en wanden en plafond hebben een strakke afwerking. De raampartijen zijn voorzien van rolluiken.

Wasruimte
Waar origineel de badkamer was gesitueerd, is nu een wasruimte gemaakt. Hier vind u de aansluitingen voor uw witgoed met een raampartij die u de mogelijkheid geeft om extra te ventileren.

2e VERDIEPING

Via een vaste trapopgang bereikt u de tweede verdieping. Deze biedt toegang naar een voorzolder en bergzolder (voorzien van CV-installatie Remeha Avanta bj. 2016).

Slaapkamer III
Deze derde slaapkamer is voorzien van een grote dakkapel. De raampartijen zijn voorzien van rolluiken, de vloer is belegd met laminaat en het dak is geïsoleerd.

Tuin
De achtertuin is voorzien van een overkapping over de volle breedte van de woning, een zonneterras en een onderhoudsvriendelijke inrichting. Een vrije achterom, een vrijstaande berging en een ideale ligging op het oosten, maakt deze tuin prettig in alle seizoenen.

Algemeen
– fors uitgebouwd;
– 3 ruime slaapkamers;
– gehele eerste verdieping voorzien van rolluiken;
– open keuken met bijkeuken;
– mooie ruime woonkamer met veel lichtinval;
– kindvriendelijke buurt;
– inclusief garagebox;
– scholen en winkels in directe nabijheid;
– achtertuin op het oosten met een vrije achterom.

Kortom: Een verrassende en ruime tussenwoning die een bezichtiging zeker waard is!

Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.