Berkelstraat 2, Helmond

STARTERS OPGELET!!!!

Een  prima  eindwoning met garage en met veel leefruimte op de begane grond, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een slaapkamer op de zolder die is voorzien van een dakkapel.
Gelegen in een rustige woonomgeving en met een speelveldje voor de deur. De woonwijk Brouwhuis ligt aan de zuidkant van Helmond nabij de uitvalswegen naar de omliggende plaatsen zoals Deurne, Venray en de snelweg naar Venlo of Eindhoven. Brouwhuis heeft een eigen NS station en een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Voor wat betreft sporten is er de mogelijkheid voor voetbal, honk- en softbal, boogschieten en tennis. Dit alles is op korte afstand van de woning gelegen. Ook sport Citadel en kinderopvang Spring is op loopafstand bereikbaar.

Begane grond:

Bij binnenkomst kom je binnen in de hal welke is belegd met laminaat op houtbasis (4mm waardoor schuren, indien nodig, mogelijk is). Hier is de meterkast geplaatst en de unit van de stadsverwarming.

Op het moment dat je de woonkamer binnen komt valt direct de ruimte en het licht op. Ook hier is de vloer afgewerkt met hetzelfde laminaat. De wanden zijn afgewerkt met een stucwerk evenals het plafond.

Het eetgedeelte en de keuken zijn in de uitbouw aan de achterzijde van de woning gesitueerd. Door de grote raampartij is hier veel lichtinval waardoor dit een prettige ruimte is om te zitten. Het keukenblok is geplaatst in een hoekopstelling en de boven- en onderkastjes bieden volop bergruimte. Aan apparatuur is er aanwezig een keramische kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, een heteluchtoven, koelkast en een vriezer. Uiteraard is vanuit de keuken de achtertuin te bereiken.

In een tussenportaal is de trapopgang naar de eerste verdieping geplaatst. Hier is ook het deels betegelde gastentoilet met wandcloset en fonteintje.

Eerste verdieping:

De overloop is afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. Twee slaapkamers zijn qua afwerking nagenoeg gelijk aan elkaar; laminaat op de vloer, stucwerk wanden en spuitwerk plafond. De derde slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De wanden zijn behangen en het plafond is afgewerkt met een spuitwerk. Deze kamer heeft een dakkapel en ruimte voor een inloopkast.

De betegelde badkamer heeft aan sanitair een vaste wastafel met genoeg opbergruimte, een wandcloset en een inloopdouche. Voor het ophangen van de handdoeken is er een handige designradiator.

Tweede verdieping:

De voorzolder is te bereiken via een vaste trap. Hier is de aansluiting voor de wasmachine en de unit van de mechanische ventilatie. Doordat ook de zolderkamer voorzien is van een dakkapel kan deze gebruikt worden als slaapkamer, maar uiteraard ook kan worden ingericht als speelkamer of werkkamer. In het knieschot is ruimte voor het bergen van spullen.

Achtertuin:

De achtertuin is op het Zuidwesten  gelegen en deels betegeld. Naast de borders met vaste planten is er gras gelegd en achter in de tuin staat een stenen garage welke is uitgevoerd in half steen metselwerk . Aan de zijkant van de tuin is de achterom.

Bijzonderheden:

– prima gelegen woning aan een kindvriendelijk plantsoen met diverse voorzieningen op korte afstand;
– goed onderhouden woning met veel leefruimte;
– vrijstaande garage;
– extra opbergruimte in de hal van de entree;
– veel lichtinval door grote ramen.

Locatie

Berkelstraat 2, Helmond

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.