Bocht 16, Milheeze

De ruime woning heeft een inhoud van 850 m³ en is rustig gelegen in een kindvriendelijke woonwijk, die voorzien is van een speelveldje en basisschool om de hoek.
Op het riante perceel is eveneens een bedrijfsruimte van 580 m³ geplaatst, die te gebruiken is voor verschillende doeleinden.
Daarnaast zijn o.a. de buurtwinkel, een kapsalon, een meubelzaak, de dagopvang en groen/recreatie nabij.

Indeling

Begane grond

Entree

U komt de woning binnen in een zeer ruime, lichte hal, die u de toegang biedt naar de woonkamer en het aan huis gevestigde kantoor.
Ook is de meterkast gevestigd in deze entree.
Op de vloer ligt een donkere tegel met daaronder vloerverwarming. De wanden zijn gestuukt en op het plafond vindt u fijn spuitwerk.

Kantoor

Aan de linkerzijde van de woning vindt u het kantoor. Deze ruimte beschikt over twee riante raampartijen, waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt.
Op de vloer ligt een donkere vloerbedekking, de wanden zijn gestuukt en de ruimte beschikt over een systeemplafond. In het plafond is daarnaast spotverlichting verwerkt.
Deze ruimte is ruim van opzet en biedt u de doorgang naar de bijkeuken.

Woonkamer

Wanneer u in de hal de deur naar rechts neemt, komt u uit in de woonkamer.
Deze zeer riante ruimte wordt overspoelt door natuurlijk daglicht. De ruimte is afgewerkt met een houtenvloer, met gestukte wanden en met fijn spuitwerk op het plafond.
Aan de voorzijde van de ruimte vindt u de zithoek en aan de achterkant is de eethoek gesitueerd.
In de open verbinding tussen deze twee ruimtes is nog een sfeervolle (gas)haard geplaatst, die de twee ruimtes zowel met elkaar verbindt als van elkaar onderscheidt.
Aangekomen in het eetgedeelte van deze ruimte, valt ook hier direct op hoe licht het is. De ruimte beschikt over een riante raampartij, eveneens als over een grote schuifpui.

Keuken

Via het eetgedeelte komt u uit in de keuken. Deze ruime, L-vormige keuken is afgewerkt met een marmoleum en vloerverwarming, en fijn spuitwerk op zowel de wanden als het plafond.
De ruimte is royaal van opzet, waardoor u voldoende ruimte heeft voor een extra eettafel. Ook vindt u enorm veel opbergruimte, door de boven- en onderkastjes.
De inbouwapparatuur die u in deze keuken vindt, is; een close-in boiler, een koelkast, een (hetelucht)oven en een magnetron, een vaatwasser en een inductie kookplaat met daarboven een afzuigkap.
Daarnaast zijn er ook nog twee grote, openslaande deuren naar de tuin geplaatst.

Kelder

Via een loopdeur, en met een vaste trap, komt u uit in de kelder van de woning. Deze kelder is +/- 12m² groot, is gesitueerd onder de hal en biedt u enorm veel extra opbergruimte.
Tevens is het hier altijd erg koel, waardoor u hier met een gerust hart uw levensmiddelen kunt bewaren.

Bijkeuken

Weer een loopdeur verder vindt u de bijkeuken. Op de vloer vindt u hier een lichte tegel met daaronder vloerverwarming, de wanden zijn afgewerkt met fijn stukwerk en er bevindt zich een systeemplafond.
De ruimte is ruim van opzet en verleend zich prima voor extra bergruimte, door middel van opbergkasten die er geplaatst zijn.
De bijkeuken biedt de toegang naar de toiletruimte, de wasruimte en de achtertuin.

Toilet

Eveneens aan de achterzijde gelegen, vindt u de toiletruimte.
Deze riante ruimte is uitgerust met een vrijhangend toilet, een urinoir en een fonteintje. Zowel de vloer als de wanden zijn betegeld en plafond is met een systeemplafond afgewerkt.

Wasruimte

Daarnaast biedt de bijkeuken ook nog de toegang naar de wasruimte.
De naam verraad het al, hier vindt u de witgoedaansluitingen en ook is dit het eindpunt van de stortkoker voor de was.
Er is hier meer dan voldoende ruimte voor al uw witgoed apparatuur en opbergkasten.
Op de vloer vindt u een met vloerverwarming verwarmde tegel en zowel de wanden als het plafond zijn afgewerkt met fijn spuitwerk.

Eerste etage

Overloop

Deze zeer riante overloop bereikt u via een vaste trap vanuit de hal. De ruimte is royaal van opzet en heeft de mogelijkheid om er een extra slaapkamer van te maken.
Deze overloop biedt u de toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de aparte toiletruimte.
Op de vloer ligt vloerbedekking en de wanden en het plafond zijn afgewerkt met spuitwerk.

Eerste slaapkamer

Aan de achterzijde van de woning is de eerste en grootste slaapkamer te vinden. Deze riante slaapkamer beschikt over een dakkapel met natuurlijke daglichttoetreding eveneens als over een ruime inloopkast.
Zowel de slaapkamer als de inloopkast zijn afgewerkt met eenzelfde vloerbedekking als gezien op de overloop en ook de wanden zijn op dezelfde manier afgewerkt.
vloerbedekking, fijn spuitwerk op wanden en plafond, riante inloopkast

Tweede slaapkamer

De tweede slaapkamer vindt u aan de voorzijde van de woning. Ook deze kamer is ruim van opzet, heeft een dakkapel en is meer dan groot genoeg voor een kinderkamer.
Er is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed, een kledingkast en dan blijft er nog voldoende ruimte over voor eventueel een bureau.
Wederom is de afwerking van de ruimte hetzelfde, dus ook hier vindt u vloerbedekking en spuitwerk.

Derde slaapkamer

Ook aan de voorzijde van de woning gelegen is de derde slaapkamer. Deze slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast, wat het een goede kinderkamer maakt.
De derde slaapkamer beschikt over een dakkapel en ook hier vindt u vloerbedekking. Uiteraard zijn ook hier de wanden en het plafond voorzien van spuitwerk.

Badkamer

Eveneens aan de achterzijde van de woning vindt u de badkamer. Deze ruime ruimte is van alle gemakken voorzien.
U vindt hier een ligbad, een inloopdouche en uiteraard een fonteintje. Daarnaast is hier de stortkoker voor de was geplaatst, die uitkomt in het washok op de begane grond.
Zowel de vloer als de wanden zijn afgewerkt met een nette tegel en het plafond is voorzien van fijn spuitwerk. Uiteraard is hier ook vloerverwarming aanwezig en de ruimte beschikt over zowel natuurlijke- als mechanische ventilatie.

Toiletruimte

De toiletruimte van de eerste verdieping is erg ruim en is voorzien van een vrijhangend toilet, een urinoir en een fonteintje.
Ideaal om de toiletruimte apart te hebben!

Zolder

Via de vaste trap komt u vanuit de overloop op de zolderverdieping terecht. Deze ruimte is netjes afgewerkt met dezelfde vloerbedekking als de eerste etage en een spuitplafond.
Door het grote dakraam is de ruimte uitstekend te gebruiken als vierde slaapkamer.

Tuin

Vanuit de keuken kunt u via openslaande tuindeuren de goed onderhouden achtertuin bereiken.
Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om de schuifdeur vanuit de woonkamer te nemen, of de loopdeur vanuit de bijkeuken.
Vanuit de woning komt u allereerst uit bij de riante, houten overkapping, die direct aan de woning gesitueerd is.
Deze overkapping is voorzien van een lichtstraat, en biedt u middels glazen zijwanden bescherming tegen wind en regen.

Wanneer u via het tuinpad verder loopt, komt u uit bij een groot grasveld en de zeer riante vijver.
Middels een laag hekwerk kunt u het eerste gedeelte van uw achtertuin afsluiten van het achterste gedeelte. Dit is natuurlijk ideaal voor kleine kinderen of huisdieren.
Verder achterin de tuin vindt u nog meer gras en een tweede vijver, die in het verlengde ligt van de eerste.
Ook is de tuin voorzien van een sproei-installatie en een vrije achterom.

Op dit grote perceel staat eveneens een losse bedrijfsruimte. Deze ruimte is 580 m³ groot, is voorzien van vloerverwarming en is te gebruiken voor allerlei verschillende doeleinden.

Bijzonderheden:

* Zeer ruime woning, waarbij alle ruimtes functioneel ingedeeld zijn;
* Kelder aanwezig, waardoor u extra opbergruimte heeft;
* De begane grond en eerste etage zijn volledig voorzien van HR++ glas,
* Riante, zonovergoten achtertuin;
* Losse bedrijfsruimte op het perceel met een inhoud van 580 m³;
* Glasvezel aanwezig.

Locatie:

Aan de westrand van de Brabantse Peel ligt de gemeente Gemert – Bakel. Het is een uitgestrekte plattelandsgemeente en is een van de grootste gemeenten van de regio Eindhoven.
De gemeente bestaat uit de kernen Gemert, Bakel, Elsendorp, Handel, Milheeze, De Mortel en De Rips en heeft circa 29.000 inwoners.
Gemert-Bakel is centraal gelegen en heeft verschillende uitvalswegen naar Eindhoven (N270), ’s-Hertogenbosch (N279 of A59), Nijmegen (A73 of N277), Venlo (A73) en Deurne.
In Milheeze zijn verschillende voorzieningen zoals basisschool “De Kastanjelaar”, voetbalvereniging “De Milheezer Boys” en Fanfare St. Cecilia met slagwerkgroep.
Supermarkten en winkels zijn slechts op 5 autominuten te vinden in het kerkdorp Bakel. Tevens is er een busverbinding in het dorp aanwezig.
Milheeze beschikt ook over mooie bezienswaardigheden zoals de korenmolen “Laurentia”, het “Heilig Hartbeeld” op het Kerkplein en de “Mariakapel” uit 1938.

Locatie

Bocht 16, Milheeze

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.