Meijelseweg 67, Heusden

Let op! Dit is een ‘bieden vanaf’ prijs!

Vrijstaande woonboerderij met losstaande loodsen, gelegen op een perceel van ruim 3.000 m². Het pand ligt op korte afstand van het natuurgebied de Groote Peel en is vanuit alle windstreken goed bereikbaar.

De van oorsprong in 1953 gebouwde woning bestond aanvankelijk uit een boerderij met inpandige en losse stallen. De inpandige stallen zijn omgebouwd tot woonruimte en de agrarische bestemming is omgezet in een woonbestemming.
De losstaande loodsen zijn ideaal te gebruiken voor opslag van goederen, dan wel voor een aan huis gebonden beroep of bedrijf. De boerderij is degelijk gebouwd in spouw en is prima onderhouden.
Aangeboden wordt de grond met een oppervlakte van ruim 3.000 m² met bijbehorende opstallen. Vanzelfsprekend bestaat de mogelijkheid om meer grond bij te kopen tot zelfs een oppervlakte van ruim 3 hectare.

Indeling

Begane grond

Via de entree komt u binnen in de hal, waar u de doorgang naar de woonkamer en de trapopgang naar de eerste etage vindt.

De woonkamer is circa 35 m² groot en is voorzien van een laminaat vloer. Wanden en plafond voorzien van spachtelputz en schuurwerk, ramen voorzien van dubbele beglazing en een aansluiting voor een hout- of gaskachel.
Achter de woonkamer ligt de keuken en deze is voorzien van een koelkast, een vaatwasmachine, een combi-magnetron, een gaskookplaat en een granieten werkblad. De keuken is geplaatst in 1995. Aan de keuken grenst de provisiekelder op stahoogte (circa 1.80 m).
Naast de keuken ligt een portaaltje en de gang met de zijingang. Hier bevinden zich de aansluitingen voor het witgoed, alsmede een kast met daarin de elektrische boiler die geplaatst is in 2017.
Vanuit deze gang heeft u de doorgang naar de werkplaats, alsmede toegang tot het toilet, de badkamer die voorzien is van een douche, een ligbad en een vaste wastafel, en een klein kantoortje.

De werkplaats met berging is ruim 65 m² groot en is voorzien van een tegelvloer. Deze ruimte kan verwarmd worden middels gasheaters.
Verder bevindt zich er nog een tweede werkplaats (voormalige stal) van circa 24 m².

Eerste verdieping

Vanuit de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers en een wasruimte.
De wasruimte fungeerde voorheen als badkamer en daardoor vindt u hier een afvoer, een wastafel en ook een warmwateraansluiting. Deze ruimte kan te allen tijde weer als badkamer gebruikt worden.
De slaapkamers hebben zowel houten als kunststof kozijnen en zijn deels voorzien van dubbele beglazing.
Boven de werkplaats en berging is een grote, open zolder, die toegankelijk is middels een luik en de werkplaats. De zolder is hier voorzien van na-isolatie. Op de zolder vindt u tevens de Nefit C.V. ketel.

Loodsen

Op het perceel staan twee loodsen. De ene loods is gebouwd in 2007/2008 en is 21 x 11.2 m groot. Deze loods is voorzien van isolatie, gebouwd in spouw en dient eveneens als caravanstalling.
De tweede loods is circa 12m x 12m groot, is opgetrokken uit metselwerk en is voorzien van (asbesthoudende) golfplaten. Deze loods dateert uit 1975.
Op het terrein staat verder nog een garage, een tuinhuisje en een overkapping. Ook is er een grondwaterput aanwezig.

Bijzonderheden:

– Degelijk gebouwde boerderij;
– Fijne woonlocatie aan parallelweg van de N279 richting Roermond;
– Bestemming wonen;
– Goed onderhouden;
– Twee ruime loodsen aanwezig;
– Eventueel met meer grond te koop;

Locatie

Meijelseweg 67, Heusden

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.