Bakelsebrug 2, Bakel

Half-vrijstaande woonboerderij op woonlocatie in een landelijk gebied, op een perceel van maar liefst 2.285 m²!
Ideale, karakteristieke woning en locatie voor ZZP’ers, gezien de zeer ruime, net afgewerkte garage die zich op het perceel bevindt.
Ook is er meer dan voldoende grond voor dierenliefhebbers!

Indeling

Begane grond

Entree

Via de voordeur komt u in de hal van de woning.
Deze lichte, nette ruimte biedt u de toegang naar het toilet, de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping eveneens als naar de badkamer.
Op de vloer ligt een nette, lichte tegel en zowel de wanden als het plafond zijn afgewerkt met stukwerk.

Toilet

De toiletruimte van de begane grond is uitgerust met een vrijhangend toilet en een fonteintje. De vloer uit de hal is in het toilet door gelegd en ook de wanden zijn afgewerkt met tegels.

Badkamer

Aan de linkerzijde van de woning vindt u de badkamer. Deze ruime ruimte is voorzien van een ligbad, een douchecabine en een dubbele wastafel. Daarnaast vindt u hier een designradiator, waar u uw handdoeken aan kunt laten drogen.
Ook is er een groot raam gesitueerd, zodat de ruimte zowel mechanisch als natuurlijk geventileerd kan worden.
Op de vloer en op de wanden vindt u lichte tegels en het plafond is afgewerkt met stukwerk en ingebouwde spotverlichting.

Vanuit de hal komt u middels een loopdeur in de woonkamer van de woning.

Woonkamer

Wanneer u deze ruimte binnenstapt, valt direct op hoeveel natuurlijk lichtinval de ruimte heeft. Deze zeer riante, open ruimte is ruim 70 m² groot, is voorzien van dezelfde tegelvloer als gezien in de hal en zowel de wanden als het plafond zijn gestuukt.
Daarnaast zijn er in het plafond spotjes verwerkt.
Aan de voorzijde van deze ruimte is een gezellige haard geplaatst, waarbij u een heerlijke, riante zithoek kunt creëren.
Op dit moment is de ruimte voorzien van zowel een grote eethoek als van een zithoek, waarbij er nog volop loopruimte overblijft.
Om de tuinkamer van de woonkamer te scheiden, is er gebruik gemaakt van en-suite deuren. Deze sfeervolle schuifdeuren zijn voorzien van glas in lood ramen, waarnaast ook nog eens inbouwkasten geplaatst zijn.

Tuinkamer

Wanneer u door deze en-suite deuren loopt, komt u in de licht-overgoten tuinkamer terecht. Deze gehele ruimte is rondom voorzien van beglazing, het plafond is gestuukt en wederom afgewerkt met spotverlichting.
Op de vloer licht wederom een nette, lichte tegelvoer en de ruimte biedt u, middels openslaande deuren, toegang naar de achtertuin.

Keuken

Vanuit de woonkamer heeft u eveneens toegang tot de open keuken. Wanneer u naar de keuken loopt, komt u nog langs een gezellige gecreëerd zithoekje, waar u nog een extra tv-aansluiting vindt.
De L-vormige keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is met zijn 17m² wederom ruim van opzet.
Zo vindt u hier meer dan voldoende boven- en onderkastjes, is er plaats voor een extra eettafel en vindt u inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, een gasfornuis met daarboven een afzuigkap en een combi magnetron.
Vanuit de keuken heeft u daarnaast nog de toegang tot de wasruimte.

Wasruimte

Deze wasruimte bereikt u middels een loopdeur vanuit de keuken. De vloer is hetzelfde als op de rest van de begane grond gezien en de wanden zijn eveneens afgewerkt met een tegel.
Het plafond is gestuukt en in deze ruimte vindt u ook de witgoedaansluitingen.

Eerste verdieping

Overloop

Wanneer u in de hal de trap naar de eerste etage neemt, komt u uit op de overloop van de woning. Deze ruimte is voorzien van laminaatvloer en zowel de wanden als het plafond zijn gestuukt.
Vanuit de overloop heeft u de toegang tot drie slaapkamers en een los toilet.

Toilet

Deze ruimte is uitgerust met een vrijhangend toilet. Daarnaast is de afwerking op dezelfde manier uitgevoerd als gezien op de begane grond, dus met een nette tegelvloer en betegelde wanden.

Slaapkamer 1

Deze riante slaapkamer vindt u aan de rechter zijkant van de woning. Net zoals de overloop, is deze ruimte voorzien van een laminaatvloer en zijn de wanden en plafond voorzien van stucwerk.
De ruimte doet dienst als ouderslaapkamer en biedt u daarnaast volop bergruimte door de op maat gemaakte kasten.
Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van de slaapkamer vindt u grote raampartijen, waardoor u veel natuurlijk daglicht binnen heeft en u de ruimte goed kunt ventileren.

Slaapkamer 2

De tweede slaapkamer van de woning vindt u aan de linkerzijde van de woning. Net zoals gezien bij slaapkamer 1, is ook deze kamer voorzien van een nette laminaatvloer, een gestuukt plafond en gestuukte wanden.
Door de riante raampartij, komt er hier veel natuurlijk daglicht binnen. De ruimte verleend zich uitstekend voor een groot tweepersoonsbed, waarbij er meer dan voldoende ruimte overblijft voor een grote kledingkast.

Slaapkamer 3

De derde slaapkamer van de woning is gesitueerd aan de achterzijde. Deze slaapkamer heeft eveneens een riante raampartij, een nette laminaatvloer, gestuukte wanden en een gestuukt plafond.
Door de fijne afmetingen van deze ruimte, kan hij voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

Garage

Deze zeer ruime, losstaande garage vindt u aan de rechterzijde van de woning. Deze goed afgewerkte ruimte heeft twee garagedeuren, waardoor u er zeker twee auto’s in kwijt kunt.
De garage is geheel geïsoleerd en uitgerust met een keukenblokje en een toilet.
Dit toilet is uitgerust met een losstaande wc en een urinoir en met dezelfde tegels afgewerkt als in het woonhuis.
Het keukenblokje is voorzien van een wasbak.
De garage heeft daarnaast ook nog een verdieping. Middels de vaste trap komt u op deze, in tweeën verdeelde, verdieping terecht.
De helft van deze verdieping doet dienst als kantoortje, waarbij er een nette laminaat op de vloer is gelegd en er meer dan voldoende daglicht binnenkomt door het dakraam.
De andere helft van de verdieping wordt gebruikt als sportruimte. Deze ruimte is netjes afgewerkt, en voorzien van twee grote ramen.

Tuin

Aan de achterzijde van de woning is een riante overkapping geplaatst, waar meer dan voldoende ruimte is voor een grote zithoek en een eettafel.
Vanuit deze overkapping heeft u een net aangelegd looppad naar de losstaande garage, eveneens als naar de achterkant van het riante perceel.
Wanneer u achter in de tuin komt, valt direct op hoe ver u weg kunt kijken! Dit perceel is momenteel grotendeels voorzien van gras, maar biedt uiteraard veel meer mogelijkheden!

Locatie

Bakelsebrug 2, Bakel

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.