Hooge Braak 32, Bakel

Omschrijving

Deze keurige 2-onder-1-kapwoning beschikt over een woonkamer, een open keuken, garage en een verrassend diepe achtertuin. De woning is o.a. voorzien van 4 slaapkamers en een complete badkamer. Gelegen in een jonge en kindvriendelijke buurt en op loopafstand van scholen, winkels en sportfaciliteiten.

INDELING

Begane grond:

De entreehal is afgewerkt met een lichte tegelvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Daarnaast voorzien van de meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars), provisiekast met schappen en een toiletruimte. De deels betegelde toiletruimte is voorzien van een staande closet en fonteintje. Een vaste trap biedt toegang tot de 1e verdieping.

De sfeervolle woonkamer is afgewerkt met een lamelparketvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. De woonkamer grenst aan een L-vormige open keuken.

De open, in L-opstelling geplaatste keukeninrichting is voorzien van een kunststof werkblad. Tevens is de keuken ingericht met een 4-pits gasfornuis, koelkast, vaatwasser en oven. Diverse boven- en onderkastjes zorgen voor voldoende bergruimte.

Via de loopdeur is de prachtige privacy biedende achtertuin te bereiken.

De ruime vrijstaande garage is toegankelijk via een loopdeur in de zijgevel. Deze garage is tevens voorzien van sectional deur.

1e verdieping:

De overloop met daaraan gelegen 3 slaapkamers en een badkamer. Tevens biedt het middels een vaste trap toegang tot de zolderverdieping. De overloop is afgewerkt met een houten vloer en een stucwerk wand- en plafondafwerking.

Slaapkamer 1 en 2 zijn aan de achterzijde van de woning gelegen. Slaapkamer 1 is afgewerkt met laminaatvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

Slaapkamer 2 is voorzien van een laminaatvloer, spuitwerk wanden en stucwerk plafond.

Slaapkamer 3 is aan de voorzijde van de woning gelegen en afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, bad-meubel en een wandcloset. Het plafond is afgewerkt met stucwerk met sierlijst. Daarnaast beschikt de badkamer over natuurlijke ventilatie.

2e verdieping:

De zolderverdieping is ingericht met voorzolder en een vierde slaapkamer. In de voorzolder is de c.v.-ketel gesitueerd. De slaapkamer beschikt over een groot dakraam met rolluik. Onder de schuinte van deze slaapkamer is door middel van een schuifkast meer bergruimte gecreëerd.

Tuin:

De mooi aangelegde, verrassend royale achtertuin is voorzien van sierbestrating en borders. De tuin is volledig omheind en biedt veel privacy. De vrijstaande garage is in spouw gebouwd en biedt enorm veel ruimte.

Opmerkingen:
* Woonoppervlakte: ± 91 m²;
* Externe bergruimte ± 28 m²;
* Inhoud ± 337 m³;
* Inhoud externe bergruimte ± 84 m³;
* In rustige straat gelegen, kindvriendelijke wijk doch dicht bij het centrum van Bakel met alle voorzieningen op loopafstand;
* De woning beschikt over een zeer mooi aangelegde en verrassend diepe achtertuin:
* Deze woning is deels voorzien van dubbel glas:
* De woning is deels voorzien van houten kozijnen:
* Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Bakel.

Ondanks dat deze brochure en teksten met zorg zijn samengesteld kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Maten, inhoud e.d. dient u te lezen als circa.

 

Locatie

Hooge Braak 32, Bakel

Download brochure

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.