Zuidende 84, Helmond

LET OP!! DIT IS HET GOEDKOOPSTE APPARTEMENT VAN HELMOND!!

WIJ BIEDEN U DIT APPARTEMENT AAN VOOR EEN BIEDEN VANAF PRIJS VAN €120.000 k.k.

WEGENS ENORM SUCCES BIJ DE KIJKMIDDAG OP 11 APRIL, ORGANISEREN WE A.S. ZONDAG 14 APRIL VAN 11.00 – 13.00 UUR NOG ÉÉN KEER EEN OPEN DAG VOOR IEDEREEN DIE HET HEEFT GEMIST. STUUR EEN EMAIL NAAR INFO@VASTGOED-TOTAAL.NL HOE LAAT WE JE MOGEN VERWACHTEN EN WE ZORGEN DAT HET GEBAK KLAAR STAAT!

Een speels ingedeeld 2-kamerappartement gelegen in een kleinschalig complex met een balkon aan de achterzijde en een berging op de begane grond. Perfecte ligging in het centrum van de stad met alle voorzieningen op loopafstand.

Ligging

Het centrum van Helmond is volop in beweging. Er is een groot aanbod aan winkels van allerlei aard. Oergezellig en wereldberoemd in Nederland is de warenmarkt op woensdag en zaterdag. Behalve winkelaanbod treft u ook andere zaken zoals het NS-station op loopafstand, busstation, bibliotheek en bioscoop. De huisartsenpraktijk bevindt zich om de hoek.

INDELING

Begane grond

Ontvangst: ontvangsthal met centraal bellenplateau, brievenbussen, toegang tot het trappenhuis en de individuele bergingen.

Berging: praktische berging voorzien van elektra.

Indeling appartement

Verzorgde verdiepingsportiek welke bereikbaar is vanuit het trappenhuis en toegang biedt tot de twee appartementen op de bovenste verdieping. Tevens is hier de opstelling van de meterkast. Hal voorzien van laminaatvloer en CV ketel (Intergas HRE Compact bouwjaar 2015) en toegangsdeuren naar alle vertrekken van het appartement: badkamer, slaapkamer en eet-/woonkeuken. Ruime slaapkamer, gesitueerd aan de achterzijde van het appartementencomplex voorzien van laminaatvloer en raam. Tevens is er een toegangsdeur naar het balkon. Fijn en overdekt balkon, gesitueerd op het Zuiden. Volledig betegelde badkamer met wastafel, toilet, douche, wandradiator en opstelling ten behoeve van de wasapparatuur. Lichte woonkamer met een keurige laminaatvloer. Open keuken in rechte opstelling. Eenvoudig keukenblok met onder- en bovenkastjes en een ronde spoelbak. Er is een 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap.

Bijzonderheden:
– een speels ingedeeld 2-kamerappartement gelegen in een kleinschalig complex met een balkon aan de achterzijde en een berging op de begane grond;
– perfecte ligging in het centrum van de stad met alle voorzieningen op loopafstand;
– er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving;
– servicekosten per maand bedragen € 60,-;
– tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen de afgesproken termijn na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen bij een Nederlandse bankinstelling ter grootte van dit bedrag.

Locatie

Zuidende 84, Helmond

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.