Kerkeind 32, Milheeze

Bent u op zoek naar een twee-onder-een-kap woning met garage in hartje Milheeze?
Dan is deze woning wellicht iets voor u!

OMGEVING
Milheeze is een dorp dat behoort tot de gemeente Gemert-Bakel. In de directe omgeving is één van de mooiste natuurgebieden “De Stippelberg” gelegen. Naast schitterende uitgestrekte bossen vindt u hier een variatie aan poelen, zandverstuivingen, heide en statige lanen. Midden in de natuur, achter een restaurant en terras, ligt een grote zwemvijver “Strandbad Nederheide”.

INDELING

Bij aankomst bereikt u een ruime oprit (capaciteit ca. 2 à 3 auto’s), een aangelegde voortuin en looppad naar de entree.

Entree
Als u de woning binnenkomt, wordt u ontvangen door veel licht, waardoor er een prettige sfeer ontstaat. De hal biedt toegang naar de garderobe, bergruimte, trapopgang naar 1e verdieping en loopdeur naar de woonkamer en keuken.

Woonkamer
De ruime woonkamer geniet van veel natuurlijk lichtinval door de grote raampartijen aan voor- en achterzijde.
De vloer is belegd met laminaat, wanden en plafond zijn in een lichte kleurstelling uitgevoerd.
Middels een loopdeur bereikt u de keuken.

Keuken
De keuken is in een wand-opstelling geplaatst en kenmerkt zich door veel licht. De leefkeuken is voorzien van de volgende keukenapparatuur, te weten: 4-pits gas kookveld, afzuigkap, koelkast, spoelbak met mengkraan en voldoende kastruimte. Middels een loopdeur bereikt u een portaal.

Tussen portaal
Middels het portaal heeft u toegang tot het toilet, een bergruimte en de stookruimte. Hier vind u de CV-installatie van Atag bouwjaar 2005. Middels een loopdeur bereikt u een combinatieruimte.

Combinatie ruimte
Deze ruimte is verdeeld in een wasruimte, doucheruimte en kantoor met extra berging.

1E VERDIEPING

Via de trapopgang bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Deze biedt toegang naar 3 slaapkamers, een vlizotrap naar de bergzolder en een badkamer.

Slaapkamer I
Deze slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. De vloer is belegd met vinyl, wanden en plafond zijn voorzien van een lichte afwerking. Door de raampartijen geniet de kamer van veel natuurlijk lichtinval.

Slaapkamer II
De kleinste slaapkamer is ook aan de voorzijde gelegen. De vloer is belegd met vinyl, wanden en plafond hebben een lichte afwerking.

Badkamer
De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ruime douchecabine, wastafel, radiator en een toilet. Door het Frans Balkon, komt er fijn lichtinval binnen en heeft u de mogelijkheid om extra te ventileren.

Slaapkamer III
Deze slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. De vloer is belegd met vinyl, wanden en plafond zijn voorzien van een lichte afwerking.

Tuin
Middels een loopdeur vanuit het tussen portaal bereikt u de tuin.
Door de overkapping aan de achterzijde, het zonneterras, verschillende borders met volwassen beplanting heeft deze tuin voor ieder een plekje waar men optimaal kan genieten. De mooie en frisse beplantingen zijn vroeg in het voorjaar in bloei en vormen een mooie groene omgeving met veel privacy. De tuin is op het noorden gesitueerd.

Berging
Er is een berging, deze biedt mogelijkheden voor het stallen van uw fietsen, opbergen van tuingereedschap of gewoon als extra bergruimte.

Garage
Deze garage heeft een capaciteit voor 1 auto, is voorzien van elektra en elektrische roldeur.

ALGEMEEN
– gehele woning voorzien van HR+ beglazing;
– goed onderhouden;
– kindvriendelijke buurt;
– voldoende parkeergelegenheid;
– midden in het centrum gelegen;
– privacy biedende achtertuin;
– vrij uitzicht.

Kortom, een woning die zeker een bezichtiging waard is!

Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.