Antoniusstraat 4, Milheeze

Ruime, vrijstaande woning met enorm veel mogelijkheden! Gelegen op een toplocatie in het centrum van Milheeze!

Wanneer u de woning via de voordeur betreedt komt u binnen in een ruime entree met vaste trap naar de eerste verdieping. In deze hal vindt u de meterkast, het toilet en is er een loopdeur aanwezig die leidt naar de woonkamer.

Entree:
Via de hal komt u in de zeer ruime, lichte woonkamer. Deze grote woonkamer, die verdeeld is in twee ruime ruimtes, beschikt over grote raampartijen wat zorgt voor veel natuurlijk lichtinval. Deze twee ruimtes zijn gedeeltelijk van elkaar gescheiden door de keuken.

Keuken:
De keuken van de woning is te betreden via twee ingangen en is gelegen in het hart van het huis. De keuken heeft een groot raam boven het aanrechtblad waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt via de tuinkamer. Door de ruime opzet van de woonkamer en de ideale ligging van de keuken zijn er veel mogelijkheden tot het vergroten van de keuken en er een open leefkeuken van te maken.

Woonkamer:
Via de woonkamer is er een entree naar de ruime tuinkamer, die aan de achterkant van de woning gelegen is. Deze extreem lichte, ruime tuinkamer heeft een royale raampartij rondom de hele ruimte en beschikt daarnaast over een schuifpui die uitkomt in de achtertuin. Ook zijn er via de tuinkamer doorgangen naar een ruime badkamer en een slaapkamer, die eveneens gelegen zijn op de begane grond. Kortom slapen op de begane grond behoort hier tot de mogelijkheden!

Eerste verdieping:
Via de vaste trap in de hal komt u op de eerste verdieping. Hier vindt u nog eens vier ruime slaapkamers en een badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van veel natuurlijk lichtinval en ook op de badkamer is een raam aanwezig.
Slaapkamer l is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over een prima afmeting (c.a. 350×300). De slaapkamer is verder voorzien van strakke wanden en plafonds en wasbak. De vloer is bedekt met vloerbedekking.
Slaapkamer ll is eveneens gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer heeft een afmeting van c.a. 300×400. Verder is deze slaapkamer voorzien van strak gestukte wanden en plafonds. De vloer is hier voorzien van een laminaat. Ook hier hangt een wasbakje.
Slaapkamer lll licht aan de achterzijde van de woning en heeft een afmeting van c.a 267×4300. Deze kamer is voorzien van een degelijke inbouwkast. Ook hier weer de strak gestukte wanden en plafonds.
Slaapkamer lV is gelegen aan de achterzijde van de woning en ook hier weer dezelfde ingrediënten als slaapkamer lll. Afmetingen van deze kamer zijn c.a 3000×4000. Welke woning heeft 4 ruime slaapkamers op de eerste verdieping?!

Vliering:
Op de overloop van de eerste verdieping vindt u dan ook nog een vlizotrap, die u de toegang biedt tot de zolder. Deze zolderruimte biedt nog eens veel potentie. In een handomdraai heeft u van deze verdieping een slaapkamer en of extra kamer gecreëerd. Wilt u meer weten over deze mogelijkheid en daarbij meteen een kostenplaatje krijgen? Onze bouwkundig makelaar kan u daar in voorzien.

Tuin:
De zonovergoten tuin is gelegen op het Zuidwesten en biedt veel mogelijkheden. De tuin is fraai aangelegd en goed bijgehouden. Rondom de tuinkamer is een terras aangelegd en verder is de tuin voornamelijk voorzien van gras. Achterin de tuin is een groot tuinhuis geplaatst waarin u veel opbergruimte heeft. Aan de zijkant van de woning is een poort aanwezig die de grote oprit van de tuin scheidt.

Carport:
De degelijk gebouwde carport is van een prima afmeting (ca. 500×500). De twee lichtkoepels geven enorm veel daglicht aan de aangrenzende ruimtes.

Ziet u ook de enorme potentie in dit huis maar kunt u wel wat hulp en inspiratie gebruiken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze Makelaar. Hij laat u graag deze woning en de mogelijkheden hiervan zien en kan snel schakelen met onze Bouwmanager en/of Woonstylist. Samen met hen kunnen we kijken naar alle mogelijke opties om van deze woning uw thuis te maken!

Locatie:
Aan de westrand van de Brabantse Peel ligt de gemeente Gemert – Bakel. Het is een uitgestrekte plattelandsgemeente en is een van de grootste gemeenten van de regio Eindhoven. De gemeente bestaat uit de kernen Gemert, Bakel, Elsendorp, Handel, Milheeze, De Mortel en De Rips en heeft circa 29.000 inwoners. Gemert-Bakel is centraal gelegen en heeft verschillende uitvalswegen naar Eindhoven (N270), ’s-Hertogenbosch (N279 of A59), Nijmegen (A73 of N277), Venlo (A73) en Deurne. In de nabij omgeving van Milheeze zijn verschillende voorzieningen zoals de basisschool “De Kastanjelaar” en de voetbalvereniging “de Milheezer Boys”. Supermarkten en winkels zijn slechts op 5 autominuten te vinden in het kerkdorp Bakel. Tevens is er een busverbinding in het dorp aanwezig. Milheeze beschikt ook over mooie bezienswaardigheden zoals de korenmolen “Laurentia”, het “Heilig Hartbeeld” op het Kerkplein en de “Mariakapel” uit 1938.

Algemeen:
– Mogelijkheid om extra garage te bouwen
– Mogelijkheid om te werken aan huis
– 5 ruime slaapkamers
– Grote uitbouw aan de achterzijde
– Slapen op de begane grond met alle sanitaire voorzieningen aanwezig
– Bouwkundige staat is perfect te noemen
– Gelegen in het centrum van Milheeze op een privacy biedend perceel
– Deze woning heeft maar liefst c.a 163 M² woonoppervlak
– Hardhouten kozijnen
– Gehele woning is voorzien van paneeldeuren
– Het gehele dak is bedekt met gebakken pannen
– Beregening installatie aanwezig

Locatie

Antoniusstraat 4, Milheeze

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.