Dorpsstraat 72 a, Bakel

In het centrum van Bakel vind je deze ruime, moderne tussenwoning. Voor de deur heeft u beschikbaarheid over 1 1/3 eigen parkeerplaats en de achtertuin is op het Zuiden gelegen.
In de nabije omgeving heeft u diverse voorzieningen, zoals meerdere supermarkten. Daarnaast vindt u op loopafstand ook nog een basisschool, slager, een bakker, een sportschool én een groenteboer!

Indeling

Begane grond

Hal

U komt de woning binnen in de hal. Deze nette ruimte is voorzien van een donkere tegelvloer. In deze hal vindt u de trapopgang naar de eerste etage, het toilet en de meterkast.
Het toilet is stijlvol afgewerkt met betegelde wanden, een vrij hangend closet en een fonteintje. Ook vindt u in de hal de loopdeur naar de woonkamer en keuken.

Keuken

Aan de voorzijde van de woning is de moderne keuken gelegen. Deze open, lichte keuken is in een rechte opstelling geplaatst en is uitgerust met een kookeiland met 5-pits gaskookplaat.
Tevens is de keuken voorzien van een combi-oven, een vaatwasser en een vaatwasser.
Door het geplaatste raam valt er veel natuurlijk licht binnen en het kookeiland biedt meer dan voldoende opbergmogelijkheid.
De eethoek van de woning is gesitueerd tussen de keuken en de woonkamer. Onder de trap is een provisiekast geplaatst.

Woonkamer

Aan de achterzijde van de woning, waar voldoende ruimte is voor een ruime zithoek, is een grote raampartij gesitueerd, waardoor u een vrij uitzicht heeft over de tuin.
Daarnaast is er een loopdeur geplaatst, waardoor u van de woonkamer naar de tuin kunt lopen.
Op de vloer ligt dezelfde moderne tegelvloer als in de hal, waardoor er eenheid gecreëerd is. Onder deze tegelvloer ligt vloerverwarming die dient als hoofdverwarming van de woning.

Eerste verdieping

Overloop

Via de hal neemt u de trap naar de eerste verdieping, waar u uitkomt op de overloop. Deze overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, een ruime badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping.
Op de vloer ligt een nette houtlook laminaat, de wanden zijn afgewerkt met strak stucwerk en het plafond is voorzien van spuitwerk.

Slaapkamers

De eerste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en doet dienst als ouderslaapkamer. Deze kamer is afgewerkt met dezelfde vloer als gezien op de overloop, heeft spuitwerk op het plafond en is daarnaast voorzien van gestukadoorde wanden.
Deze slaapkamer is ruim opgezet en heeft voldoende plaats voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. Door de grote raampartij komt er voldoende daglicht binnen.
Eveneens aan de achterzijde van de woning vindt u de tweede slaapkamer. De afwerking van deze ruimte is hetzelfde als de eerste slaapkamer en deze ruimte is uitgerust met een groot raam en een ingebouwde klerenkast.
Aan de voorzijde van de woning vindt u de derde slaapkamer. Deze ruimte is op dezelfde wijze afgewerkt als de overige twee slaapkamers. Deze slaapkamer heeft fijne afmetingen voor een ruime kinderslaapkamer, waarbij u een bed en een kledingkast goed kwijt kunt.

Badkamer

De badkamer vindt u weer aan de voorzijde van de woning. Deze fijne ruimte is uitgerust met een inloop douche, een dubbele wastafel met meubel en een tweede toilet.
De gehele badkamer is betegeld en in deze ruimte vindt u vloerverwarming. Het plafond is voorzien van spotverlichting en de ruimte is zowel mechanisch als natuurlijk te ventileren.

Tweede verdieping

Via de vaste trap komt u op de tweede verdieping van de woning. Deze riante, open ruimte biedt u volop mogelijkheden.
Op dit moment doet de ruimte dienst als opbergzolder en wasruimte, maar u kunt hier met gemak nog twee riante slaapkamers realiseren.
Eveneens zijn de technische installaties op deze verdieping te vinden.

Achtertuin

Vanuit de woonkamer komt u in de achtertuin van de woning.
Deze onderhoudsvriendelijke tuin is grotendeels verharden beschikt daarnaast over een groene border aan de zijkant van de tuin. Ook is er een tuinhuis geplaatst, waardoor u een opslagplek heeft voor uw fietsen en tuingereedschap.
Het voordeel aan deze tuin is dat u ook nog een vrije achterom heeft.

Bijzonderheden:

– 1/1/3 parkeerplaats voor de deur;
– Ruime, goed afgewerkte starterswoning in het centrum van Bakel;
– Zeer lichte woning door vele en grote raampartijen;
– Drie volwaardige slaapkamers, met mogelijkheid voor het creëren van een vierde en vijfde slaapkamer op de tweede verdieping;
– Onderhoudsvriendelijke achtertuin met achterom, gelegen op het Zuiden;
– Lage energiekosten (bij het huidige huishouden);
– Alle benodigde voorzieningen op loopafstand te bereiken.

Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken.
Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.