Bouwkavel Overschot 7, Bakel

Omschrijving
Op een steenworp afstand van het centrum vindt u deze unieke, vrijgelegen bouwkavel. Waar u naar eigen inzicht de woning van uw dromen kunt realiseren.
Omgeven door enkel vrijstaande woningen, kunt u hier uw eigen droomhuis bouwen.
Wij adviseren u voor een verder overleg omtrent het door u te realiseren, gewenste ontwerp, een afspraak te maken met de Bouwmanager van Vastgoed Totaal.

De eigenaar van het perceel Overschot 7 te Bakel is voornemens om een deel van het achterliggende perceel af te splitsen en hier een nieuwe bouwkavel te creëren. Het vigerende bestemmingsplan laat het planvoornemen niet rechtstreeks toe. De gemeente Gemert-Bakel heeft aangegeven in principe medewerking te willen verlenen aan deze ontwikkeling, mits daarbij de nodige voorwaarden in acht genomen worden. Onderhavige ruimtelijke onderbouwing voorziet in de beargumentering ten aanzien van deze randvoorwaarden.

Ligging en begrenzing
Het plangebied is gelegen aan het Overschot in Bakel, de verbindingsweg Bakel – Deurne. Op het perceel Overschot 7 staat een voormalige boerderij. Bij het gedeelte van de aanvrager behoort het achterliggende perceel, waar de nieuwe bouwkavel is gepland.
In het geldende bestemmingsplan Bakel, Milheeze de Rips is het gehele perceel bestemd tot Wonen en is het gehele perceel voorzien van de aanduiding bouwvlak. In de regels is echter bepaald, dat nieuwe woningen niet rechtstreeks zijn toegestaan. Om deze reden is een planherziening vereist

Algemeen
• Perceeloppervlakte: ca. 1.076m2
• Op steenworp afstand van het centrum aan de de verbindingsweg Bakel – Deurne
• Vrijgelegen bouwkavel
• Mogelijkheid tot begeleiding van de bouw van de woning bij Vastgoed Totaal

Voor beleidskader, planvoornemen, omgevingstoets en procedure verwijzen wij u graag naar de brochure.

Ondanks dat deze brochure en teksten met zorg zijn samengesteld kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Maten, inhoud e.d. dient u te lezen als circa.

Locatie

Bouwkavel Overschot 7, Bakel

Download brochure

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.