Boerhaavelaan 157, Helmond

Bent u op zoek naar een modern 3-kamerappartement op een top locatie in Helmond?
Dan is deze woning wellicht iets voor u!

OMGEVING
Helmond is een bloeiende stad met vele gezichten waar natuur, cultuur, historie, gastvrijheid en culinair genieten, heel goed samen gaan.
Het industriële verleden is duidelijk zichtbaar, vooral langs “Het Knaal”, dat dwars door de stad stroomt en het markante Kasteel in het hart van Helmond.
Met een ligging in de wijk “Oranjebuurt” woont u op loop- of fietsafstand van het centrum van Helmond en bent u met de trein binnen 10 minuten in Eindhoven. Ook is “Boerhaavelaan” perfect gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen, zoals de A270 richting Eindhoven.

Dit mooie appartement is op de 3e verdieping gelegen, heeft een stijlvolle uitstraling, is met verrassende elementen afgewerkt en straalt een moderne sfeer uit.

INDELING

Bij aankomst bereikt u het bellen tableau. Middels een loopdeur bereikt u de entree van het appartementen complex en loopt u middels het trappenhuis naar de 3e verdieping. In de entreepartij treft u tevens brievenbussen en de privé-berging.

Entree
Als u het appartement binnenkomt, wordt u ontvangen door veel licht, waardoor er een prettige sfeer ontstaat. De hal biedt toegang naar 2 slaapkamers, een toilet, de keuken en een loopdeur naar de woonkamer.

Woonkamer
De woonkamer is met zorg gestyled en er is aandacht besteed aan details. Aan de voorzijde is een zitgedeelte gecreëerd met prachtig uitzicht over Helmond en een warmtebron voor extra sfeer. Aan de achterzijde is een eetgedeelte gecreëerd en een loopdeur biedt toegang naar het balkon met een extra berging. De raampartijen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval.

Keuken
De keuken is in een wandopstelling geplaatst en voorzien van een natuurstenen werkblad. De volgende apparatuur is aanwezig, te weten; 4-pits inductie kookplaat, RVS afzuigkap, combi- oven/magnetron en vaatwasser. Een voorraadkast biedt voldoende opbergmogelijkheden. Een loopdeur biedt toegang naar het balkon, gelegen op het zuidwesten.

Slaapkamer I
Deze slaapkamer ligt aan de achterzijde van het complex. De vloer is belegd met laminaat en een raampartij geeft fijn lichtinval. Een inbouwkast is voorzien van de CV-installatie Nefit 2019.

Slaapkamer II
Deze slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en het kleine raam is voorzien van kunststof, de grote raampartij is van hout, waardoor er veel natuurlijk lichtinval binnenkomt. De vloer is belegd met laminaat en middels een schuifdeur bereikt u de badkamer.

Badkamer en-suite
De badkamer is modern uitgevoerd en voorzien van een royale inloopdouche, wastafel, kast en aansluiting voor uw witgoed. Een raampartij geeft mogelijkheid om extra te ventileren.

ALGEMEEN
– Modern afgewerkt appartement;
– Nabij het stadscentrum van Helmond, de Warande en het Goorlooppark;
– Bijdrage vereniging van Eigenaren Boerhaavelaan 119 t/m 165 (Oneven nrs) te Helmond; á € 175,50 euro p.m.
– Kindvriendelijke wijk;
– Gratis parkeren;
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Kortom, een appartement dat zeker een bezichtiging waard is!

Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.