Dorpsstraat 32 (2 winkelpanden en 3 appartementen), Bakel

OP EEN TOPLOCATIE IN BAKEL 2 WINKELRUIMTEN EN 3 APPARTEMENTEN TE KOOP!

Op één van de meest prominentste plekken van Bakel is dit pand gelegen. In het bruisende centrum van Bakel bevinden zich talloze winkels, kantoren en diverse horecazaken.
Heeft u altijd al gedroomd van een eigen kantoor, winkel, fitness studio of horeca gelegenheid? Op deze toplocatie kun u uw droom realiseren.

Ziet u de mogelijkheden van dit pand ook? Doordat de 3 maisonnettes in verhuurde staat zijn ontvangt u vanaf dag 1 inkomsten, hierdoor wordt ondernemen wel heel interessant!

Via een statige entree, welke overdekt is, betreedt u de eerste winkel welke nog naar geheel eigen wens is in te delen. Deze ruimte heeft over de gehele lengte grote raampartijen (etalage) waardoor u van iedere zijde van de straat zeker gezien zult worden.
Verder beschikt deze ruimte over een prima hoogte van maar liefst 2850. De vloer is hier uitgevoerd in een authentiek wagon vloer wat een prachtig warm gevoel geeft bij binnenkomst.
Deze ruimte beschikt verder over een keukenblok voorzien van diverse inbouwapparatuur, apart kantoor en toiletruimte. Middels de vaste trap betreedt u de geheel onder kelderde ruimte. Deze ruimte is fenomenaal te noemen! Wat een grote plus is dit! Ook hier is nog een prima hoogte van maar liefst 2500. Vloeroppervlak is c.a 120 M². Deze ruimte is nog geheel naar eigen wens in te delen. Laat uw gedachten als ondernemer maar eens gaan!

Winkel twee is gelegen aan de Viltstraat. Deze ruimte heeft een groot raampartij aan de straatzijde. Ook deze ruimte heeft een statige entree die deels terugvalt in de gevel.
Voor deze ruimte gelden dezelfde voordelen als de ander ruimte. Ook hier talloze mogelijkheden om te ondernemen. Vloeroppervlakte is hier c.a 100 M². Via de vaste trap betreedt u ook hier de geheel onder kelderde ruimte welke ook nog geheel naar eigen wens in te delen is.

Unit 2 is met de entree gelegen aan de Viltstraat 1A en is ongeveer 100 M² groot en volledig onderkelderd. Voorzien van kitchenette, toilet en bergruimte. Voorheen was hier een kantoor gevestigd.
Wat betreft invulling bieden beide ruimten talloze mogelijkheden: detailhandel ligt voor de hand maar ook kantoorruimte, maatschappelijke voorzieningen zoals zorg en/of medisch en horeca zijn toegestaan.

Maisonnette 1, gelegen aan de Dorpsstraat/Viltstraat, heeft een gebruiksoppervlak van maar liefst c.a 85 M² en c.a 24 M² overige inpandige ruimte.
Via de gezamenlijke entree, welke gelegen is aan de Viltstraat, betreedt u de trappenhal waar zich tevens de meterkasten bevinden. Eenmaal bovengekomen komt u op het riante dakterras uit welke gezamenlijk is. Hier kunt u heerlijk genieten en uitkijken over het “mooie Bakel” terwijl u aan het genieten bent van een glaasje wijn.
De entree van het appartement is aan de achterzijde van het pand gelegen. Via de ruime hal betreedt u de woning waar zich het toilet en trapopgang naar de eerste verdieping bevindt. Aaneensluitend is de loopdeur naar de woonkamer en open keuken. Door de goed geplaatste puien ontvangt u hier een prima daglicht. Deze maisonnette heeft nog een extra balkon welke aan de Dorpsstraat is gelegen.
Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, wasruimte en badkamer. De ruime slaapkamers zijn neutraal afgewerkt met spuitwerk plafonds en wanden.
De volledig in neutrale tinten betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, douche en wastafel.
Middels een vlizotrap betreedt u de bergzolder waar u voldoende opbergmogelijkheden heeft.

Maisonnette 2 en 3 zijn gelegen aan de Viltstraat en hebben een gebruiksoppervlakte van c.a 90 M². Ook deze maisonnettes betreedt u via het gezamenlijke dakterras en bezit dezelfde ingrediënten als maisonnette 1 m.u.v. het balkon.

Bijzonderheden:

– Het pand staat op een perceel van 438 M².
– 2 winkelruimten van totaal 220 M².
– Kelderruimte van ca. 200 M².
– Terrasruimte van ongeveer 50 M².
– 3 bovenwoningen/maisonnettes van elk c.a 90 M² voorzien van woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, hal, toilet, bergruimte en een gezamenlijk dakterras.
– Gelegen in het centrum van Bakel, op de hoek van de Dorpsstraat en de Viltstraat.
– Goed bereikbaar, parkeren vrij in de straat.
– De ruimten op de begane grond bieden veel mogelijkheden: detailhandel, horeca, kantoorruimte,
maatschappelijke dienstverlening.
– Beide ruimte zijn volledig onderkelderd.
– De 3 bovenwoningen/maisonnettes zijn verhuurd en leveren bij aankoop van het pand een goed rendement op.
– Het pand bevindt zich in uitstekende staat.
– De bovenwoningen beschikken over een separate entree.
– De bovenwoningen beschikken over een gezamenlijk dakterras.

Locatie

Dorpsstraat 32 (2 winkelpanden en 3 appartementen), Bakel

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.