Jekerstraat 109, Helmond

INDELING
Via een fraaie entree komt u binnen in de hal. Daar bevinden zich een toilet, de trapopgang naar de 1e verdieping, de meterkast en een loopdeur naar de woonkamer. De wanden en het plafond zijn voorzien van stucwerk en op de vloer liggen tegels. Het toilet is in lichte tinten uitgevoerd, deels betegeld en gedeeltelijk voorzien van stucwerk. Er zijn hier een closet, een wastafel met fontein en een klein venster aanwezig. Het plafond is voorzien van spuitwerk.

Woonkamer
Deze zeer ruime en lichte, rechthoekige woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over een loopdeur en openslaande deuren die uitkomen in de tuin. Zowel de wanden als het plafond zijn glad gestukadoord. In het plafond is een grote lichtstraat aanwezig, waardoor de woonkamer veel natuurlijk lichtinval heeft. Het eetgedeelte van de woning bevindt zich tussen de woonkamer en de halfopen keuken. Vanuit de woonkamer kunt u tevens de berging betreden, die beschikt over witgoedaansluiting.

Keuken
Deze halfopen, rechthoekige keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft door middel van een groot raam uitzicht op de voortuin. Ook de keuken beschikt over een tegelvloer met vloerverwarming en glad gestukadoorde wanden en plafond. De in 2013 gerenoveerde keuken beschikt over een elektrische kookplaat, een moderne afzuigkap, een rvs-spoelbak, een vaatwasser, inbouwapparatuur en een ingebouwde koelkast en vriezer. Verder heeft de keuken veel bergruimte door een volledige kastenwand en voldoende onder- en bovenkasten. Ook zijn er ingebouwde spots in het plafond verwerkt.

1e verdieping 
Via een vaste trap, bekleed met overzettreden uit 2019, komt u op de 1e verdieping. De wanden zijn voorzien van grof stucwerk, de vloer is belegd met laminaat en er zijn kunststof schroten bevestigd op het verlaagde plafond. De overloop biedt toegang tot de badkamer, drie slaapkamers en een vaste trap naar de 2e verdieping.

Badkamer
De ruime, net afgewerkte badkamer (2018) is volledig betegeld en heeft een strak gestukadoord plafond en schuine wand. In het plafond zijn inbouwspots verwerkt. De ruimte beschikt over natuurlijke afzuiging en er is een dakkapel aanwezig, wat zorgt voor veel natuurlijk lichtinval. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, een groot ligbad met thermosstaatkraan, een wandcloset en een wasbak met wastafelmeubel.

Slaapkamer I: Deze ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een grote dakkapel, waardoor er veel natuurlijk lichtinval is. De vloer is in 2019 belegd met een laminaatvloer en zowel de wanden als de muren zijn voorzien van strak stucwerk.

Slaapkamer II: Deze slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en is wederom voorzien van een dakkapel met grote raampartij. De vloer in deze kamer is ook in 2019 belegd met een laminaatvloer en de wanden en de muren zijn strak gestukadoord.

Slaapkamer III: Deze derde slaapkamer is ook gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over een dakkapel, waardoor ook deze slaapkamer wordt voorzien van voldoende lichtinval. Op de vloer ligt laminaat en de wanden en het plafond zijn strak gestukadoord.

2e verdieping
Via de vaste trap, die belegd is met een vloerbedekking, komt u op de tweede verdieping van de woning. Op de vloer ligt een zeil en in het dak zijn twee dakramen met zonwering aanwezig. Hierdoor is er ook op de 2e verdieping veel natuurlijk daglicht. De zolder beschikt over een radiator en een tv-aansluiting.

Tuin
Deze onderhoudsvriendelijke tuin is gelegen op het zuidwesten en is volledig betegeld. De tuin beschikt over een poort, die toegang biedt naar een achteruitgang.

Bijzonderheden
* Dakkapel aan voor- en achterzijde van de woning
* Veel natuurlijk daglicht door vele raampartijen en lichtstraat
* Gerenoveerde, moderne badkamer met inloopdouche en bad
* Volledig nieuwe keuken met inbouwapparatuur en elektrisch koken
* Vloerverwarming in gehele woning
* Rustige omgeving met alle belangrijke voorzieningen in de buurt

Locatie

Jekerstraat 109, Helmond

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.