Antoniusstraat 21, Milheeze

Helaas is deze woning niet meer beschikbaar, waardoor ook het inplannen van een bezichtiging jammer genoeg niet meer mogelijk is.

OMGEVING
Milheeze is een dorp dat behoort tot de gemeente Gemert-Bakel. In de directe omgeving is één van de mooiste natuurgebieden “De Stippelberg” gelegen. Naast schitterende uitgestrekte bossen vindt u hier een variatie aan poelen, zandverstuivingen, heide en statige lanen. Midden in de natuur, achter een restaurant en terras, ligt een grote zwemvijver “Strandbad Nederheide”. Met een ligging aan Antoniusstraat, woont u in een rustige omgeving met diverse faciliteiten zoals scholen, verenigingen, winkels, horeca en wandel- en fietsroutes.

INDELING

Bij aankomst bereikt u een ruime oprit (3 auto’s) met carport, een aangelegde voortuin en loopdeur naar de garage.

Entree
Als u de woning binnenkomt wordt u ontvangen door veel licht, waardoor er een prettige sfeer ontstaat. De hal biedt toegang naar een kelder, garderobe, de meterkast, trapopgang naar 1e verdieping en loopdeur naar de keuken.

Leefkeuken
De royale keuken is in een wand-opstelling geplaatst en kenmerkt zich door een fijn granieten werkblad en een raampartij waardoor er veel natuurlijk lichtinval binnenkomt. De volgende keukenapparatuur is aanwezig, te weten: 4-pits gas kookveld, geïntegreerde afzuigkap, combi-oven magnetron, 1,5 spoelbak met mengkraan, koelkast en voldoende kastruimte.

Bijkeuken
De bijkeuken is middels een loopdeur te bereiken. Hier vindt u uw witgoedaansluitingen en een geiser.

Badkamer I
Deze badkamer is in een lichte kleurstelling uitgevoerd en voorzien van een inloopdouche, toilet, wastafel en radiator. Middels twee kleine vensters heeft u extra ventilatiemogelijkheden.

Woonkamer
De ruime woonkamer geniet van veel natuurlijk lichtinval en is belegd met een tegelvloer. Wanden zijn voorzien van een strakke afwerking en het karakteristieke balkenplafond geeft een warme en rustieke uitstraling. Aan de voorzijde is een zitgedeelte gecreëerd en aan de achterzijde een eetgedeelte met uitzicht op de tuin.

1E VERDIEPING

Via de trapopgang bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Deze biedt toegang naar 3 slaapkamer en een badkamer.

Slaapkamer I
Deze kamer is aan de voorzijde gelegen. De vloer is belegd met laminaat en wanden hebben een strakke afwerking. De raampartijen zijn voorzien van rolluiken.

Slaapkamer II
Deze kamer is aan de achterzijde gelegen. De vloer is belegd met laminaat en wanden hebben een strakke afwerking. De raampartijen zijn voorzien van rolluiken.

Badkamer II
Deze badkamer is in een lichte kleurstelling uitgevoerd en voorzien van een ligbad, toilet, wastafel en radiator. Middels een raampartij heeft u extra ventilatiemogelijkheden en voorzien van een rolluik.

Via een tussenruimte kunt u doorlopen naar slaapkamer III. De tussenruimte is momenteel ingericht als kantoor, voorzien van een trapopgang naar de zolder, een bergkast en geniet van veel natuurlijk lichtinval.

Slaapkamer III
Deze slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft een speelse uitstraling door de schuinte. De vloer is belegd met laminaat en een fijne inbouwkast geeft opbergmogelijkheden.

Zolder
De zolderverdieping is in twee gedeeltes verdeeld. Aan de ene zijde vindt u de stookruimte met CV-installatie (Atag) en aan de andere zijde kunt u op eenvoudige wijze een vierde slaapkamer realiseren, indien gewenst.

Tuin
De achtertuin is zeer verzorgd, creatief ingericht en met aandacht aangelegd. Door de overkapping, het ideale zonneterras, diverse borders met volwassen beplanting, het gazon en de moestuin aan de achterzijde heeft deze tuin voor ieder een plekje waar men optimaal kan genieten. De privacy biedende tuin is via de carport bereikbaar en heeft een ideale ligging op het zuidoosten.

Garage
De garage is via de oprit met carport bereikbaar. De garage is ruim van opzet, in spouw gezet en voorzien van elektra.
Verderop in de tuin staat nog een vrijstaand houten tuinhuis, voor al uw tuingereedschap.

ALGEMEEN
– goed onderhouden;
– begane grond en 1e verdieping gedeeltelijk voorzien van rolluiken;
– zeer kindvriendelijke buurt;
– voldoende parkeergelegenheid;
– op een toplocatie gelegen;
– 3 slaapkamers, een vierde slaapkamer makkelijk te realiseren;
– gelegen op ruim perceel van 880 m2 groot;
– een volledig geïsoleerde garage;
– vrij uitzicht.

Kortom, een woning die zeker een bezichtiging waard is!

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.