Griensvenstraat 1, Milheeze

Wilt u vrijstaand wonen op een royaal perceel van 536 m2? Dat kan in deze fors uitgebouwde woning gelegen aan een rustige woonstraat met uitzicht op de Sint-Willibrorduskerk en een speelveld!
De woning beschikt over een zeer brede garage/berging; ideaal voor hobby of werk aan huis!

Indeling

Dankzij het ruime perceel beschikt de woning over een ruime oprit, dus altijd voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Aan de zijgevel is de entree van de woning. In de hal vindt u de meterkast en trapopgang. Aansluitend is de woonkamer gelegen.

Woonkamer
Bij binnenkomst van de woonkamer zult u direct opvallen hoe royaal van formaat en eenvoudig deze in te delen is. De vloer is belegd met vloerbedekking. Daarnaast geniet de woonkamer van volop natuurlijk daglicht en zorgt de deels schoonmetselwerk muur voor een authentieke uitstraling. Middels de loopdeur betreedt u de keuken.

Keuken
Deze is geheel van de woonkamer af te sluiten en biedt ruimte voor het plaatsen van een eettafel. De keuken is in rechte opstelling geplaatst onder een raampartij in de zijgevel welke zorgt voor daglicht. Daarnaast bieden de onder- en bovenkastjes voor voldoende bergruimte. Vanuit de keuken is de praktische kelderkast bereikbaar. Deze kelderkast is een ideale provisieruimte. Middels de bijkeuken is de berging en garage te bereiken. Tevens biedt de verbinding tussen de woning en de garage toegang tot de achtertuin.

Bijkeuken/garage
In de bijkeuken treft u de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Aansluitend is de royale (100 m3) garage/berging gelegen. Deze garage, met kanteldeur, beschikt over schoonmetselwerk wanden en heeft tevens nog een bergzolder. De berging is prima te gebruiken voor de fietsen en of tuingereedschap. Kortom 2 praktische ruimtes.

1e verdieping
Aan de overloop zijn 3 slaapkamers en de badkamer gelegen. Slaapkamer 1 (2.70 x 3.00 m) en slaapkamer 2 (4.00 x 4.06 m) zijn gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikken beide over een vaste kast. De badkamer is ingericht met een ligbad, douche, toilet en vaste wastafel. Aan de voorzijde is de 3e slaapkamer (4.30 x 3.83 m) gelegen.
Ziet u de potentie ook van de slaapkamers en badkamer? Mocht u daar in begeleidt willen worden dan staan de Makelaar en Bouwmanager graag voor u klaar om u hierin te begeleiden.

2e verdieping
Een vaste, open (hardhouten) trap biedt toegang tot de royale zolder. Op de overloop bevinden zich 3 deuren die u toegang bieden tot de bergruimte, kast en zolderkamer welke nog beschikt over vaste kastenwand onder de dak schuinte en tevens bevindt zich hier nog het dakkapel welke aan de voorzijde van de woning is gesitueerd. De cv ketel bevindt zich in de bergruimte.

Tuin
Deze riante tuin, welke gelegen is op het Noord-Oosten, biedt volop privacy. Er zijn verschillende borders met volwassen beplanting en diverse terrassen om toch op elk moment van de dag het zonnetje op te zoeken. Ziet u uzelf hier al zitten met een heerlijk glaasje wijn?
Tevens staat er een houten tuinhuis waar u prima uw tuingereedschap in op kunt bergen. Ook de voortuin is prima aangelegd en voorzien van ijzeren smeed hekwerk.

Locatie
Aan de westrand van de Brabantse Peel ligt de gemeente Gemert – Bakel. Het is een uitgestrekte plattelandsgemeente en is een van de grootste gemeenten van de regio Eindhoven. De gemeente bestaat uit de kernen Gemert, Bakel, Elsendorp, Handel, Milheeze, De Mortel en De Rips en heeft circa 29.000 inwoners. Gemert-Bakel is centraal gelegen en heeft verschillende uitvalswegen naar Eindhoven (N270), ’s-Hertogenbosch (N279 of A59), Nijmegen (A73 of N277), Venlo (A73) en Deurne. In de nabij omgeving van Milheeze zijn verschillende voorzieningen zoals de basisschool “De Kastanjelaar” en de voetbalvereniging “De Milheezer Boys” en Fanfare St Cecilia met slagwerkgroep. Supermarkten en winkels zijn slechts op 5 autominuten te vinden in het kerkdorp Bakel. Tevens is er een busverbinding in het dorp aanwezig. Milheeze beschikt ook over mooie bezienswaardigheden zoals de korenmolen “Laurentia”, het “Heilig Hartbeeld” op het Kerkplein en de “Mariakapel” uit 1938.

Bijzonderheden
– Vrijstaande woning op maar liefst 536 m2 perceel
– Zeer royale garage/berging met volop gebruiksmogelijkheden!
– Rustig en kindvriendelijke ligging in kerkdorp Milheeze.
– Gehele woning is voorzien van Merbaukozijnen.
– Een woning met bijzonder veel potentie!
– Laat u verrassen door de enorme ruimte en plan vrijblijvend een bezichtiging in met de Makelaar!

Locatie

Griensvenstraat 1, Milheeze

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.