Dennehoutstraat 3, Helmond

Omschrijving

Zoekt u een huis waarin het simpelweg fijn wonen is? Een huis met voldoende ruimte en alle voorzieningen dichtbij? Dan past deze prima onderhouden tussenwoning in de Helmondse wijk Mierlo-Hout misschien wel precies bij uw woonwensen.

In de kindvriendelijke Dennehoutstraat, in het Helmondse Mierlo-Hout, ligt deze prettige en goed onderhouden tussenwoning. Met voorzieningen als winkels, het sportpark, een speelpleintje en de school dichtbij, biedt dit huis alles om aan uw woonwensen te voldoen.
De woonkamer met open keuken ademt, mede door de lichte laminaatvloer, elektrische kachel en steenstrips-wand, veel sfeer uit. Grote raampartijen aan voor- en achterkant zorgen voor veel licht. Ook de open keuken oogt licht, mede dankzij de inrichting en betegeling. Vanuit de keuken is de geheel ommuurde tuin met eigen achterom bereikbaar.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een praktische badkamer. Zowel aan de voorzijde van de woning als aan de achterzijde liggen twee grote slaapkamers. De ruime slaapkamer aan de voorzijde heeft een grote kastwand. De badkamer is geheel betegeld en biedt ruimte aan een wastafel en een inloopdouche. Een kiepraam zorgt voor natuurlijke ventilatie.

Op de zolder, die met een vaste trap bereikbaar is, bevindt zich een vierde slaapkamer. Een dakkapel maakt deze kamer, die ook als werk- of hobbyruimte dienst kan doen, licht en extra ruim. Op de voorzolder zijn aansluitingen voor wasapparatuur en is de Valliant Eco CV-ketel uit 2016 geplaatst. Het dak is recent volledig geïsoleerd.

Maak vandaag nog een afspraak met ons voor een vrijblijvende en persoonlijke bezichtiging van deze aangename tussenwoning. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

Begane grond:
De hal heeft een lichte tegelvloer en biedt toegang tot het toilet, de open keuken en een trapkast met kelder. Een vaste trap leidt naar de eerste verdieping. Daarnaast bevindt zich de meterkast in de hal.

Het toilet beschikt over een hangcloset en een fonteintje. De ruimte is geheel betegeld en een raampje zorgt voor ventilatie.
De open keuken doet licht aan, mede dankzij de lichte tegelvloer en het keukenblok in gebroken wit. De keukenopstelling is, met een vierpits-gasfornuis, koelkast, combi-magnetron en thermische kraan meer dan voldoende. Boven- en onderkastjes bieden veel opbergruimte. Een raam- en deurpartij geeft toegang tot de geheel ommuurde achtertuin.

Ook de doorzonwoonkamer is aangenaam licht, dankzij grote raampartijen aan de voor- en achterzijde en de laminaatvloer in gewassen houtmotief. Een elektrische kachel en een steenstrips-wand geven de ruimte een romantische sfeer.

Eerste verdieping
Via een gestoffeerde trap is de eerste verdieping bereikbaar. De overloop is voorzien van een laminaatvloer en biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Een vaste trap leidt naar de zolder.

De masterbedroom, aan de voorzijde van de woning, heeft een praktische kastenwand. Ook de tweede slaapkamer, aan de achterzijde, is ruim. Deze slaapkamer heeft een handige inbouwkast. De kleinere derde slaapkamer ligt eveneens aan de achterkant van de woning. En ook in deze kamer bevindt zich een praktische kastenwand. Alle drie de slaapkamers hebben veel lichtinval dankzij draai-kiepramen en zijn voorzien van een laminaatvloer, een eigen radiator en wanden met sfeervol behang.

De badkamer beschikt over een inloopdouche en een wastafel. De ruimte is geheel betegeld en het plafond is voorzien van inbouwspots. Een radiator zorgt voor de verwarming en een raam biedt natuurlijke ventilatie.

Zolder
De zolder is via een vaste trap bereikbaar en biedt daardoor veel extra leefruimte. Op de voorzolder bevinden zich aansluitingen voor wasapparatuur. Ook staat hier de Valliant Eco CV-ketel uit 2016 opgesteld.

Op de zolder is bovendien een vierde slaapkamer of werk- of hobbykamer gerealiseerd. Dankzij een dakkapel doet deze kamer ruim en licht aan. De vloer is belegd met laminaat en de wanden zijn voorzien van fijn stukwerk. In de schuine kanten is extra bergruimte gecreëerd. Ook deze kamer heeft een eigen radiator.

Tuin
De onderhoudsvriendelijke tuin is bereikbaar vanuit de keuken en via de eigen achterom. De tuin is volledig ommuurd, wat privacy biedt. Achterin de tuin staat een praktische stenen schuur die voorzien is van elektra.

Algemeen

  • Tussenwoning in een zeer gewilde en kindvriendelijke buurt.
  • Alle voorzieningen, zoals de school, het sportpark, een speelpleintje en het winkelcentrum, liggen op loopafstand.
  • De woning is goed onderhouden.
  • De woning beschikt over vier slaapkamers.
  • Het gehele huis heeft nieuwe hardhouten kozijnen met dubbelglas en (deels) draai-kiepramen.
  • In 2016 is een nieuwe Valliant Eco CV-ketel geplaatst.
  • De ramen aan voorzijde en op de eerste verdieping zijn voorzien van rolluiken.
  • Het dak is recentelijk volledig geïsoleerd.
  • Het huis is recentelijk opnieuw gevoegd.

 

Locatie

Dennehoutstraat 3, Helmond

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.