Breitnerlaan 2, Helmond

Breitnerlaan 2 te Helmond

Royale hoekwoning met dakkapellen, garage (met witgoedaansluiting) en berging. Gelegen op een toplocatie met uitzicht op het water, in Helmond-Noord aan een kindvriendelijke straat met winkelcentrum de Bus en diverse andere gewenste voorzieningen in de nabijheid.

BEGANE GROND

Entree/hal met meterkast (6 groepen met 2 aardlekschakelaars) en toiletruimte. Het toilet is deels betegeld en voorzien van een staand closet en fontein. De L-vormige woonkamer is voorzien van een tegelvloer en een rolluik aan de voorzijde van de woning. Door de grote raampartijen in deze woonkamer geniet u hier van veel daglicht. Het plafond is uitgevoerd in kunststof delen. De wanden zijn deels uitgevoerd in schoon metselwerk en stukwerk.

De open keuken in hoek opstelling is voorzien van de volgende apparatuur; koelkast, enkele spoelbak, 5-pits gaskookplaat, onder en boven kasten bieden volop kastruimte om provisie in op te bergen. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning.

Middels de loopdeur betreedt u de achtertuin, welke gelegen is op het Westen en is voorzien van bestrating, beplanting, gazon en overkapping. Achter in de tuin bevindt zich een berging. De garage is voorzien van een stalen kanteldeur. De garage is prima van afmeting en biedt ruimte voor een auto.

EERSTE VERDIEPING

De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn allen voorzien van houten kozijnen met draai delen en voorzien van rolluiken.

De eerste slaapkamer is gelegen aan voorzijde van de woning is prima van afmeting. De kamer is voorzien van een kastwand met Louvre luiken. Het plafond is voorzien van kunststof delen en de wanden zijn voorzien van stukwerk.

Slaapkamer twee, “de masterbedroom”, is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van inbouwkasten met Louvre luiken. Ook hier zijn de plafonds uitgevoerd in kunststof delen. Door de prima raampartij ervaart u hier enorm veel daglicht.

Slaapkamer drie is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en bezit ook het kunststof plafond en stukwerk wanden.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, thermostaatkraan, wastafel en radiator.
Deze badkamer word natuurlijk geventileerd middels klepraam.

TWEEDE VERDIEPING

Via een vaste trap is de voorzolder bereikbaar. Hier bevindt zich de opstelling c.v.-combiketel (REMEA 2006). De voorzolder biedt toegang tot de riante zolder-/ slaapkamer welke verhoogd is in de nok en is voorzien van twee dakkapellen. De achterzijde doet dienst als kastenwand met Louvre luiken.

BIJZONDERHEDEN
• Bouwjaar ca. 1966
• Inhoud ca. 306m³
• Woonoppervlak van ca. 106m²
• Ruime garage welke geschikt is voor verschillende doeleinde, met witgoedaansluiting
• Deze woning is ideaal voor de klusser
• Ruime kavel welke uniek gelegen is aan water.
• Deels voorzien van rolluiken

Locatie

Breitnerlaan 2, Helmond

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.