Bakelsebrug 2 a, Bakel

Goed onderhouden halfvrijstaande woning met garage, tuin en weiland. Buiten de bebouwde kom gelegen op een perceel van 895m2.
Deze halfvrijstaande woning is gebouwd omstreeks 1922 en in 1993 compleet verbouwd. De gevels zijn opgetrokken in spouwmetselwerk, geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
De verdiepingsvloer is van hout met geïsoleerde dakplaten beschoten en met pannen bedekt. De begane grond heeft vloerverwarming.
Er is vloer-, gevel- en dakisolatie toegepast. Gelegen aan een doorlopende woonstraat met fietspad, buiten de bebouwde kom tussen Helmond en Bakel.

Indeling

Begane grond

De gehele begane grond is voorzien van een nette tegelvoer met vloerverwarming en stucwerk wanden en –plafond.

Entree

Via de voordeur komt u in de hal van de woning, Deze biedt u toegang tot de eerste verdieping via een eikenhouten trapopgang en tot de woonkamer.
Tevens vindt u hier de meterkast met 8 groepen, krachtstroom & aardlekschakelaar.

Woonkamer

Vanuit de hal betreedt u de gezellige L-vormige woonkamer met tegelvloer en stucwerk wanden en -plafond.
Door de vele raampartijen en grote schuifdeur is er veel natuurlijk lichtinval. Er is een gezellig zithoek en aparte eethoek gecreëerd. Via de kunststof schuifpui heeft u toegang tot de tuinkamer.

Berging

De woonkamer biedt toegang tot de ruime berging. Deze heeft voldoende opbergruimte en mogelijkheden.

Keuken

Vanuit de woonkamer heeft u tevens toegang tot de ruime open keuken met mdf-keukeninrichting in hoekopstelling.
De goed onderhouden keuken is voorzien van kunststof werkblad, boven- en onderkasten, lades en dubbele rvs-spoelbak. De keuken heeft een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer.

Bijkeuken

Via het achter portaal met glas- in lood deur komt u in de bijkeuken, hier bevindt zich de aansluiting voor witgoed. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de toiletruimte en tuinkamer.

Toiletruimte

In de bijkeuken bevindt zich de geheel betegelde toilet deze is voorzien van een wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie.

Tuinkamer

De tuinkamer is te betreden via de schuifpui in de woonkamer of de bijkeuken. Hier is een gezellige zithoek gecreëerd.

Eerste Verdieping

Overloop

Via de eikenhouten trapopgang komt u op de overloop van de woning. De ruimte is voorzien van laminaatvloer op houten dekvloer. De overloop biedt toegang tot 2 riante slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1

Deze Slaapkamer heeft dakkapellen aan voor- en achterzijde en is voorzien van laminaatvloer en stucwerk wanden en -plafond.

Slaapkamer 2

Deze slaapkamer is netje afgewerkt met 12 vaste kasten en een dakkapel aan de voorzijde. Tevens is de ouderenslaapkamer voorzien van laminaatvloer en stucwerk wanden en –plafond.

Badkamer

De geheel betegelde badkamer met dakkapel is uitgerust met een douchecabine, wastafel en wandcloset. Deze ruimte wordt mechanisch geventileerd en is in zeer nette staat.

Tuin en buitenvoorzieningen

De woning heeft een eigen verharde oprit met stalen poort en voldoende parkeergelegenheid.
De royale tuin heeft een terras, borders, grondwaterput en een weiland met dierenverblijf. Rondom is het dicht met gaas, schutting en beukenhagen. De achtertuin is op het zuidwesten gericht.

Garage

Ruime garage ca 55m2 is degelijk en goed gebouwd met gevels in spouwmetselwerk, een betonvloer en aluminium kozijnen met isolerende beglazing.
De kapconstructie is van stalen spanten met geïsoleerde dakplaten en met pannen bedekt. Voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, een uitstortgootsteen, een extra meterkast (4 groepen en krachtstroom) en een bergzolder.

Bijzonderheden:

– Goed onderhouden halfvrijstaande woning
– Royaal bijgebouw met volop mogelijkheden
– Vrij uitzicht aan voor- en achterzijde.
– Ideaal object voor de tuin- en /of dierenliefhebber

Locatie

Bakelsebrug 2 a, Bakel

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.