Brouwer 9, Someren

LET OP SCHERP IN PRIJS VERLAAGD!!! € 599.000,-k.k.

BROUWER 9 IN EEN NIEUWE JASJE.
Zoals u op de bijgaande 3D tekening kunt zien, kunt u met relatief een kleine investering dit pand omtoveren tot een statig pand! Middels de strak gestucte wanden en de strakke zwarte kozijnen zult u versteld staan van het resultaat.
Wilt u een indicatie krijgen wat het gaat kosten om dit naar uw eigen wens te maken? Ook daar zorgen wij voor! Desgewenst nemen wij de uitvoering hiervan ook uit handen.

Woonoppervlakte huis: 220 m²
Inhoud huis: 572 m³
Oppervlakte loods: 375 m²
Inhoud loods: 2300 m³

Bijzonderheden
* Uitzonderlijke woning, volledige privacy op loopafstand naar centrum.
* Grote bedrijfsruimte met bar/kroeg, jacuzzi en sauna.
* De gehele woning is voorzien van airco.
* Geheel omsloten achtertuin met zwembad.
* Plat dak is vernieuwd in 2016-2017.
* Eigen parkeergelegenheid, zelfs voor het zwaarder en groter transport. * Uitbreiding kavel mogelijk aan achterzijde!

Indeling

Hal
Via de voordeur komt u in de ruime hal. Deze heeft een vloeroppervlakte van 13 m² en is voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming en strakke stucwerk wanden.
Deze ruimte is mooi ingedeeld met een fraaie hardhouten trap die u naar de eerste verdieping brengt. In de hal bevindt zich de meterkast welke voorzien is van voldoende groepen.

Woonkamer
Vanuit de hal komt u in de zeer ruim bemeten woonkamer van maar liefst 53 m². Deze heeft van alle kanten zeer veel daglicht toetreding waardoor u hier prettig kunt vertoeven met familie en vrienden. De hout gestookte kachel bevindt zich midden in de kamer, wat zorgt voor een huiselijk gevoel. Het tv zitgedeelte is aan de voorzijde gesitueerd, waar u heerlijk kunt genieten van rust en ruimte. De woonkamer is voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming. De wanden zijn voorzien van stucwerk. Ook het plafond is voorzien van strak glad stucwerk met een fraai gestucte sierlijst.

Keuken
Vanuit de woonkamer en hal komt u in de grote leefkeuken. Deze heeft een vloeroppervlakte van 26 m². Ook deze ruimte heeft van diverse kanten daglicht toetreding.
Deze ruimte is voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming en de wanden zijn ook hier strak gestuct en het plafond is voorzien van strak stucwerk met sierlijst. De ingrediënten van de strakke moderne keuken zijn:
– vaatwasser
– combimagnetron
– afzuigkap
– keramisch kookplaat
– natuurstenen werkblad

Bijkeuken
Vanuit de keuken komt u terecht in de bijkeuken. Deze is voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming. De wanden zijn voorzien van strak stucwerk en plafond is strak afgewerkt. Deze ruimte omvat een vloeroppervlakte van 8 m².

Toilet begane grond
De toilet ruimte is voorzien van een hangreservoir met vrij hangend wasbakje en centrale afzuiging. Hier is de fraaie natuurstenen vloer doorgelegd. De wanden zijn voorzien van neutrale tegel tot aan het plafond.

Overloop
Vervolgens komt u op de ruime overloop met strak gestucte wanden en een lichte laminaat vloer die is doorgetrokken op de gehele verdieping. Plafond is hier afgewerkt met spacspuit.

Badkamer
Vanuit de overloop komt u in een plaatje van een badkamer. Ook hier treft u weer luxe aan.
De fraai betegelde badkamer is voorzien van douche en groot bemeten ligbad. Ook deze ruimte is voorzien van een hangend toilet reservoir en de spotjes zijn verwerkt in het plafond. De ruimte word goed geventileerd middels afzuiging.

Slaapkamer 1
Deze ‘master bedroom’ bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft voldoende daglicht toetreding en een ruim bemeten vloer oppervlakte van 23 m². Deze kamer is voorzien van een lichte laminaatvloer en de wanden zijn voorzien van strak stucwerk. Ook hier weer een teken van luxe. De ruimte is voorzien van airco.

Slaapkamer 2
Deze ruime slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze heeft een vloer oppervlakte van 24 m². De kamer is nog in te delen in een extra slaapkamer indien gewenst. De kamer is hier ook voorzien van lichte laminaatvloer en de wanden zijn hier ook afgewerkt in strak stucwerk. De plafonds zijn voorzien van spacspuit. Ook hier is airco aanwezig.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze kamer is hier ook voorzien van lichte laminaatvloer, de wanden zijn voorzien van strak stucwerk en het plafond is afgewerkt met spacspuit. De derde slaapkamer heeft een vloer oppervlakte van 14 m² en is voorzien van voldoende daglicht toetreding.

Tuin
Een werkelijk schitterende onderhoudsvrije tuin met ligging op het zuidwesten. Ook hier is weer voldoende aandacht besteedt om werk van privé te onderscheiden. De tuin, met een plaatje van een zwembad, welke in 2017 geheel is vernieuwd, is geheel automatisch af te dekken. De afmetingen van het zwembad zijn 9×3,5 m. De tuin heeft rondom borders met fraaie beplanting. In het centrale gedeelte, voorzien van gras, kunt u heerlijk kunt genieten van de zon.
De tuin is omheind met een onderhoudsvrije schutting van hout. Ook hier kunt u zien dat werk en privé wel degelijk te scheiden is. Kortom; voldoende relaxmogelijkheden waar u na een dag arbeid heerlijk tot rust kunt komen met een heerlijk glaasje wijn. Verder is de tuin voorzien van een tuinhuis met voldoende opbergmogelijkheden. De voortuin is voorzien van gras, borders en palmbomen.

De oprit naar de bedrijfsruimte is geheel voorzien van betonklinker. Donker van kleur wat een stoere uitstraling geeft aan het pand. Vanuit de straat rijdt u de ruim bemeten oprit op waar voldoende eigen parkeergelegenheid is. Zelfs het zwaarder en groter transport heeft hier de ruimte om te laden en lossen. Het terrein is volledig bewaakt met een automatische poort welke tot over het hele gedeelte van de oprit is dicht te maken. Middels een code slot te bedienen.

Bedrijfsruimte
Opslagruimte eerste verdieping
Opslag ruimte 1: de eerste verdieping heeft een vrije open ruimte met geïsoleerde wandpanelen en is voorzien van daglicht toetreding. Via een sparing in de systeemwand met heftruck te bereiken voor het laden en lossen van materialen vanuit de begane grond. Deze ruimte is te bereiken via een vaste trap. De maatvoering van deze opslagruimte is maar liefst 13×4,5 m totaal 58m².

Opslag ruimte tweede verdieping
Opslagruimte 2: de eerste verdieping is via een vaste trap te bereiken. Op de gang bevinden zich drie toegang deuren tot de 3 vertrekken met een maatvoering ieder van +/- 16 m².
Deze ruimtes zijn op te splitsen tot een grote ruimte waardoor u deze ook voor andere doeleinden kunt gebruiken.

Begane grond
Verkeersruimte met twee vaste trappen die leiden naar de 2 opslagruimtes. Verder is deze verkeersruimte voorzien van vloeistofdichte gevlinderde vloer en diverse aansluitingen van warm en koud water. Ook is deze ruimte voorzien van wasmachine en droger aansluiting en centrale verwarming. Borstweringen zijn gemetseld in schoonwerk. Verder kunt u deze ruimte ook betreden via een hoogwaardige automatische sectionaal deur met een doorrijhoogte van 4 m en een breedte van 4 m. Deze ruimte omvat 48 m² verkeersruimte.

Werkplaats begane grond
Ook in deze open ruimte ligt een vloeistofdichte vloer. De ruimte is van alle gemakken voorzien en heeft een vloer oppervlakte van maar liefst ruim 150 m². Zie hieronder de opsomming:
– hefbrug
– vloeistofgoot
– krachtstroom
– water
– voldoende elektra voor diverse doeleinden
– sectionaal deur met een hoogte van 4,5 m en een breedte van 4.5 m
– borstwering zijn gemetseld in schoonmetselwerk met een hoogte van +/- 1200 mm
– vrij in te delen

De bedrijfsruimte is verder nog opgesplitst in diverse ruimtes. Hieronder een opsomming van de ruimtes:
– bar/kroeg
– relaxruimte met sauna en jacuzzi
– keuken met separaat toilet
– sanitair ruimte met meterkast
– verkeersruimte met sectionaal deur

Bar
U komt via de verkeersruimte in een werkelijk schitterend bar/kroeg. De bar is voorzien van koeling en tap installatie.
De oppervlakte is maar liefst 53 m². Deze ruimte is werkelijk van grote toegevoegde waarde in dit pand!

Relaxruimte
Als u verder loopt door de verkeersruimte dan komt u in de volgende verrassing van dit pand aan.
U treft hier een werkelijk adembenemende relaxruimte aan welke voorzien is van een jacuzzi, een stoomdouche cabine en een 4-persoons sauna. Verder is deze ruimte voorzien van afzuiginstallatie en spotjes in de systeemplafonds. Mooie strakke zwarte tegels op de vloer en deels op de wanden.
Door de enorm smaakvolle aankleding waant u zich echt in een oase van rust. Deze ruimte omvat maar liefst 36 m² aan relaxruimte.

Keuken
De keuken heeft een vloeroppervlakte van 27 m². Deze keuken is van diverse gemakken voorzien.
Op de vloer ligt een strakke moderne grijze tegel. Wanden zijn voorzien van strak stucwerk. Op deze ruimte ligt een breedplaatvloer waar alle installaties zijn weggewerkt.

Kort samengevat de pluspunten van deze bedrijfsruimte:
– gehele begane grond voorzien van vloeistofdichte gevlinderde vloer
– alle wanden zijn demontabel op te maken tot een grote bedrijfsruimte indien nodig
– voorzien van alle luxe en relax mogelijkheden
– voldoende opslag mogelijkheden op de verdiepingsvloeren
– de bedrijfsruimte is voorzien van krachtstroom

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij het samenstellen van deze tekst is getracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Locatie

Brouwer 9, Someren

Greep uit ons woningaanbod

Verkocht

€ 445.000,- k.k.

Ockenburghpark 58, Helmond (Dierdonk)

Verhuurd

€ 855,- excl. per maand

Pastoor Spieringsstraat 163, Uden

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.