Orionstraat 1, Asten

Bent u op zoek naar een moderne en uitgebouwde hoekwoning in het gewilde en kindvriendelijke klokkendorp Asten?
Dan is deze woning wellicht iets voor u!

OMGEVING
Asten heeft veel te bieden en staat bekend om haar vele en bruisende evenementen zoals; fiets3daagse, pompoendagen, MistyFields, kermis, concerten, weekmarkt etc.
Met een ligging aan Orionstraat 1, woont u in een rustige groene straat dichtbij diverse faciliteiten zoals scholen, verenigingen, winkels, horeca en diverse wandel- en fietsroutes vlakbij natuurgebied Nationaal Park De Groote Peel.

INDELING

Bij aankomst bereikt u de ruime oprit (capaciteit 2 auto’s) met aangelegde voortuin, de entree, een dubbele deur en een loopdeur voor toegang tot de garage.

Als u via de entree de woning binnenkomt, wordt u ontvangen door veel licht, waardoor er een prettige sfeer ontstaat. De hal biedt toegang naar een ruim modern gastentoilet, meterkast, trapopgang naar 1e verdieping, bergruimte onder de trap en loopdeur naar de woonkamer.

Woonkamer
De ruime woonkamer is met zorg gestyled en aan vele details is aandacht besteed. We beginnen aan de voorzijde van de woonkamer, welke is ingericht met een zitgedeelte, een gashaard en een grote raampartij.
De raampartij zorgt voor veel natuurlijk lichtinval. In het midden van de woonkamer bereikt u het eetgedeelte. De lichte moderne tegelvoer voorzien van vloerverwarming, het plafond en de strakke wandafwerking maken het plaatje compleet.

Aan de achterzijde van de woonkamer is een prachtige ruimte aangebouwd over de volle breedte van de woning voor het plaatsen van de keuken.
Deze is nog niet gerealiseerd, maar alle aansluitingen zijn al verwerkt. Middels 2x openslaande tuindeuren bereikt u de tuin.
Door het natuurlijk lichtinval krijgt u een heerlijk buitengevoel.

Keuken
De keuken staat gereserveerd en kan geleverd worden zoals te zien is op de tekening.
De keuken zit niet in de vraagprijs inbegrepen. Er kan ook gekozen worden voor een andere keuken, indien gewenst.

Garage
Middels een loopdeur bereikt u de inpandige garage. Deze is volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. U kunt deze ruimte zien als een combinatie ruimte voor uw witgoed, CV-installatie en garage.
Middels een loopdeur bereikt u de tuin.

1E VERDIEPING

Via de trapopgang bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Deze biedt toegang naar 3 slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamer I
Deze slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een grote raampartij, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt. De vloer is belegd met PVC tegels, wanden en plafond hebben een strakke afwerking.

Badkamer
De moderne badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel, toilet en designradiator.
Door de raampartij komt er fijn lichtinval binnen en heeft u de mogelijkheid om extra te ventileren.

Slaapkamer II
Deze slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en voorzien van een grote raampartij, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt.
De vloer is belegd met PVC tegels, wanden en plafond genieten van een strakke afwerking.

Slaapkamer III
Deze slaapkamer is de kleinste kamer van de woning, maar nog steeds ruim van opzet. De vloer is voorzien van PVC tegels, wanden en plafond genieten van een strakke afwerking.

2E VERDIEPING

Via een vaste trapopgang bereikt u de tweede verdieping. Deze biedt toegang tot de voorzolder, (mogelijkheid voor aansluiting van uw witgoed), berging (middels vlizotrap), berging II en een vierde slaapkamer.

Slaapkamer IV
Deze slaapkamer is voorzien van een nylon vloer en een grote inbouwkast. Ook zijn er opbergmogelijkheden onder de schuinte, middels schuif wand.
Een dakraam geeft veel natuurlijk lichtinval en ventilatie mogelijkheden. Middels een luik in het plafond zijn er extra opbergmogelijkheden.

Tuin
De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een moderne tegelvloer en een mooi gazon.
De privacy biedende tuin is via de garage bereikbaar en heeft een ideale ligging op het zuiden.

ALGEMEEN
– op een toplocatie gelegen;
– zeer moderne woning;
– gelegen in een kindvriendelijke buurt;
– 4 slaapkamers;
– een woonoppervlak van ruim 150 m2;
– een volledig geïsoleerde woning en garage;
– privacy biedende tuin;
– voldoende parkeergelegenheid.

Kortom, een woning die zeker een bezichtiging waard is!

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.