Langstraat 22, Asten

Bent u op zoek naar een karakteristieke semi-bungalow midden in het centrum van Asten?
Dan is deze woning wellicht iets voor u!

OMGEVING
Asten heeft veel te bieden en staat bekend om haar vele en bruisende evenementen zoals; fiets3daagse, pompoendagen, MistyFields, kermis, concerten, weekmarkt etc.
Met een ligging aan Langstraat 22, woont u aan een doorgaande weg, dichtbij diverse faciliteiten zoals scholen, verenigingen, winkels, horeca en diverse wandel- en fietsroutes en vlakbij natuurgebied Nationaal Park De Groote Peel.

Laat u verrassen door een levensloopbestendige woning met een uniek karakter!

INDELING

Entree
Bij aankomst bereikt u de voortuin waar u de auto kunt parkeren en een looppad met hekwerk naar de voordeur.

Via de entree bereikt u een halletje met een meterkast.

Woonkamer
De lichte woonkamer geniet door de grote raampartij van veel natuurlijk lichtinval. De vloer is belegd met tegels en vloerverwarming en het balkenplafond geeft een mooie rustieke uitstraling. Aan de voorzijde kunt u genieten van uitzicht op de tuin. Aan de achterzijde is een multifunctionele ruimte voor eventueel een kantoor, speelkamer of ruimte om bij de woonkamer te betrekken. Onder de trapopgang bevindt zich een bergkast.

Keuken
Via de woonkamer betreed u een hal met daarin aansluitend de keuken.
De keuken is in het midden gesitueerd en in een U-opstelling geplaatst met veel werkruimte, natuurstenen werkblad en de volgende apparatuur, te weten; 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, apothekerskast en spoelbak met mengkraan.
Er zijn voldoende onder- en bovenkasten voor extra bergruimte.

Via de keuken bereikt u een portaal met toegang naar het separaat toilet, de badkamer, slaapkamer I, berging met CV-installatie (Atag bj. 2002) en doorgang naar de tuin/schuur .

Badkamer
De badkamer is in een lichte kleurstelling uitgevoerd en voorzien van een ligbad met douchescherm, wastafel, vloerverwarming en een raam voor extra ventilatie.

Slaapkamer I
Deze slaapkamer is op de begane grond gelegen. De vloer is belegd met laminaat, wanden en plafond hebben een strakke afwerking. Middels een lichtkoepel, dat kan worden open gezet, komt er veel natuurlijk lichtinval binnen. Een vaste kast is zeer praktisch.

Berging
De berging is een combinatieruimte voor uw CV-installatie (Atag bj. 2002, 2021 gecontroleerd) er is voldoende ruimte voor het plaatsen van uw witgoedaansluitingen en overige bergruimte.

Middels een loopdeur bereikt u de tuin.

1e VERDIEPING
Via een vaste trapopgang bereikt u de eerste verdieping. Deze biedt toegang naar 2 slaapkamers en een losse trap naar de zolderverdieping.

Slaapkamer II en III
De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en lichte wandafwerking. Door de schuinte genieten deze kamers van een speelse uitstraling. Raampartijen verzorgen natuurlijk lichtinval.

Op de overloop bevindt zich een losse trap die u naar de zolderverdieping begeleid. Deze kamer is voorzien van een dakraam, verwarming en kan eenvoudig omgetoverd worden tot een vierde slaapkamer.

Tuin
De prachtige tuin is creatief aangelegd met een overkapping en een berging voorzien van elektra.
Verder is de tuin aangelegd met een bijpassende tegel en kunt u de gehele dag genieten van de zon. Aan de voorzijde van de woning is een strook van ca. 50m2, om niet in gebruik van de gemeente Asten.

ALGEMEEN
– ligging aan een doorgaande weg;
– midden in het centrum van Asten;
– kindvriendelijke buurt;
– tuin met ligging op het zuidoosten;
– slaapkamer en badkamer op de begane grond;
– authentieke kenmerken;
– gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming;
– gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.

Kortom: een woning die zeker een bezichtiging waard is!

Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.