Helmondseweg 42, Deurne

LET OP: DIT IS EEN ‘BIEDEN VANAF’ PRIJS

Bent u op zoek naar een uitgebouwde twee-onder-één-kap woning op een ruim perceel in hartje Deurne?
Dan is deze woning wellicht iets voor u!

OMGEVING
In de gemeente Deurne liggen de dorpen Deurne, Liessel, Vlierden, Neerkant en Helenaveen. Kunst en inventiviteit zijn kenmerken van deze gemeente alsook de natuurlijke ligging vlakbij het natuurgebied (De Deurnese Peel).
Met een ligging aan de Helmondseweg, woont u in een groene straat, maar toch dichtbij diverse faciliteiten zoals scholen, verenigingen, winkels, horeca en diverse wandel- en fietsroutes.

INDELING
Bij aankomst bereikt u een ruime oprit (2 auto’s), een aangelegde voortuin een dubbele deur naar de achtertuin en een loopdeur naar de entree.

Entree
Als u de woning binnenkomt wordt u ontvangen door veel licht, waardoor er een prettige sfeer ontstaat. De hal is voorzien van vloerverwarming en biedt toegang naar het gastentoilet met fonteintje (voorzien van vloerverwarming), garderobe, meterkast, trapopgang naar 1e verdieping en loopdeur naar de woonkamer en keuken.

Woonkamer
De woonkamer geniet van veel natuurlijk lichtinval. De vloer is belegd met tegels, wanden en plafond zijn gedeeltelijk in een donkere en gedeeltelijk in een lichte kleurstelling uitgevoerd. Aan de voorzijde is een zitgedeelte gecreëerd en aan de achterzijde van de woonkamer een eetgedeelte. Middels een open verbinding bereikt u de keuken.

Keuken
De keuken is in een L-opstelling geplaatst en kenmerkt zich door een kunststof werkblad, voldoende kastruimte en uitzicht op het straatbeeld aan de zijgevel. De keuken is voorzien van een 4-pits elektrische kookplaat, uittrek afzuiging, dubbele RVS spoelbak met mengkraan, koelkast, combi oven/magnetron en een vaatwasser. De vloer is belegd met vinyl en middels een loopdeur bereikt u de bijkeuken.

Bijkeuken
De bijkeuken is een multifunctionele ruimte en voorzien van een tegelvloer en een grote raampartij, waardoor er fijn natuurlijk lichtinval binnenkomt. Op dit moment is deze ruimte in gebruik als wasruimte en extra voorraad. U kunt er ook voor kiezen om deze ruimte naar eigen inzicht in te richten als bijvoorbeeld speelkamer/werkkamer.

1E VERDIEPING

Via de trapopgang bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Deze biedt toegang naar 3 slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamer I
Deze slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een vinyl vloer. Wanden en plafond zijn voorzien van een strakke afwerking en een inbouwkast biedt extra opbergmogelijkheden. Een eigen wastafel is zeer praktisch te noemen.

Badkamer
De badkamer is volledig betegeld, voorzien van vloerverwarming en voorzien van een dubbele wastafel, een ligbad met douche mogelijkheid en toilet. Middels een raampartij heeft u fijn daglicht en extra ventilatie mogelijkheden.

Slaapkamer II
Deze slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en voorzien van een vinyl vloer. Wanden en plafond zijn voorzien van een strakke afwerking en een inbouwkast biedt extra opbergmogelijkheden.

Slaapkamer III
Deze slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en op dit moment ingericht als kinderkamer. De vloer is belegd met vinyl en wanden zijn gedeeltelijk voorzien van behang en gedeeltelijk van een strakke afwerking. Een ruime inbouwkast biedt extra opbergmogelijkheden.

2E VERDIEPING

Via een vaste trapopgang bereikt u de voorzolder van de tweede verdieping en een grote schuifkast/berging. Deze biedt toegang naar 2 slaapkamers en een technische ruimte waar uw CV-installatie is geplaatst.

Slaapkamer IV en V
Beide slaapkamers hebben een speelse indeling door de schuinte, beide slaapkamers hebben een inbouwkast en in beide slaapkamers is de vloer voorzien van vinyl. Door middel van een dakraam, komt er fijn natuurlijk lichtinval binnen.

Tuin
De achtertuin is verzorgd en onderhoudsvriendelijk ingericht.
Door diverse mogelijkheden voor een zonneterras, verschillende bloembakken met beplanting en het zitgedeelte bij de woonkamer, heeft deze tuin voor ieder een plekje waar men optimaal kan genieten. De mooie en frisse beplantingen zijn vroeg in het voorjaar in blad en vormen een mooie groene omgeving. De privacy biedende tuin is via een achterom (dubbele poort) bereikbaar.

ALGEMEEN
– goed onderhouden;
– zeer kindvriendelijke buurt;
– voldoende parkeergelegenheid;
– op een toplocatie gelegen;
– 5 slaapkamers;
– een ruime berging;
– vrij uitzicht;
– tuin op het noordwesten.

Kortom, deze woning is zeker een bezichtiging waard!

Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.