Hoekendaalse Velden 29, Bakel

Bent u op zoek naar een uitgebouwde twee-onder-een-kap woning in een kindvriendelijke wijk in Bakel?
Dan is deze woning wellicht iets voor u!

OMGEVING
Bakel is een van de oudste dorpen van Zuid-oost Nederland en heeft iets unieks, o.a. het golfterrein met 18 holes en landgoed “De Stippelberg”. Naast schitterend uitgestrekte bossen vindt u hier een variatie aan poelen, zandverstuivingen, heide en statige lanen. Midden in de natuur, achter een restaurant en terras, ligt een grote zwemvijver “Strandbad Nederheide”. Met een ligging aan Hoekendaalse Velden, woont u in een rustige omgeving met diverse faciliteiten zoals scholen, verenigingen, winkels, horeca en wandel- en fietsroutes.

INDELING

Bij aankomst bereikt u een ruime oprit (capaciteit ca. 2 auto’s), een aangelegde voortuin, carport, dubbele deur naar garage/salon en een loopdeur naar de entree.

Entree
Als u de woning binnenkomt, wordt u ontvangen door veel licht, waardoor er een prettige sfeer ontstaat. De hal biedt toegang naar een garderobe, toilet met fonteintje, meterkast, trapopgang naar 1e verdieping en loopdeur naar de woonkamer.

Woonkamer
De ruime woonkamer geniet van veel lichtinval en is belegd met een PVC vloer. Wanden en plafond zijn voorzien van een strakke afwerking. Aan de voorzijde is een zitgedeelte gecreëerd, waar u heerlijk tot rust kunt komen. Aan de achterzijde is een eetgedeelte gecreëerd en staat in open verbinding met de keuken. Door diverse raampartijen, vindt er een transparante overgang plaats, waardoor u binnen, het optimale buitengevoel beleeft.

Keuken
De keuken is in het midden gesitueerd en in een L-opstelling geplaatst. De keuken kenmerkt zich door een natuur stenen werkblad, veel kastruimte en de volgende inbouwapparatuur, te weten; 5-pits gaskookveld met RVS afzuigkap, vaatwasser, combi magnetron, koelkast en RVS spoelbak met mengkraan. Mede door het fijne lichtinval, geniet deze keuken van een sfeervolle uitstraling.

Multifunctionele ruimte/speelkamer/kantoor/salon
De garage is in spouw gezet en voorzien van een PVC vloer, water voorziening en verwarming. Hier is een voormalig salon gevestigd en bereikbaar via een loopdeur in de keuken en een loopdeur vanuit de tuin.

1E VERDIEPING

Via de trapopgang bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Deze biedt toegang naar 3 slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamer I
Deze slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een separate kleedruimte. De vloer is belegd met laminaat en wanden en plafond genieten een strakke afwerking. De raampartijen zijn voorzien van rolluiken.

Badkamer
Deze inpandige badkamer is in een lichte kleurstelling uitgevoerd en voorzien van een dubbele wastafel, ruime inloopdouche en een toilet.

Slaapkamer II
Deze slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en voorzien van rolluiken, een laminaatvloer, wanden en plafond zijn gedeeltelijk voorzien van behang en gedeeltelijk van een strakke afwerking.

Slaapkamer III
Deze slaapkamer is ook aan de achterzijde gelegen, voorzien van rolluiken en een laminaatvloer. Op dit moment wordt deze kamer gebruikt als kleedkamer en kantoor.

2E VERDIEPING

Via een vaste trapopgang bereikt u de tweede verdieping. Deze biedt toegang naar een vierde slaapkamer en een technische ruimte.

Slaapkamer IV
Deze slaapkamer heeft een speelse indeling en is voorzien van een laminaatvloer en 2x een Velux dakraam met screens, waardoor er fijn natuurlijk lichtinval binnenkomt. Er is ruimte genoeg voor een tweepersoonsbed en tegelijkertijd als bijvoorbeeld studeerkamer voor uw kinderen. Uw witgoedaansluitingen zijn hier ook gesitueerd.

Middels een separate loopdeur bereikt u de technische ruimte waar uw CV-installatie en WTW installatie zijn gevestigd.

Tuin
De achtertuin is verzorgd, creatief ingericht en met aandacht aangelegd.
Door meerdere zonneterrassen, verschillende borders met beplanting, 2x een overkapping met zitgedeelte in het midden, maar ook het speel gedeelte voor de kinderen, heeft deze tuin voor iedereen een gewenst plekje. De privacy biedende tuin is via de garage bereikbaar en heeft een ideale ligging op het zuidoosten.

Berging
Achter in de tuin biedt een berging, voorzien van elektra, ruimte voor bijvoorbeeld het stallen voor uw fietsen en tuingereedschap.

ALGEMEEN
– zeer goed onderhouden;
– kindvriendelijk;
– 4 royale slaapkamers;
– ligging aan een verkeersluwe straat;
– gehele woning voorzien van rolluiken;
– gehele woning voorzien van dubbele beglazing;
– voldoende parkeercapaciteit op eigen terrein (2 auto’s)
– privacy biedende achtertuin;
– vrij uitzicht.

Kortom, een woning die zeker een bezichtiging waard is!

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.