Korenbloemstraat 15, Bakel

KOPERS OPGELET: DEZE KLUSWONING WORDT AANGEBODEN TEGEN EEN SCHERPE PRIJS!
Aan een gewilde straat, op een rustige locatie tegenover een groot plantsoen met speelgelegenheid, ,autosluwe straat ligt deze ruime woning. De afwerking is eenvoudig. Mede dankzij de scherpe prijs heeft u hierdoor veel mogelijkheden de woning geheel naar uw eigen wensen en smaak in te richten. De woning heeft een eigen oprit en een berging achterin de tuin.

Indeling
U komt binnen via de entree/hal. Hier bevindt zich de trap naar de eerste verdieping. De hal biedt u ook toegang tot de woonkamer en keuken. De wanden en het plafond zijn uitgevoerd in spagtelputz. Verder bevindt zich in deze ruimte de meterkast en de toiletruimte. Deze is deels betegeld en voorzien van een fonteintje.
De ruime woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartijen aan de voor- en achterkant van de woning. De vloer is voorzien van tegelwerk en de wanden zijn gedeeltelijk voorzien van schoon metselwerk en gedeeltelijk van stucwerk. Ook het plafond is uitgevoerd met stucwerk
De keuken is voorzien van boven- en onderkastjes en een werkblad. Door de grote raampartij ontvangt u ook hier veel daglicht. De keuken is uitgerust met een afzuigkap, spoelbak en geiser.
Eerste verdieping: Aan de overloop op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een royale badkamer. De slaapkamers zijn afgewerkt met laminaat vloer. Wanden en plafonds zijn voorzien van strak stucwerk. Een slaapkamers aan de achterzijde beschikt over een inbouwkast.
De badkamer is in een lichte tegel afgewerkt en uitgevoerd met een douche, handdouche, wastafel, radiator, verlichting en een kiepraam. De badkamer kent daardoor een fijne lichtinval en heeft natuurlijke ventilatie.
Een vaste trap geeft toegang tot de voorzolder op de tweede verdieping. Hier bevinden zich de cv-installatie en een aansluiting voor de wasmachine. Een dakvenster biedt veel lichtinval. Vervolgens betreed u de ruime zolderslaapkamer, die ook is voorzien van een dakvenster. De schuine plafonds zijn netjes afgetimmerd en comfortabele vloerbedekking siert de vloer.
De woning beschikt over een deels betegelde achtertuin met poort naar de brede inrit. De tuin is rustig gelegen en biedt voldoende privacy. Achterin de tuin bevindt zich een stenen berging.

Bijzonderheden:

* Mooi rustig gelegen aan plantsoen en dichtbij alle voorzieningen.
* Zeer ruime woning met veel lichtinval
* Drie ruime slaapkamers op eerste verdieping. Mogelijkheid tot vierde slaapkamer op de zolderverdieping.
* Veel vrijheid om naar eigen smaak te renoveren
* perceel 256 m

Ondanks dat deze brochure en teksten met zorg zijn samengesteld kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Maten, inhoud e.d. dient u te lezen als circa.

Locatie

Korenbloemstraat 15, Bakel

Verkocht

€ 297.000 k.k.

Tereyken 28, De Mortel

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.