Beekstraat 43, Westerbeek

LET OP DIT IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS!

Op een royaal perceel van 10.300 m2 is in een landelijke en bosrijke omgeving deze authentieke woonboerderij gelegen. Deze prachtige en sfeervolle, unieke woning biedt u een zee aan comfortabele leefruimte en laat u genieten van de prachtige natuur en rust.
Via de afsluitbare oprit bereikt u de royale oprit aan de rechterzijde van de woning. Zoals een goede boerderij betaamd komt u aan de voorzijde van de woning binnen. Bij binnenkomst zult u direct de sfeer van deze boerderij voelen. De vloer is bedekt met sfeervolle 15×15 cm tegels en de wanden zijn deels voorzien van lambrisering. Deze gang leidt u naar de slaapkamer en woonkamer.

Slaapkamer 1, welke aan de voorzijde van de boerderij ligt, is van een prima afmeting 3.97×5.02. Door het goed geplaatste raam met de luiken aan de gevel ontvangt u hier een prima daglicht. Woonkamer 1 ligt eveneens aan de voorzijde van de boerderij en is in het bezit van een sfeervolle houtkachel. Middels de loopdeur betreedt u de hal die aan de achterzijde van de woning ligt. Via deze ruimte kunt u naar “de opkamer” en kelder. Bovenstaand is van oudsher “het voorhuis”.

Aangekomen in de leefkeuken proeft u hier ook de sfeer van de woning. De plavuizen vloer komt hier zeker tot zijn recht! Het kraaldelen plafond maakt het geheel af. De in hoekopstelling geplaatste keuken bezit onder- en bovenkasten voor voldoende bergruimte. De ruime keuken biedt u tevens toegang tot de woonkamer (2), berging, bijkeuken, badkamer, toilet en slaapkamer 3.

Via de dubbele deur betreedt u de woonkamer. Ook deze is belegd met plavuizen en het plafond is van een idem kraaldeel voorzien. Hier kunt u nog een echt stukje vakwerk bewonderen door de geplaatste houten spanten waar de balklagen op rusten. De wanden zijn deels uitgevoerd in schoonmetselwerk zichtwerk en schoon metselwerk gesausd. De getoogde ramen komen hier zeker tot zijn recht! Aangrenzend aan de woonkamer ligt nog een extra kamer die u toegang verschaft naar de inpandige garage welke voorzien is van een sectional deur (automatisch).

Middels vaste trap betreedt u de overloop welke toegang verleent aan 3 slaapkamers. Slaapkamer 3 bevindt zich boven de opkamer en heeft een afmeting van 2.45×2.80 tot de 1.50 lijn. Slaapkamer 4 bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een afmeting van c.a 3.22x 2.80 tot de 1.50 lijn. Slaapkamer 5 is bijzonder groot en heeft maar liefst een afmeting van c.a 6.00×5.50. Ook hier ziet u het vakwerk weer terug van “vreuger”.
Alle slaapkamers hebben dezelfde afwerkstaat zoals vloerbedekking en wanden welke voorzien zijn van behang. Middels een loopdeur komt u op de bergzolder.

De privacy biedende tuin is dermate geschikt voor de paardenliefhebber! Denkt u aan een rij bak met paardenstalling? Al dit behoort tot de mogelijkheden. De woonboerderij is verder gelegen aan een doodlopende straat wat op het eindigt bij een fietspad.

In Westerbeek is een basisschool aanwezig. Voortgezet onderwijs is aanwezig in Stevensbeek en Boxmeer. Voor de basisvoorzieningen is men aangewezen op Oploo, Sint Anthonis en Overloon. Voor de overige voorzieningen kan men terecht in Boxmeer en Venray. Een oprit van de A-73 ligt op een rij-afstand van 10 minuten.

Bijzonderheden:
– Sfeervolle woonboerderij met authentieke elementen.
– Enorm veel woonoppervlakte, c.a. 299 M².
– Externe bergruimte c.a. 145 M².
– Inhoud maar liefst 1500 M³.
– Perceel 10.300 M².
– Te bebouwen perceel c.a 3500 M
– Ideaal object voor de paardenliefhebber.
– Eigenaar is in bezit van een asbest inventarisatie plan.
– Er zit een bouwvergunning op voor het bouwen van een nieuwe woning op huidige locatie (laat u informeren door de bouwkundig Makelaar of Bouwmanager
– Schitterende ligging in het buitengebied met prachtig uitzicht over de omliggende landerijen. Aan het einde van een geasfalteerde weg die doorgaat als fietspad.
– Een woning met talloze mogelijkheden, zoals combinatie wonen/werken of dubbele bewoning. Ook ideaal voor dierenliefhebbers, natuurliefhebbers en voor liefhebbers van rust.
– Diverse bijgebouwen aanwezig op het perceel: 4 paardenstallen, dubbele carport, bergingen, 2 hondenhokken, kippenhok etc.
– Twee beregeningsputten waarvan één in de siertuin en één in de weide aan de voorzijde.
– Gehele perceel is omheind met hekwerk en mooie beplanting. Aan beide zijden voorzien van dubbele afsluitbare poorten en aparte looppoorten.
– De woning is voorzien van hardhouten en kunststof kozijnen met deels dubbele beglazing.
– Pand is al los van het gasnet en leent zich uitstekend voor eigen zonne-energie en/of een kleine windmolen.
– Westerbeek is gelegen op ongeveer 1 km van de weg richting Deurne en richting St. Anthonis en Boxmeer. Via deze weg is het enkele minuten naar de snelweg A73 Venlo, Nijmegen.
– Westerbeek is een rustig dorp met een rijk verenigingsleven en door haar ligging is het een waar ‘eiland’ van rust. Het aantal inwoners is 646 (01-01-2018).
– Aanvaarding is in overleg.

Locatie

Beekstraat 43, Westerbeek

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.