Millekens 46, Milheeze

LET OP: Dit is een ‘bieden vanaf’ prijs!

Deze zeer nette afgewerkte woning vindt u aan de rand van Milheeze. De woning is rustig gelegen in een mooie nieuwbouwwijk, maar is ook ideaal gelegen ten opzichte van het centrum.
De woning aan de Millekens is voorzien van enorm veel woonoppervlakte! De woning is afgewerkt met een strakke tegelvloer en houtlook laminaatvloer met vloerverwarming op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn het toilet en de badkamer eveneens voorzien van een tegel met vloerverwarming, zijn twee van de drie kamers voorzien van een houtlook laminaatvloer en is de derde slaapkamer afgewerkt met vloerbedekking.
Wat de woning daarnaast nog meer onderscheid van andere, soortgelijke woningen is de royale opzet van alle ruimtes en het ruime perceel waarop de woning gebouwd is.

Indeling
Begane grond

Hal

U komt de ruime woning binnen in de lichte, strak afgewerkte hal. Hier vindt u de trapopgang naar de eerste verdieping, de aansluiting van de vloerverwarming en twee loopdeuren, welke u naar de woonkamer en naar de inpandige garage brengen.
Zowel de wanden als het plafond zijn voorzien van stukwerk en de vloer is afgewerkt met een moderne, donkere tegel.

Woonkamer

Wanneer u de woonkamer binnenstapt, valt het direct op hoe licht de ruimte is. De voorgevel is voorzien van een riante raampartij, waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt en er uitstekend uitzicht is over de weilanden.
De ruimte is voorzien van een sfeervolle laminaatvloer, heeft een ideale indeling en is middels en-suite deuren gescheiden van de leefkeuken. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en de wanden en plafond zijn voorzien van stukwerk. Tevens zijn er aansluitingen aanwezig voor het plaatsen van een design radiator.

Keuken

De ruime leefkeuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. De keuken is in rechte opstelling geplaatst en voorzien van een spoeleiland. Uiteraard biedt deze keuken ook ingebouwde apparatuur, zoals:
– Een 5-pits gasfornuis;
– Oven;
– Vaatwasser;
– Afzuigkap;
– Koelkast;

Door het geplaatste eiland biedt de keuken veel opbergmogelijkheden en werkruimte. Daarnaast is het een ideale bar om met vrienden of familie aan te zitten.
Uiteraard biedt de ruime keuken meer dan voldoende ruimte voor een grote eettafel.
De keuken biedt toegang tot een kelderkast en de bijkeuken. Ook is er vanuit de keuken zicht en toegang tot de heerlijk ruime, zonnige achtertuin door middel van de schuifpui, welke is voorzien van een hordeur.

Bijkeuken

De bijkeuken is eveneens aan de achterzijde van de woning gelegen. Deze ruimte is ideaal in gebruik te nemen als wasruimte, daar u hier de witgoedaansluitingen vindt. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor het plaatsen van een (extra) koelkast of vriezer.
De bijkeuken biedt toegang tot het toilet, de inpandige garage en de achtertuin. De bijkeuken is halfhoog betegeld en verder afgewerkt met stukwerk. Tevens is hier een dubbele wastafel aanwezig.

Toilet

De toiletruimte is halfhoog betegeld en verder afgewerkt met stukwerk. De ruimte is voorzien van een vrijhangend toilet en een fonteintje. Ook is er een venster aanwezig, waardoor er natuurlijk geventileerd kan worden.

Garage

De inpandige garage is aan de zijkant van de woning gelegen. De garage is te bereiken vanuit de voorkant van de woning, vanuit de hal en vanuit de bijkeuken.
Deze riante ruimte is uitgerust met openslaande garagedeuren en is eveneens afgewerkt met gestuukte wanden en plafond. De vloer is voorzien van een lichte tegel met vloerverwarming.
De ruime garage is ideaal voor de opslag van fietsen en andere voertuigen. Ook is het een fijne plek voor de klussers onder ons! De ruimte is voorzien van water, stroom en verwarming en ook de meterkast is in de garage te vinden.

Eerste verdieping

Middels de vaste trap komt u op de eerste verdieping.
Deze ruime overloop biedt u toegang tot drie riante slaapkamers, een badkamer, een aparte toiletruimte en de vaste trap naar de zolder.
De ruimte is eveneens strak afgewerkt met stukwerk, een houtlook laminaatvloer en een dakraam.

Slaapkamers

Alle drie de slaapkamers zijn zeer ruim van opzet, voorzien van twee dakramen met verduistering en strak gestuukte wanden en plafonds. Twee slaapkamers zijn afgewerkt met een houtlook laminaatvloer en de derde slaapkamer is voorzien van vloerbedekking.

Badkamer

De moderne badkamer is uitgerust met een ligbad, een dubbele wastafel met meubel en een inloopdouche. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer en betegelde wanden. In het gestuukte plafond is spotverlichting verwerkt.
Het riante dakraam zorgt voor veel lichtinval en zorgt er daarnaast voor dat de ruimte natuurlijk geventileerd kan worden. Ook is mechanische ventilatie aanwezig.

Toiletruime

De toiletruimte van de eerste verdieping is, net zoals alle andere ruimtes, riant van opzet. Zowel de wanden als de vloer zijn betegeld en het plafond is gestuukt.
De ruimte is voorzien van een vrijhangend closet, een fonteintje, mechanische ventilatie en vloerverwarming.

Tweede verdieping

Vanuit de overloop op de eerste verdieping komt u met de vaste trap op de zolderverdieping.
De verdieping is in drie verschillende ruimtes gesplitst, namelijk een voorzolder, een technische ruimte en een riante, vierde slaapkamer.
De volledige verdieping is voorzien van strak gestuukte wanden en vloerbedekking. De voorzolder en de slaapkamer zijn uitgerust met dakramen.
De technische ruimte biedt naast de WTW-installatie en ketel voldoende gelegenheid tot opslag.

Tuin

Vanuit de leefkeuken en de bijkeuken komt u uit onder de overkapping.
Deze riante overkapping is over de gehele breedte van de woning geplaatst en voorzien van twee grote lichtstraten. Ook zijn er stroompunten en spotverlichting aanwezig.
Eén helft van de overkapping is voorzien van vloerverwarming en een geïsoleerde muur zodat hier eventueel een tuinkamer van gemaakt kan worden.
Dit overdekte terras is een ideale plek om te barbecueën en borrelen met vrienden en familie.
Vanuit het overdekte terras loopt er een pad van sierbestrating naar de achterkant van de tuin.
Aan de zijkant van dit pad is een border met vaste beplanting gesitueerd en de rest van de tuin is nagenoeg voorzien van gras. Achter in de tuin is wederom een terras gecreëerd en is er een houten tuinhuis geplaatst. Het tuinhuis is voorzien van elektra en hier bevindt zich de pomp voor de sproei-installatie.

Bijzonderheden

– Enorm veel woonoppervlakte
– Ideale, ruime indeling van alle ruimtes
– Veel lichtinval in de verschillende ruimtes
– Rustig gelegen; vrij uitzicht over weilanden aan de rand van Milheeze
– Ruime achtertuin met riante overkapping
– Inpandige garage

Locatie

Millekens 46, Milheeze

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.