Nuijeneind 24 T40, Bakel

LET OP:
– Er kan maximaal 70% van de koopsom gefinancierd worden middels hypothecaire lening. De overige 30% van de koopsom dient uit eigen middelen gefinancierd te worden.
– Permanente bewoning niet mogelijk.

BIJZONDERHEDEN VAN DE WONING:
– Goed onderhouden en fraaie woning op mooie woonlocatie.
– Fraai perceel van ruim 497 m².
– Zwembad.
– Volledig isolatie pakket.
– Zowel binnen als buiten ledverlichting.
– Volop lichtinval in de gehele woning.
– Fraaie hoge plafonds in de woonkamer en slaapkamers.
– Gelegen op een recreatiepark met bijdrage VVE kosten ca. € 82,- per maand.

LOCATIE
Fraai en rustig gelegen in eigen beheer gebouwde woning (bouwjaar 2017) op eigen grond van +/- 497 m², 3 slaapkamers, eigen oprit en zwembad op recreatiepark “De Kanthoeve” te Bakel, midden in de natuur.
De directe omgeving bestaat uit akkerland en weiden, afgewisseld met bos- en heidegebied, waarin diverse fiets- en wandelroutes zijn uitgezet.

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Indeling
Entree/hal
Middels aangelegde voortuin met eigen oprit bereikt men de woning. Vanuit de hal heeft men toegang tot de woonkamer, waskamer, en toilet.

Wasruimte
De volledig betegelde wasruimte is voorzien van mechanische ventilatie, wasmachine en droog aansluiting, verder bevind zich in de tegelvloer een schrob putje welke keurig netjes is verwerkt.

Toilet
Het toilet is voorzien van hangreservoir , het kip raam zorgt hier voor de natuurlijke ventilatie. Ook deze ruimte is strak afgewerkt met tegels tot +/- 1.20 m hoog. Verder zijn de wanden uitgevoerd in strak stukwerk.

Woonkamer
Het hoge plafond (vide)in de woonkamer zorgt voor een zeer ruimtelijk geheel.
De woonkamer beschikt over volop lichtinval middels diverse raampartijen, loopdeur en openslaande harmonica deuren naar de fraaie achtertuin. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.
Middels een vaste trap bereikt u de grote “verrassing” van deze woning de kelder!

Kelder
De woning is compleet onderkelderd en biedt volop mogelijkheden.

Keuken
Open keuken in hoek opstelling voorzien van een gasfornuis, magnetron, oven, spoelbak, vaatwasser, koelkast (los), afzuigkap alsmede diverse kastruimte.
Ook de keuken is voorzien van volop lichtinval middels een raampartij en loopdeur welke voorzien is van glas.

Slaapkamer I begane grond (nu in gebruik als kantoor)
Gelegen aan de achterzijde met ensuite badkamer. de slaapkamer is voorzien van vaste inbouwkast, grote raampartij en loopdeur naar de achtertuin. Ook deze ruimte is strak van afwerking!

Badkamer I ( begane grond).
Keurige badkamer voorzien van ruime douchecabine met thermostaatkraan, wastafel meubel voorzien van bovenkast.
De afwerking bestaat uit een tegelvloer, tot het plafond betegelde wanden en een stukwerkplafond. Tevens beschikt de badkamer over mechanische ventilatie en natuurlijke ventilatie middels het kip raam.

Eerste verdieping
De overloop met vide geeft toegang tot twee slaapkamers, technische ruimte en de badkamer. Verder bevind zich hier de airco welke de gehele bovenverdieping voorziet van een aangename temperatuur tijdens de warme zomer dagen.

Slaapkamer II
Gelegen aan de rechterzijde van de woning voorzien van 3 grote dakramen en een loopdeur naar het balkon. Aan daglicht geen gebrek in deze prettige ruimte. Verder maken het hoge plafond het geheel compleet af!
Slaapkamer III
Gelegen aan de linkerzijde van de woning is deze ruimte identiek aan slaapkamer II. Ook hier de kenmerkende hoge plafonds, strakke wanden en het vele daglicht!

Badkamer II
De tot +/- 1.50 betegelde badkamer is een juweel om te zien! Deze ruimte is voorzien van ligbad, toilet en wastafel meubel incl. spiegel. Daglicht toetreding komt hier door de 2 dakramen welke geplaats zijn.

Technische ruimte
In deze ruimte bevind zich de c.v ketel ( 2019) en nog diverse opbergmogelijkheden.

Tuin
Fraai aangelegde achtertuin gelegen op het oosten en voorzien van betegeld terras, zwembad, buitenverlichting (onder de overstek), elektrapunten, buitenkraan, kunstgras en diverse borders.
Tevens beschikt de achtertuin en voortuin over een prieel, overkappingen en houten berging met volop bergruimte. De achtertuin is volop privacy biedend en beschikt over een vrije achterom.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.