Breemhorstsedijk 60, De Mortel

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
De aanvragen worden ingepland op volgorde van binnenkomst van de mail.

HUIDIGE BESTEMMING
Voor de locatie Breemhorstsedijk 60 in De Mortel gelden twee bestemmingsplannen.
Voor het grootste deel (en ook het deel waarin de woningen de bijgebouwen is gelegen) geldt het bestemmingsplan Gemert-Bakel Buitengebied 2017(onherroepelijk, vastgesteld op 5 juli 2018).
Voor een deel geldt nog het bestemmingsplan Gemert-Bakel Buitengebied 2010(onherroepelijk, vastgesteld 27 mei 2010).

De hoofdbestemming voor de woning en de bijgebouwen is Recreatie. Binnen deze bestemming is het volgende toegestaan:
-één bestaand recreatiebedrijf gericht op recreatief dag- en/of nachtverblijf met de daarbij behorende voorzieningen met maximaal milieu categorie 2, of een hogere milieu categorie indien reeds aanwezig en vergund
-één bedrijfswoning, voor zover reed vergund al dan niet bestaand.
-met de daarbij behorende parkeervoorzieningen, verharding en voorzieningen ten behoeve van waterberging

De bestemming Natuur is bedoeld voor:
-behoud, herstel en/of ontwikkeling van de aanwezige landschappelijke waarden, cultuurhistorische waarden en natuurwaarden in de vorm van heiden, ruigten, bloemrijk grasland, poelen en bosjes of een combinatie hiervan;
-extensief recreatief medegebruik (wandelen);
-onverharde paden.
Binnen deze bestemming mag niet gebouwd worden.

De bestemming Water heeft binnen het bestemmingsplan Buitengebied 2017 een functieaanduiding ‘specifieke vorm van water – waterrecreatieve doeleinden 1’. Dit betekent dat binnen deze bestemming het volgende is toegestaan:
-waterhuishoudkundige doeleinden, in het bijzonder de aan-en afvoer van water;
-natuurontwikkeling;
-extensief recreatief medegebruik;
-(natuurlijke) oevers;
-onverharde (wandel)paden;
-niet-gemotoriseerde water recreatieve activiteiten, zoals zwemmen, duiken, roeien, surfen, zeilen en vissen e.d.

MOGELIJKHEDEN VOOR DE TOEKOMST
Binnen het bestemmingsplan Buitengebied 2017 zijn mogelijkheden opgenomen om veranderingen aan te brengen, waarvoor dan een relatief eenvoudige procedure moet worden doorlopen.
Dat betekent dat de gemeente Gemert-Bakel het initiatief altijd zal moeten beoordelen. Afhankelijk daarvan zal een procedure voor afwijken van het bestemmingsplan of wijzigen van het bestemmingsplan gelden.
—————————————————————————————————————————————————————————————–
Een bijzonder landhuis op een unieke plek!
In het buitengebied van De Mortel vind u een landhuis met mooie raampartijen, vijf slaapkamers, een heerlijke tuin en een als klap op de vuurpijl een eigen strand met zwemwater!
Een plek die er zonder moeite voor zorgt dat thuiskomen aanvoelt als een warm deken. Dit landhuis met pannen belegde kap, gebouwd rond 1996 .
Het geheel is grenzend aan uw eigen zwemvijver, en is geschikt voor het houden van eventueel recreatie of bedrijf aan huis. Het uitzicht is werkelijk fenomenaal te noemen.
Op korte afstand bevinden zich alle (noodzakelijke) voorzieningen zoals winkels en scholen en het bruisende centrum van Gemert. De bossen en het riviertje de Peelse Loop vind u op loopafstand.
Het perceel is aan één zijde aan de bossen gelegen is voorzien van bijpassende tuin- en terreinverlichting. Een tweetal opritten waarvan een met elektrisch bedienbare poorten bieden toegang tot het perceel.

In de ontvangsthal met garderobe bevindt zich de trapopgang naar de 1e verdieping. De hal biedt toegang tot de keuken en een slaapkamer en een badkamer.
De keuken met eethoek, is opgesteld in hoekopstelling met extra werkeiland waar zicht het koffie zet apparaat bevind.
De keuken is compleet uitgerust met een kunststof werkblad, kastruimte, lades een gaskookplaat, afzuigkap in een schouw, vaatwasser, combi-magnetron, oven en een 1,5 rvs spoelbak.
Aangrenzend bevind zich een portaal met een toiletruimte en toegang tot de tuin. De ruime kantoorkamer welke voorzien is van natuurlijk daglicht is eveneens bereikbaar via de keuken.
Middels een loopdeur betreed u de veel licht biedende woonkamer geniet, dankzij een grote raampartij aan de achterzijde, een vrij en weids uitzicht over de achtertuin met uitzicht op de bossen.
Aan de voorzijde is een zithoek gelegen met tv opstelling eveneens vrij en weids uitzicht. De slaapkamer op de begane grond heeft eveneens een subliem uitzicht en bezit een vaste wandkast en voldoende ruimte.

De prachtige in marmer uitgevoerde vaste trap, geeft toegang tot de overloop, met daaraan 4 slaapkamers en waar de badkamer is gelegen.
Deze badkamer is volledige betegeld en voorzien van een ligbad, inloopdouche en wastafel. Er is vloerverwarming en een radiator aanwezig.
Aan de badkamer is het separate toilet gelegen welke geheel betegeld is en voorzien van een hangreservoir.
De slaapkamers zijn allen ruim van afmeting en zijn allemaal voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden en kunststof plafonds.
Twee slaapkamers geven middels een loopdeur toegang tot de het balkon en nog eens een slaapkamer bied via vaste trap toegang tot de bergzolder.

De prachtige aangelegde tuin, rondom, is aangelegd met borders, een gazon, opritten looppaden uitgevoerd in strakke antracieten tegels met siergrind leiden u naar een recent geplaatst overdekt terras liggend aan de zuidzijde.
De tuin is voorzien van een beregeningsinstallatie. Middels een looppad langs de bossen komt u op het achterliggende terrein welk volledig verhard is en voor vele doeleinden geschikt is.
Aangrenzend aan het geheel is de zwemvijver met aanlegsteiger en 2 tuinhuizen gelegen. Dit werkelijk fenomenale plaatje bied kansen voor recreatie. Of heeft u andere plannen?

Het ruime bijgebouw (voorheen woonhuis) van ca. 150 m2 is opgetrokken middels spouwmuren en voorzien van een golfplaten dak (asbest)
Dit bijgebouw wat ideaal gebruikt kan worden als hobbyruimte, kantoor of voor opslag. Een deel van het bijgebouw is in gebruik als (voorheen) woonhuis. Middels een vaste trap is de bergzolder te bereiken.

– LET OP ER ZIJN FOTO’S ZICHTBAAR VAN HET OUDE WOONHUIS!
– Goed onderhouden, vrijstaand landhuis
– Royaal perceel van 14.860 m2
– 5 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond
– Badkamer op begane grond
– Unieke zwemvijver met aanleg steiger
– Aangebouwd bijgebouw (voorheen woonhuis) met bergruimte
– Vrij en open gelegen in het buitengebied
– Vrij en weids uitzicht aan de voor- en achterzijde
– Geheel voorzien van dubbel glas
– Aansluiting op het drukriool
– Voldoende mogelijk heden voor de ondernemer

Kortom, een woning die zeker een bezichtiging waard is!
Iedere geïnteresseerde dient zelf te onderzoeken wat de mogelijkheden/kansen zijn van dit unieke object.
—————————————————————————————————————————————————————————————–
AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.