Lankveld 14, Milheeze

Vrijstaande, ruime woning met eveneens riante tuin, gelegen aan de rand van Milheeze!

Via de voordeur komt u binnen in de ruime hal van de woning, waar zowel de meterkast als het toilet gesitueerd zijn. Tevens biedt de hal u de trapopgang naar de eerste verdieping en is er een loopdeur naar de woonkamer.

Eenmaal aangekomen in de woonkamer voelt u direct hoe royaal de woning is opgezet. Aan uw linkerzijde vindt u de zithoek, die beschikt over veel natuurlijk daglicht door de riante raampartijen.
Ook vindt u hier twee grote tuindeuren, die u de toegang bieden tot de ruime overkapping aan de achterzijde van de woning.
De woonkamer heeft een open verbinding naar de keuken, waarbij u langs het eetgedeelte loopt. De L-vormige keuken beschikt wederom over veel natuurlijk daglicht en deze ruimte biedt u ook de doorgang naar de werkkamer en bijkeuken.
De bijkeuken vindt u aan de achterzijde van de woning, die tevens de verbindende functie heeft tussen de woning en de garage. Ook is er in de bijkeuken een loopdeur aanwezig, waardoor je een extra toegangsmogelijkheid hebt naar de tuin.
Aan de voorkant van de woning vindt u de werkkamer, die uiteraard geheel naar eigen wens ingedeeld kan gaan worden. De ruimte verleent zich prima voor een kantoor aan huis of eventueel als een speelkamer voor uw kinderen.
De gehele benedenverdieping is voorzien van PVC-vloeren, die heel onderhoudsvriendelijk zijn en die de woning een strak afgewerkte uitstraling geven. Daarnaast zit er strak stukwerk op de wanden en is het schuurplafond onlangs vernieuwd!

Via de trap in de hal komt u op de ruime overloop van de eerste verdieping. Deze overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en een extra ruimte waar de CV-ketel geplaatst is.
De grootste slaapkamer vindt u aan uw linkerzijde. Deze ruime slaapkamer beschikt over een riante dakkapel en daarnaast nog over drie grote ramen, waardoor u ook hier veel natuurlijk daglicht en natuurlijke ventilatie heeft.
Aan de rechterzijde van de woning vindt u de overige twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn ruime kinderslaapkamers, waarbij er meer dan voldoende ruimte is voor een bed, een kast én een bureau.
Daarnaast is er natuurlijk ook een badkamer aanwezig en deze is gelegen aan de achterzijde van de woning. De badkamer is uitgerust met een toilet, een bad én een douche en natuurlijk een wasbak.

Mocht u nu nog opbergruimte missen, niet getreurd! De woning heeft ook nog een bergzolder, waar u al uw extra spullen zeker kwijt kunt.

Uiteraard hoort bij een riante woning ook een royale tuin! Zowel via de woonkamer, de bijkeuken als via de garage kunt u deze heerlijke tuin betreden.
Aan het huis is een ruime overkapping geplaatst, waar u een heerlijke loungeset neer kunt zetten of een eettafel kunt plaatsen. Hierdoor kunt u de overkapping gebruiken als een verlengde van uw woning.
Daarnaast is de tuin strak afgewerkt met een verhard voetpad tot achter in de tuin en met een grote grasmat. Dit zorgt ervoor dat de tuin niet veel onderhoud vergt, maar dat u wel kunt genieten van een zonovergoten, groene achtertuin.

Locatie:
Aan de westrand van de Brabantse Peel ligt de gemeente Gemert – Bakel. Het is een uitgestrekte plattelandsgemeente en is een van de grootste gemeenten van de regio Eindhoven. De gemeente bestaat uit de kernen Gemert, Bakel, Elsendorp, Handel, Milheeze, De Mortel en De Rips en heeft circa 29.000 inwoners. Gemert-Bakel is centraal gelegen en heeft verschillende uitvalswegen naar Eindhoven (N270), ’s-Hertogenbosch (N279 of A59), Nijmegen (A73 of N277), Venlo (A73) en Deurne. In de nabij omgeving van Milheeze zijn verschillende voorzieningen zoals de basisschool “De Kastanjelaar” en voetbalvereniging “de Milheezer Boys”. Supermarkten en winkels zijn slechts op 5 autominuten te vinden in het kerkdorp Bakel. Tevens is er een busverbinding in het dorp aanwezig. Milheeze beschikt ook over mooie bezienswaardigheden zoals de korenmolen “Laurentia”, het “Heilig Hartbeeld” op het Kerkplein en de “Mariakapel” uit 1938.

Locatie

Lankveld 14, Milheeze

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.