Hendrik Mesdagstraat 15, Helmond

Bent u op zoek naar een fors uitgebouwde hoekwoning met garage en slaapkamer op de begane grond, in de kindvriendelijke wijk Helmond Noord?
Dan is deze woning wellicht iets voor u!

Met diverse faciliteiten zoals middelbare- en basisscholen, kinderboerderij “De Veldhoeve”, supermarkt, medisch centrum, speeltuin maar ook het natuurgebied “De Bundertjes” en uitvalswegen op korte afstand, heeft deze woning een zeer goede en centrale ligging.

Dit gedeelte van Helmond ligt tussen de oude- en de nieuwe Zuid-Willemsvaart. De omgeving is zeer schilderachtig dankzij een intacte en met beukenhagen omzoomde grachtenpartij en de Monumentale Binderse Poort.

INDELING

Bij aankomst bereikt u de aangelegde voortuin met oprit en toegang naar de garage aan de zijkant.

Entree
Als u de woning binnenkomt wordt u ontvangen door veel licht, waardoor er een prettige sfeer ontstaat. De vloer is belegd met laminaat, wanden zijn behangen en het plafond heeft een strakke afwerking. De hal biedt toegang naar het toilet met fonteintje, garderobe, een praktische bergkast, de trapopgang naar de eerste verdieping, moderne meterkast en loopdeur naar de woonkamer.

Woonkamer
Deze woonkamer is met zorg gestyled en aan vele details is aandacht besteed. Aan de voorzijde is een zitgedeelte gecreëerd met diverse raampartijen, waardoor er veel natuurlijk lichtinval binnen komt. De vloer is belegd met laminaat, de wanden en plafond genieten een strakke afwerking.

In het midden (positie van de originele keuken) zijn kasten geplaatst, geheel in stijl doorgetrokken, voor extra bergruimte.

In de uitbouw aan de achterzijde is een eetgedeelte gesitueerd, welke in open verbinding met de keuken staat en uitzicht biedt op de achtertuin.

Keuken
De moderne keuken is in een L-opstelling geplaatst en kenmerkt zich door een kunststof werkblad en de volgende apparatuur, te weten; 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, porseleinen wasbak met moderne mengkraan, vaatwasser, koel- en vries combinatie. Verder is de keuken voorzien van voldoende onder- en bovenkasten en door de raampartij komt er fijn natuurlijk lichtinval binnen. Middels een loopdeur bereikt u de achtertuin.

Bijkeuken
Middels een loopdeur in de woonkamer, bereikt u de bijkeuken. Hier vindt u uw witgoed aansluitingen en een extra keukenblok. Verder is dit een doorloop naar slaapkamer I en de inpandige garage.

Slaapkamer I / multifunctionele ruimte
Deze slaapkamer is op de begane grond gelegen. De vloer is belegd met laminaat, de wanden en plafond zijn voorzien van een strakke afwerking. Middels een raampartij komt er veel natuurlijk lichtinval binnen. Middels een loopdeur heeft u toegang naar de oprit. Eventueel kunt u deze ruimte gebruiken voor beroep aan huis of als speel- hobbykamer.

Garage
Middels de bijkeuken heeft u toegang tot de garage. Deze is voorzien van elektra en een elektrische garagedeur.

1E VERDIEPING

Via de trapopgang bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Deze biedt toegang naar 3 slaapkamers, een bergkast en een moderne badkamer.

Slaapkamer II
Deze slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. De vloer is belegd met laminaat, ramen zijn voorzien van kunststof kozijnen en rolluiken.

Slaapkamer III
Deze slaapkamer is ook aan de achterzijde gelegen. De vloer is belegd met laminaat, ramen zijn voorzien van kunststof kozijnen.

Badkamer
De moderne badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, toilet, wastafel met meubel, designradiator en een raampartij voor extra ventilatie mogelijkheden.

Slaapkamer IV
Deze slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De vloer is belegd met laminaat, ramen zijn voorzien van kunststof kozijnen en rolluiken.

2E VERDIEPING

Via een vaste trapopgang bereikt u de tweede verdieping. Deze biedt toegang naar een voorzolder met bergruimte en Cv-installatie en een vijfde slaapkamer.

Slaapkamer V
Deze slaapkamer geniet een strakke afwerking en geniet van veel natuurlijk lichtinval door middel van de grote dakkapel. De vloer is belegd met laminaat en de wand aan de achterzijde biedt extra opbergmogelijkheden.

Tuin
De voortuin is ruim van opzet en biedt de mogelijkheid om naar eigen inzicht in te richten. De achtertuin is voorzien van een zonneterras, een vijver en een onderhoudsvriendelijke inrichting. Een vrije achterom, een vrijstaande houten berging en een ideale ligging op het oosten, maakt deze tuin prettig in alle seizoenen.

ALGEMEEN
– fors uitgebouwd;
– maar liefst 5 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond;
– gehele eerste verdieping en tweede verdieping + slaapkamer begane grond en raampartij achterzijde, voorzien van rolluiken;
– moderne keuken;
– mooie ruime woonkamer met veel lichtinval;
– kindvriendelijke buurt;
– inpandige garage;
– scholen en winkels in directe nabijheid;
– een ruime voortuin op het westen en een achtertuin op het oosten.

Kortom: Een verrassende en ruime hoekwoning die een bezichtiging zeker waard is!

Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.