Griensvenstraat 1b, Milheeze

Bent u op zoek naar een leuke woning waar u helemaal niets meer aan hoeft te doen? Stop dan met zoeken en kom kijken naar deze in 2016 gerealiseerde twee kapper!

Deze woning in landelijke stijl met daarin moderne details verwerkt de woning is o.a. ingedeeld met 3 slaapkamers, badkamer, royale woonkamer, open keuken en aangebouwde garage/bijkeuken. Dus aarzel niet en kom kijken!

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Begane grond:

Hal/entreepartij:
In de voorgevel van de woning bevindt zich de voordeur, deze biedt u toegang tot de ruime ontvangst. Voorts bevinden zich hier de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Tevens bevind zich hier de toegang tot het volledig in neutrale kleuren betegelde toilet, welke voorzien is van hangreservoir, mechanische afzuiging en wasbak.

Woonkamer:
Aan leefruimte geen gebrek in deze schitterend afgewerkte woonkamer! Deze beschikt namelijk over ruime vloeroppervlakte. De woonkamer is voorzien van een donkere tegelvloer met vloerverwarming en de wanden alsmede het plafond zijn voorzien van stucwerk. In het plafond bevinden zich diverse inbouwspots.
Wat met name opvalt is de chique uitstraling die deze woonkamer heeft gekregen. Ook is er gebruik gemaakt van neutrale kleurstellingen. In de achtergevel zijn openslaande tuindeuren (inclusief plisse horren) geplaatst welke u toegang verschaffen tot de tuin en welke zorg dragen voor een heerlijke lichtinval. De open toegang tot de keuken geven het geheel een nog mooiere uitstraling

Keuken:
De keuken is uitgevoerd met een luxe keukenblok welke is uitgevoerd in een hoek-opstelling . Het keukenblok is uitgerust met een kunstof werkblad met geïntegreerd spoelunit, diverse opbergkasten, lades en inbouwapparatuur; 4-pits gaskookplaat, afzuigschouw, combi-oven en koel- vries combinatie.

Bijkeuken/garage:
In deze handige ruimte zijn de aansluitingen ten behoeve van de witgoedapparatuur te vinden. Ook is deze praktische ruimte prima te gebruiken voor opbergruimte, tuingereedschap of fietsen. Vanuit hier heeft u ook toegang tot de achtertuin middels de extra breed geplaatste loopdeur.

Eerste verdieping:
Aan de overloop zijn de toegangsdeuren van 3 volwaardige slaapkamers en de badkamer gelegen. Tevens is hier de toegang tot de royale bergzolder welke u kunt bereiken middels een vlizo trap.

De “masterbedroom” is uitgerust met Roto dakraam (incl. plisse hor)en een raam in de rechterzijgevel. De vloer is belegd met een keurige laminaat vloer met een witte plint, stucwerk wanden, stucwerk plafond. Kortom een prima slaapkamer.

Slaapkamer 2 is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning. Afgewerkt met laminaat met chique witte plint, stucwerk wanden, stucwerk plafond en Roto dakraam. Ook deze ruimte is prima van afmeting.

Slaapkamer 3 is gelegen aan de voorzijde van de woning. Door de goed geplaatste dakkapel (incl. inzet hor), met keurige afwerking, ontvangt u hier een prima daglicht. Ook is deze slaapkamer prima van afmeting. Afgewerkt met laminaat, witte plint, stucwerk wanden en stucwerk plafond.

Badkamer:
Deze complete badkamer is van alle hedendaagse gemakken voorzien. Er is een inloopdouche met thermostaatkraan en regendouche, vloerverwarming. mechanische ventilatie, dubbele wastafel, in meubel en een wandcloset. Tevens is er een mooie design radiator geplaatst en is er de beschikking over vloerverwarming. Het dakkapel voorziet u hier van daglicht en ook deze bezit een inzethor.

Tweede verdieping:
Middels een vlizotrap is de zolder bereikbaar. Deze is voorzien van vinyl. Bij de dakschuinte zijn de geïsoleerde dakplaten in het zicht. Tevens bevindt zich hier de opstellingen van de cv-combiketel (Remeha 2016) en de mechanische ventilatie. Daarnaast is er meer dan voldoende ruimte over voor de mogelijke opslag van spullen.

Tuin:
De achtertuin is op het oosten gelegen, is ingericht met een gazon en verharde terrassen. Deze plek biedt zeer veel privacy! Als erfafscheiding is gekozen voor een houten delen afwerking.

OMGEVING
Milheeze is een dorp dat behoort tot de gemeente Gemert-Bakel. In de directe omgeving is één van de mooiste natuurgebieden “De Stippelberg” gelegen. Naast schitterende uitgestrekte bossen vindt u hier een variatie aan poelen, zandverstuivingen, heide en statige lanen. Midden in de natuur, achter een restaurant en terras, ligt een grote zwemvijver “Strandbad Nederheide”. Met een ligging aan Antoniusstraat, woont u in een rustige omgeving met diverse faciliteiten zoals scholen, verenigingen, winkels, horeca en wandel- en fietsroutes.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2016;
– Goed afwerkingsniveau;
– Instap klaar;
– Landelijke uitstraling;
– De gevels zijn opgetrokken met schitterende bakstenen met grijze voeg;
– Volledig isolatiepakket;
– Dubbele beglazing in hardhouten kozijnen;
– Vensterbanken zijn vervaardigd van natuursteen;
– Gehele begane grond en badkamer eerste verdieping v.v. vloerverwarming;
– Mechanische ventilatie aanwezig;
– 3 volwaardige slaapkamers;
– Luxe badkamer en keuken;
– Zeer royale woonkamer met tuin deuren;

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.