Millekens 32, Milheeze

Omschrijving

Deze zeer nette afgewerkte woning vindt u aan de rand van Milheeze. De woning is rustig gelegen in een mooie nieuwbouwwijk,  maar is ook ideaal gelegen ten opzichte van het centrum.
De woning aan de Millekens is voorzien van een strakke tegelvloer met vloerverwarming op de begane grond en op de bovenste etages ligt een nette laminaatvloer, die op de badkamer eveneens voorzien is van vloerverwarming.
In de gehele woning vindt u moderne inbouwspotjes in het plafond, waardoor iedere kamer meer dan voldoende lichtinval heeft. Deze spotjes zijn onlangs allemaal vervangen door nieuwe LED-verlichting.
Wat de woning daarnaast nog meer onderscheid van andere, soortgelijke woningen is de royale aangebouwde serre, die veel extra leefruimte biedt.

Begane grond

Hal:
U komt de woning binnen in een lichte, strak afgewerkte hal met mooie karakteristieke loopdeur, die u de doorgang biedt naar de woonkamer.
In deze ruimte vindt u eenzelfde deur, waarachter de meterkast verwerkt is. Ook vindt u in deze hal de trapopgang naar de eerste verdieping.

Woonkamer: 
Wanneer u binnenkomt in de woonkamer, valt direct op hoeveel natuurlijk lichtinval deze woning heeft. Aan de voorzijde van de ruimte vindt u een riante raampartij, die volledig doorloopt tot aan de grond. Ook aan de zijkant is nog een groot raam gesitueerd.
De open indeling van de woonkamer biedt veel ruimte en daarmee ook veel mogelijkheden met betrekking tot het inrichten. Zowel de muren als het plafond zijn allen strak gestukadoord en de donkere, moderne tegelvloer met hoge, witte plinten geven een warme uitstraling aan de woonkamer.
De ruimte wordt grotendeels verwarmd door de vloerverwarming, maar er is ook een moderne designradiator aanwezig.
In deze ruimte is daarnaast een kelderkast gesitueerd, die met eenzelfde nette deur is weggewerkt als de toegangsdeur naar de woonkamer. Deze ruime voorraadkast is voorzien van een trap en verlichting.

Keuken:
Via twee grote schuifdeuren komt u van de woonkamer in de moderne leefkeuken. Door de grote ramen in deze schuifdeuren, profiteert u ook in de keuken van enorm veel natuurlijk licht. De chique keuken is van alle gemakken voorzien en is daarnaast uitgerust met enkel hoogwaardige kwaliteit apparatuur, waaronder een stoomoven. Doordat de keuken zo ruim opgezet is, is er voldoende ruimte voor een eettafel met minimaal zes zitplaatsen. Ook zijn er boxen in het plafond verwerkt, waardoor u in de keuken kunt genieten van heerlijke muziek! Mocht u liever TV kijken dan muziek luisteren, dan heeft u ook die mogelijkheid. De keuken beschikt namelijk over een TV-aansluiting.

Serre:
Vanuit de keuken loopt u door twee grote, openslaande deuren naar de serre. Deze serre is in dezelfde stijl afgewerkt als de rest van de woning, wat zorgt voor eenheid en rust.
De vloer loopt door vanuit de keuken en in het plafond is een enorme lichtstraat geplaatst. In combinatie met de grote schuifdeuren aan de achterzijde van de serre, bruist ook deze ruimte weer van enorm veel daglicht.
En om de warme sfeer van de serre helemaal af te maken, is er een moderne pelletkachel geplaatst.

Portaal:
Het portaal van de woning, die zowel de keuken als de serre met de garage verbindt, is functioneel in gebruik genomen, door de onderverdeling in twee losse ruimtes. In het portaal is een wasruimte gecreëerd, waar u de witgoedaansluitingen vindt en waar nog voldoende ruimte is voor een extra koelkast of vriezer. Daarnaast is er in het portaal ook een toiletruimte gemaakt. Deze ruimte is strak afgewerkt met nette betegeling tot het plafond en voorzien van luxe sanitair, namelijk niet alleen een vrij hangend toilet, maar ook een urinoir.
Ook in de toiletruimte kunt u van muziek genieten, want ook hier vindt u ingebouwde boxen in het plafond.

Garage:
Vanuit het portaal loopt u de geheel omgebouwde garage binnen. Deze garage is ruim van opzet en geheel in dezelfde stijl afgewerkt als de rest van de woning, aangezien deze ruimte dienst doet als praktijkruimte.
De garage is één open, lichte ruimte met twee openslaande deuren aan de voorzijde. Daarnaast ligt er een nette, lichte laminaatvloer die voorzien is van vloerverwarming en is het plafond wederom afgewerkt met strak stukwerk en ingebouwde spotjes.

Eerste etage

Slaapkamer 1:
De eerste slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Deze riante slaapkamer met eveneens royale inloopkast heeft een moderne, lichte uitstraling en is op dezelfde luxe wijze afgewerkt als u gewend bent van de begane grond.
Op de vloer licht een laminaatvloer met houtlook en deze is ook doorgelegd in de inloopkast. De inloopkast is ruim opgezet met zowel veel mogelijkheden om uw kleren neer te leggen als op te hangen.
Voor de veiligheid van uw persoonlijke spullen is er tevens een kluis ingebouwd in deze slaapkamer.

Slaapkamer 2:
Aan de achterzijde van de woning vindt u eveneens de tweede slaapkamer. Deze ruime, lichte slaapkamer is voorzien van een grote dakkapel met drie ramen, strak afgewerkte muren, inbouwspotjes in het strak gestukte plafond en een nette laminaatvloer.

Slaapkamer 3:
Aan de zijkant van de woning is de derde slaapkamer gelegen. De kamer heeft uiteraard dezelfde strakke afwerking als de andere twee slaapkamer en ook de laminaatvloer is hier doorgelegd.
De kamer doet prima dienst als kinderkamer, waarbij voldoende ruimte is voor een bed en een kledingkast.

Badkamer:
De badkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is net en strak afgewerkt. De wanden zijn volledig betegeld in dezelfde stijl als het toilet van de begane vloer en de schuine wand en het plafond zijn strak gestuukt. Ook beschikt deze badkamer over hoogwaardig sanitair, zoals een vrij hangend toilet, een ligbad en een inloopregendouche. Daarnaast is er ook een dubbele wastafel aanwezig en heeft u zowel mechanische als natuurlijke ventilatie. Uiteraard is ook hier nagedacht over details; de badkamer beschikt over een verwarmde spiegel, waardoor u na het douchen geen last heeft van condens én u vindt wederom ook hier ingebouwde boxen voor ultieme ontspanning.

Tweede etage

Via een vaste trap komt u op de tweede etage van de woning. Deze mooie, zeer lichte, open ruimte is volledig naar eigen behoefte in te delen en verleend zich prima voor eventueel een extra slaapkamer.
De CV-ketel is ook te vinden op deze zolder en de gehele verdieping is wederom strak afgewerkt met een nette laminaatvloer en ingebouwde kasten aan de rechterzijde van deze verdieping.

Tuin

Deze zonovergoten, onderhoudsvriendelijke tuin is geheel in stijl afgewerkt. U heeft zowel een strakke tegelvloer als een heerlijk grasveldje met geheel vernieuwd kunstgras. Direct aan de woning is een terras gecreëerd, waar u de mogelijkheid heeft om een extra eethoek te plaatsen.
Vanuit dit terras loopt u gemakkelijk door naar een volgend terras, dat gelegen is tussen de serre en het tuinhuis. Het tuinhuis is achter in de tuin geplaatst, waar ook een groot afdak gesitueerd is.
Onder dit afdak heeft u eveneens de mogelijkheid om een heerlijke lounge set te plaatsen en te genieten van uw eigentijdse tuin en heerlijke houtkachel. Wat nog een extra luxe is aan deze woning is dat de tuin beschikt over een vrije achterom.

Bijzonderheden:

* De gehele woning is voorzien van vloerverwarming, zelfs in de garage;
* De woning is ook voorzien van horren;
* In zowel de keuken, het toilet, de garage en de badkamer vindt u ingebouwde muziekboxen;
* Riante tuin met eveneens royale overkapping, die voorzien is van stroom en een tv-aansluiting
* In 2018 volledig voorzien van nieuwe verf;
* Hele woning voorzien inbouw LED-verlichting, die eveneens uit het jaar 2018 komen;
* De tuin heeft een splinternieuwe kunstgrasmat die pas één maand oud is;
* In zowel de de woning als in de tuin vindt u een sfeervolle kachel;
* Woning heeft zowel bij de voordeur als bij de garagedeuren een buitenkraan.

Locatie

Millekens 32, Milheeze

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.