Kanaalboulevard 86, Helmond

Bent u op zoek naar een instapklaar appartement in het centrum van Helmond, in de bruisende wijk “Suytkade”?
Dan is dit appartement wellicht iets voor u!

OMGEVING
Helmond is een bloeiende stad met vele gezichten waar natuur, cultuur, historie, gastvrijheid en culinair genieten, heel goed samen gaan.
Het industriële verleden is duidelijk zichtbaar, vooral langs “Het Knaal”, dat dwars door de stad stroomt en het markante Kasteel in het hart van Helmond.
Met een ligging in de wijk “Suytkade” woont u in een rustige straat, maar toch op loopafstand van het centraal station van Helmond. Vanuit hier bent u binnen 10 minuten in Eindhoven. Ook is Suytkade perfect gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen, zoals de A67.

Dit mooie appartement heeft een stijlvolle uitstraling, is met verrassende elementen afgewerkt en straalt een klassiek/moderne sfeer uit.

INDELING

Bij aankomst bereikt u het fraai vormgegeven bellen tableau. Middels een loopdeur komt u in de entree van het appartementen complex en kunt u kiezen of u zich met de lift of met het trappenhuis naar de 3e verdieping verplaatst.

Entree
Als u het appartement binnenkomt, wordt u ontvangen door veel licht, waardoor er een prettige sfeer ontstaat. De hal biedt toegang naar de 2 slaapkamers, een garderobe, een separaat toilet, de badkamer, een meterkast cq wasruimte en een loopdeur naar de woonkamer.

Slaapkamer I
Deze kamer bevindt zich direct aan de linkerzijde als u het appartement binnenkomt. De vloer is belegd met vloerbedekking, wanden en plafond zijn in lichte kleurstelling uitgevoerd en voorzien van een strakke afwerking. Een raampartij biedt veel natuurlijk lichtinval en extra ventilatie mogelijkheden.

Slaapkamer II
Deze kamer bevindt zich aan de rechterzijde. De vloer is belegd met vloerbedekking, wanden en plafond zijn in lichte kleurstelling uitgevoerd en voorzien van een strakke afwerking. Een raampartij biedt veel natuurlijk lichtinval en extra ventilatie mogelijkheden.

Combinatie ruimte
In de was/installatieruimte is een aansluiting voor uw wasmachine en droger, CV-ketel en mechanische ventilatie unit aanwezig.

Badkamer
De moderne badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ruime inloopdouche en een wastafel.

Woonkamer
De woonkamer is met zorg gestyled en aan vele details is aandacht besteed. We beginnen aan de rechterzijde, welke is ingericht met een zitgedeelte en een “Frans inpandig balkon”, deze geeft een knusse sfeer binnen en tegelijkertijd een chique uitstraling. De linkerzijde is ingericht met een eetgedeelte en staat in open verbinding met de keuken. De vloer is belegd met siergrind en wanden en plafond genieten een strakke afwerking.

Keuken
De keuken is royaal van opzet, in een L-vorm geplaatst en voorzien van een werkblad (hout gelamineerd). Verder is de keuken voorzien van voldoende onder- en bovenkasten en de volgende apparatuur, te weten; 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, RVS spoelbak, koelkast, vaatwasser, magnetron en oven.

ALGEMEEN
– centrale ligging ten opzichte van winkels, NS-station en uitvalswegen;
– zeer goed onderhouden;
– volledig geïsoleerd;
– maandelijkse VvE bijdrage voor het appartement en parkeerplaats bedraagt gezamenlijk € 105,00 euro;
– eigen parkeerplaats met berging in parkeergarage;
– verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Kortom, een appartement dat zeker een bezichtiging waard is!

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.