De Bremmen 13, Bakel

Een nette hoekwoning in een rustige, groene wijk in Bakel die ook nog eens vlakbij het centrum gelegen is! Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en op de tweede verdieping is voldoende ruimte om een vierde slaapkamer te realiseren.
De achtertuin biedt veel privacy en aan de voorzijde van de woning kijkt u uit op een grasveld, waar daarnaast ook nog eens veel parkeerplekken gerealiseerd zijn.
Daarnaast is de volledige achterzijde van het dak belegd met zonnepanelen!

Omschrijving

Entree

U komt de woning binnen in de hal, waar u de trapopgang naar de eerste verdieping vindt. Eveneens zijn het toilet en de meterkast in deze hal gesitueerd. In deze hal ligt een nette PVC vloer en zijn zowel de wanden als het plafond strak gestuukt.
Het toilet is met dezelfde pvc-vloer afgewerkt en de muren zijn volledig betegeld. Ook is er een fonteintje aanwezig en heeft u natuurlijke ventilatie middels het raam.
De meterkast van de woning is voorzien van een nieuwe stoppenkast en ook vindt u hier de extra aansluiting voor zonnepanelen.

Woon- en eetkamer

Via de hal komt u middels een loopdeur in de lichte, rechthoekige woonkamer. De vloer is wederom afgewerkt met een nette pvc-vloer en de wanden zijn strak gestuukt. Het authentieke balkenplafond, dat doorloopt in de eetkamer en keuken, geeft daarnaast extra karakter aan de begane grond.
De woonkamer, die gelegen is aan de voorzijde van de woning, is uitgerust met een grote raampartij, waardoor u van het vrij uitzicht kunt genieten en er veel natuurlijk daglicht binnenkomt.
Vanuit de woonkamer kijkt u op het eetgedeelte, dat aan de achterzijde van de woning gelegen is. Ook in dit eetgedeelte vindt u een enorme raampartij, waardoor de gehele begane grond bruist van lichtinval.

Keuken

Deze moderne keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is van alle gemakken voorzien. Het grote raam zorgt weer voor veel lichtinval en hierdoor heeft u uitkijk op uw oprit, maar daarnaast zijn er ook nog spotjes weggewerkt in het plafond. In de keuken heeft u meer dan voldoende opbergruimte door alle grote lades en tevens zijn er ook een inbouwkoelkast en gaskookplaat aanwezig. Uiteraard heeft deze woning ook een vaatwasser en deze vindt u in het aangrenzende washok.

Bijkeuken

Wanneer u van de keuken richting de tuin wilt lopen, komt u eerst nog in een heel functionele bijkeuken. In deze ruimte is de wasmachine-aansluiting te vinden en tevens zijn op dit moment de droger en de vaatwasser daar geplaatst. Dit washok heeft dezelfde aandacht gekregen als de rest van de beneden verdieping, want ook hier vindt u een nette pvc-vloer en strak gestukte wanden.

Eerste verdieping

Wanneer u via de vaste, gestoffeerde trap naar de eerste verdieping loopt, komt u uit op de overloop die toegang biedt tot drie slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1

De eerste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en dit is de grootste slaapkamer. In het plafond zijn spotjes verwerkt en op de vloer ligt een sfeervolle vinylvloer. De muren zijn strak gestukadoord en de ramen zijn voorzien van rolluiken. Tevens vindt u hier een grote ingebouwde kledingkast, waar meer dan voldoende ruimte is voor haar (en hem).

Slaapkamer 2

De tweede slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer is op dezelfde manier afgewerkt als de grootste slaapkamer en volstaat daarom als goede kinderkamer. Ook hier vindt u een rolluik voor de ramen.

Slaapkamer 3

De derde slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. Deze ruime slaapkamer heeft wederom een vinylvloer, strakke wanden en een rolluik voor het raam. Deze kamer is ruim van opzet en biedt daarom voldoende ruimte voor een bed, een kledingkast en daarnaast ook nog voor een bureau.

Badkamer

Net zoals de derde slaapkamer is ook de badkamer gesitueerd aan de voorzijde. De gehele badkamer is betegeld in dezelfde stijl als het toilet van de begane grond. In de badkamer vindt u een douchecabine, een vrijhangend toilet en uiteraard een wastafel. Ook is er een groot raam geplaatst, eveneens met rolluik, waardoor u ook hier natuurlijke ventilatie heeft. Daarnaast hangt er een designradiator, waar u ideaal uw handdoeken aan kan laten drogen.
Via de vaste trap komt u op de tweede etage van de woning.

Zolder

De zolder is een grote, open ruimte die u naar eigen behoefte kunt indelen. Misschien wilt u graag een logeerkamer? Of wat dacht u van een speelkamer voor uw kinderen? Deze ruime, zeer lichte zolder verleent zicht prima voor verschillende doeleinden. Ook zijn er onder de dakschuintes inbouwkasten gemaakt, waardoor u standaard al veel opbergruimte heeft.
Aan de voorzijde van de zolder is de CV-ketel geplaatst, die in 2016 vernieuwd is.

Tuin

Via de loopdeur in de bijkeuken komt u in de ruime tuin. Deze praktische, onderhoudsvriendelijke tuin biedt u veel privacy en gemak. De tuin is voorzien van verharde voetpaden, van kunstgras en van een heerlijk terras dat gesitueerd is aan de woning. Daarnaast is er aan de rechterzijde een sfeervolle border gecreëerd.
Achterin de tuin is een grote opbergschuur geplaatst, waaraan een riante overkapping gezet is. Deze sfeervolle overkapping zorgt voor een ideale loungeplek, waarbij u een fijn overzicht heeft over de gehele tuin. Uiteraard is het u niet ontgaan dat deze woning een vrije achterom heeft! Via een houten poort komt u op uw eigen oprit terecht, waarvandaan u heerlijk kunt gaan wandelen, fietsen of de auto kunt pakken.

Bijzonderheden:
• CV-ketel uit 2016;
• Drie slaapkamers op de eerste verdieping;
• Pvc-vloer op de gehele begane grond, ook in de bijkeuken;
• Instapklare woning met ruime tuin;
• Veel privacy in de achtertuin en vrij uitzicht aan de voorzijde;
• Grote overkapping aan achterzijde van de tuin;
• Zonnepanelen op het dak aan de achterzijde van de woning.

Locatie

De Bremmen 13, Bakel

Download brochure

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.