Dorpsstraat 33-35, Bakel

Wie wil hier niet wonen?!
Midden in de dorpskern van Bakel, in één van de oudste huizen van het dorp, een gemeentelijk monumentaal pand. Deze vrijstaande woning verrast en verwonderd.
En wat te denken van de mogelijkheid voor kantoor/praktijk aan huis!
Foto’s zeggen in dit geval veel, maar sfeer proeven doe je toch echt in de woning zelf. Wees welkom en voel je thuis!

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

BIJZONDERHEDEN:
– Woning met enorm veel mogelijkheden door de verschillende, multifunctionele ruimtes en de bijbehorende loods
– Voor ondernemers die luxe en sfeer willen combineren!
– Voorzien van zes slaapkamers
– Circa 339 M2 woonoppervlak!
– Circa 1175 M3 inhoud
– Ideale ligging; midden in het centrum van Bakel
– Begane grond voorzien van domotica
– Sfeervol, karakteristiek object
– Gelegen op A-locatie in centrum van Bakel.

INDELING

Begane grond

Entree
De authentieke entree, voorzien van karakteristieke details, biedt toegang tot verschillende vertrekken.
Daarnaast bevindt zich in de hal de meterkast met voldoende groepen, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Toilet
Het toilet is door de jaren heen in een nieuw jasje gestoken. De wanden zijn volledig betegeld en verder is de ruimte voorzien van hangreservoir en keurig fonteintje.

Woonkamer
Vanuit de hal bereikt u de woonkamer.
De woonkamer geniet aan de voorzijde van een authentieke raamverdeling en een sfeervolle halve roomdevider in het midden van de gezellige zithoek.
De vloer is voorzien van een massief houten plankenvloer en het plafond bestaat uit strak stukwerk met sierlijst. Vanuit de woonkamer bereik je de uitgebouwde leef-keuken. Ook bevindt zich hier nog een prima bergkast waar ook de domotica opstelling is geplaatst.

Keuken
Aan de achterzijde van de woning is de keuken gelegen. Een heerlijke plek om lekker te koken, als gezin bij elkaar te zijn, te borrelen, kortom: een plek om te leven.
De wanden en het plafond zijn keurig afgewerkt. De keuken in hoekopstelling is voorzien van een inductie kookplaat, quooker, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, stoomoven, combi- magnetron en een prachtig natuurstenen werkblad.
Een keuken die perfect past bij de sfeer van deze woning. Verder betreedt u vanuit de keuken het portaal en kantoor. Verder bevindt zich ook hier weer prima bergakst voor eventueel extra provisie.

Kelder
Deze ruimte is volledig betegeld en is een prima ruimte voor uw proviand. De ruimte is via een vaste trap te bereiken via de keuken. De afmetingen van deze ruimte zijn circa 11m2.

Kantoor 1 (groot)
Het ruime kantoor bezit voldoende daglicht door het grote venster met glas in lood ramen en zelfs hier ziet u het karakter van het pand! Deze ruimte is verder nog vrij in te delen.

Kantoor/kantine 2 (klein)
Aansluitend aan het kantoor zit de kantine. Contact met het kantoor is er nog prima door het goed geplaatste raam en loopdeur met glas.
Verder bevindt zich in deze ruimte het toilet met hang reservoir, fonteintje en douche voorziening.

Gang
De achterdeur geeft u toegang tot de gang. Deze half betegelde ruimte geeft u toegang tot de keuken en, middels een vaste trap, tot de tussenruimte van het bestaande woonhuis bereikt u de overloop van de aanbouw.

Berging 1 (groot)
Ook deze ruimte is multifunctioneel te noemen, want door de eigen ingang en de grote tuindeuren is het nog naar wens in te delen.
De wanden zijn uitgevoerd in kalkzandsteen schoonmetselwerk, vloeren zijn monolithisch afgewerkt. Verder leidt de vaste trap u naar het bovengelegen kantoor/multifunctionele ruimte.

Berging 2 (klein)
Aangrenzend aan het magazijn is de ruime fietsen/berging gesitueerd. De afwerking is idem als het magazijn. De optie om deze ruimte bij het magazijn te betrekken behoort tot de mogelijkheden!

Eerste verdieping

Overloop
De lichte overloop met airco op de verdieping geeft toegang tot maar liefst 6 slaapkamers en de badkamer! Verder is via een mangat de bergzolder te bereiken.

Slaapkamers
De woning beschikt over 6 slaapkamers.
Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning en bezit strak gestucte wanden en plafonds, waarin inbouwspots zijn. Ook is er voldoende daglicht aanwezig.
Slaapkamer 2 kenmerkt zich door de hippe kleuren. De vaste kastenwand biedt u voldoende opbergmogelijkheden en ook hier zijn strak gestucte wanden en plafonds. De twee vensters in de gevels maken het geheel af.
Slaapkamer 3 biedt door het goed geplaatste dakkapel ook voldoende ruimte, wanden en plafond zijn voorzien van houten kraaldelen.
Slaapkamer 4 is een prima kamer met strakke wanden en plafond, tevens bevind zich hier een inbouwkast.
Slaapkamer 5 is op dit moment in gebruik als logeerkamer. Deze ruimte bezit vaste kasten, strakke wanden, plafonds en een inbouwkast.
Slaapkamer 6, welke nu in gebruik is als kastenkamer, is in handomdraai omgetoverd tot slaapkamer nummer 6!

Badkamer
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafel, designradiator, hangcloset en een ruime inbouwkast.
Middels een loopdeur, welke in de badkamer te vinden is, betreedt u de overloop naar de aanbouw.

Overloop aanbouw
Deze ruimte is te bereiken middels vaste trap van de gang op de begane grond en via de badkamer.
De ruimte is voorzien van een Velux dakvenster voor de daglicht toetreding. Verder bevinden zich hier de opstelling voor wasmachine en droger en de Cv-ketel (Nefit HR combi uit 2011).
Ook deze ruimte is nog geheel naar eigen wens in te delen. Denkt u bijvoorbeeld aan een speelkamer voor uw kinderen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden!
Een loopdeur geeft u toegang tot de multifunctionele ruimte, welke gelegen is boven magazijn en fietsenberging.

Multifunctionele ruimte
Deze ruimte is nu in gebruik als kantoor. De vaste inbouwkasten zijn allemaal maatwerk en van een hoog afwerkingsniveau.
De ruimte bezit een keurig geplaatst pantryblok. Door middel van het dakvenster en venster in de gevel wordt u ook in deze ruimte voorzien van natuurlijk daglicht.

Tuin
De tuin is op meerder manieren te bereiken, namelijk: via de keuken, het magazijn en de fietsenberging.
De deels verharde achtertuin is gelegen op het Noorden en biedt voldoende privacy.
Het geheel is omheind en af te sluiten middels een brede poort.

Loods
Op het perceel is een ruime loods geplaatst. De gevels zijn afgewerkt met enkelwandige damwand panelen.
Het dak is belegd met asbesthoudende golfplaten. Verder een prima ruimte voor de ondernemer.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.