Nuijeneind 24 T59, Bakel

LET OP:
– Er kan maximaal 70% van de koopsom gefinancierd worden middels hypothecaire lening. De overige 30% van de koopsom dient uit eigen middelen gefinancierd te worden.
– Permanente bewoning niet mogelijk.

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Vrijstaande Woning op Locatie – Nuijeneind 24, T 59 Bakel

Introductie

Welkom bij Nuijeneind 24, een verrassend ruime vrijstaande woning gelegen in de serene omgeving van Bakel, aan een brede rustige straat op “Park Kanthoeve”. Deze woning is ideaal voor zowel jonge stellen die hun eerste stappen zetten op de huizenmarkt. Met 85 vierkante meter woonoppervlak, een eigen achterom, en de rustgevende groene omgeving, is dit een locatie waar u jarenlang van zult genieten. Let op, de woning valt onder een Vereniging van Eigenaars (VvE), de maandelijkse kosten hiervoor en voor het parkbeheer moeten worden meegenomen in uw overweging.

Bijzonderheden

• Vrijstaande woning met veel woonoppervlak
• Eigen achterom, een feature die toevoegt aan uw privacy
• Ruime berging in de tuin, ideaal voor buitenmeubelen of gereedschap
• Grote raampartijen zorgen voor een fantastische lichtinval
• De grond waarop de woning is gebouwd is eigen bezit

Indeling

Begane grond

Betreed het huis via de centrale hal, die toegang biedt tot alle kamers op de begane grond. Indrukwekkende vide, neutrale afwerking en veel natuurlijk licht creëren hier een warm welkom. De ruime woonkamer, bekleed met een laminaatvloer, biedt een prachtig uitzicht op de omringende landerijen. In de open keuken met groot kunststof werkblad staan een oven, afzuigkap, gasfornuis en koelkast voor u klaar. Een bijkeuken met laminaatvloer en gedeeltelijk betegelde muren biedt ruimte voor de opstelling van de cv en de meterkast.

Zolder

De vaste trap leidt naar een veelzijdige zolder. Deze ruimte kan dienen als extra bergruimte of worden omgetoverd tot een sfeervolle hobbyruimte. Een dakraam voorziet de zolder van licht.

Buitenruimtes

In de tuin geniet u van uw privacy dankzij de vrije ligging en het eigen achterom. In de berging kunt u uw tuingereedschap en meubilair onderbrengen om zo het hele jaar door te genieten van uw buitenruimte.

Omgeving

Het dorp Bakel ligt op een steenworp afstand, evenals een supermarkt en speeltuin voor de kinderen. De nabijheid van diverse uitvalswegen maakt dit een zeer gunstig gelegen huis. De omgeving staat bekend om zijn vriendelijke karakter, met veel gezinnen en een gemeenschapsgevoel.

Bereikbaarheid

Vanuit Nuijeneind 24 heeft u eenvoudige toegang tot uitvalswegen en snelwegen zoals de A67, waardoor steden zoals Eindhoven en Venlo gemakkelijk te bereiken zijn. Het dichtstbijzijnde treinstation is Helmond, van waaruit u eenvoudig naar andere delen van het land kunt reizen.

Bent u klaar om de charme van Nuijeneind 24 te ontdekken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat u verrassen door alle mogelijkheden die dit huis te bieden heeft.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– De door verkoper ingevulde vragenlijst deel B en Lijst van zaken zijn te allen tijde leidend.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– Alle opgegeven maten dienen als ca. gelezen te worden.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.