Padbrugseweg 3, Deurne

LET OP!!
wij bieden deze woning aan op een perceel van 2.500 m².

Droomt u van een eigen Bed & Breakfast? Of is comfortabel wonen in volledige vrijheid uw grootste wens? Dan is dit moderne en sfeervolle landhuis niets minder dan een buitenkans.

In het ruime buitengebied tussen Deurne en Ysselsteyn, aan de Padbrugseweg 3, wacht deze droomwoning op een nieuwe eigenaar. De villa, gebouwd in 2010/2011, is van alle hedendaagse woongemakken voorzien. Zo beschikt elke ruimte over een eigen thermostaatregeling en zorgen zonnepanelen voor de warmwatervoorziening. Daarnaast is het afwerkingsniveau van bijzonder hoog niveau met onder meer een fraaie tegelvloer over de gehele begane grond, hardstenen vensterbanken, siermetselwerk en zinken hemelwaterafvoer rondom.
Dankzij romantische elementen als paneeldeuren, sierlijsten en inbouwspots voelt dit landhuis bijzonder warm aan. Tegelijkertijd zorgen grote raampartijen en twee erkers, zowel in de woonkamer als in de leefkeuken, voor een weldadige lichtinval.
Ruimte wordt op dit adres met een grote ‘R’ geschreven. Dat geldt voor de woning zelf, maar ook voor het perceel en de directe omgeving. Het woonhuis beschikt over vijf slaapkamers, waarvan vier op de eerste verdieping en één, met inloopkast en eigen badkamer, in het souterrain. In dat souterrain is bovendien een grote kantoor- of hobbyruimte gesitueerd. Op de eerste verdieping bevindt zich, naast de vier slaapkamers, een luxe badkamer met hangcloset, grote wastafel, ligbad, inloopdouche en designradiator.
Op het perceel staat een losstaand garagegebouw met twee gescheiden garages en een carport. Dit garagegebouw is opgetrokken in hetzelfde siermetselwerk als het woonhuis, en kent eenzelfde afwerkingsniveau met onder andere een eigen douche- en toiletruimte en deels monolithische vloeren voorzien van vloerverwarming.
Daarnaast vallen buiten de ruime, verwarmde overkapping aan de achterzijde op (, een wellness-hoek inclusief hottub en sauna, en een visvijver met vlonder. De mooi aangelegde tuin biedt aan de ene kant een prachtig vrij uitzicht over de landerijen rondom de villa. Tegelijkertijd geeft een groene haag de nodige privacy. Dat gevoel van privacy wordt nog eens versterkt door het hekwerk rondom het gehele perceel, dat bereikbaar is via een brede automatische toegangspoort.
Bent u, kortom, op zoek naar een moderne en comfortabele landelijke villa die alle ruimte en vrijheid biedt, aarzel dan niet om vandaag nog een afspraak met ons te maken. Wij begeleiden u graag tijdens een persoonlijke en vrijblijvende bezichtiging, zodat u zelf kunt ervaren hoe u uw woondroom werkelijkheid kunt maken.

Indeling
Begane grond
De hal is zowel op de wanden als het plafond, voorzien van strak stucwerk. Spotjes in het plafond zorgen voor een sfeervolle verlichting. Bijzonder fraai zijn de eikenhouten trappen naar de eerste verdieping en naar het souterrain. Beide trapruimtes hebben namelijk ledverlichting in de wanden. Daarnaast geeft de hal toegang tot de meterkast, die is voorzien van voldoende groepen.
De ruime, L-vormige woonkamer heeft een mooie romantische erker en twee dubbele tuindeuren die toegang geven tot het terras. Spotjes en sierlijsten in het plafond, een houtkachel (met voorziening voor gasaansluiting), een zwarte (60×60) tegelvloer en paneeldeuren en -ramen zorgen voor veel sfeer. Strak stucwerk op de wanden, strak schuurstucwerk op het plafond en een designradiator markeren het afwerkingsniveau.

Ook de leefkeuken heeft een erker die zorgt voor veel lichtinval. En ook hier is de vloer voorzien van zwarte, 60×60 tegels, hebben de wanden strak stucwerk, wordt het plafond gesierd door fijn schuurstucwerk, sierlijsten en inbouwspotjes, en zorgt een designradiator voor de verwarming. Het keukengedeelte wordt gevormd door een kookeiland, met inductie kookplaat en spoelbak, en een keukenwand. In deze wand vallen een stoomoven, inbouw-espresso/koffiemachine en combi-magnetronoven (allen Miele) op. Daarnaast zijn een viervaks-vriezer en extra grote Liebherr koelkast weggewerkt in de wand. Alle kasten hebben soft-close bediening en de afzuigkap is, dankzij een motor op zolder, geruisloos.

De bijkeuken heeft aansluitingen voor een wasmachine en een droger, en een wasfonteintje. Hier bevinden zich ook een Nefit verwarmingsketel (2011) en een zonneboiler van 300 liter, die wordt gevoed door zonnepanelen. Behalve de wand achter de ketel, die is betegeld, zijn alle wanden afgewerkt in strak stucwerk. Het plafond heeft strak schuurstucwerk en inbouwspotjes en de vloer is betegeld met dezelfde zwarte, 60×60 tegels als de keuken en de woonkamer.

Die vloertegel komt ook al terug in de toiletruimte. Met een soft-close hangreservoir en een soft-close wandcloset is ook hier de afwerking bovengemiddeld. Uiteraard ontbreekt een fonteintje niet. Verder zijn de wanden geheel voorzien van lichte tegels en zorgt een klapraam voor natuurlijke ventilatie.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is bereikbaar via een volledig eikenhouten trap. Ledverlichting in de trapwanden geven sfeer en veiligheid. De overloop, voorzien van vloerbedekking en strakke stucwerk-wanden, geeft via landelijke paneeldeuren toegang tot vier slaapkamers en de luxe badkamer. Via een vaste trap kan de zolder bereikt worden.
Slaapkamer één ligt aan de achterzijde van de woning. Wanden en plafond zijn voorzien van strak schuurstucwerk, de vloer is voorzien van stemmige, donkere vloerbedekking.
In slaapkamer twee, aan de voorzijde van het woonhuis, valt de ruime inloopkast op. Naast bergruimte voor bijvoorbeeld kleding biedt deze inloopkast plaats aan de vloerverwarmingsunit. Twee ramen, waarvan één in een dakkapel, geven veel licht. Ook deze slaapkamer heeft stemmige vloerbedekking en strak stucwerk op de wanden en het plafond.
Slaapkamer drie is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. En ook hier zijn de wanden en het plafond afgewerkt met strak stucwerk, en is de vloer voorzien van warme vloerbedekking.
De vierde slaapkamer ligt aan de voorzijde van het landhuis. Een raam in een dakkapel en een raam in de zijwand zorgen voor de nodige lichtinval. Net als de overige drie slaapkamers is de kamer afgewerkt met strak stucwerk en comfortabele vloerbedekking.

De badkamer kent een luxe afwerking. Vloerverwarming en plafondspotjes geven de ruimte een warme sfeer. Met een ligbad, inloopdouche met drain, ruime wastafel, soft-close toilet en design-radiator is de uitrusting meer dan voldoende. De grote raampartij in de brede dakkapel geeft veel licht.

Zolder
De zolder is bereikbaar via een vaste trap en is voorzien van vloerbedekking en twee Velux dakramen. Op de zolder bevinden zich een unit voor mechanische ventilatie en de motor van de afzuigkap in de leefkeuken.

Souterain
Het souterrain is vanuit de hal bereikbaar via een vaste, eikenhouten trap met ledverlichting in de wanden. Een ruime ontvangstruimte geeft toegang tot de vijfde slaapkamer, kantoor en voorraadkelder. In het plafond van de ontvangstruimte zijn spotjes verwerkt en de donkere (60×60) tegelvloer heeft vloerverwarming.
De grote, vijfde slaapkamer biedt, met een eigen badkamer en een inloopkast, veel luxe. De kamer wordt verlicht door inbouwspots in het plafond. Dankzij twee raampartijen valt ook daglicht binnen. Wanden en plafond hebben strak stucwerk en de vloer is voorzien van comfortabele vloerbedekking en vloerverwarming. Een designradiator maakt de luxe sfeer compleet.
Dezelfde luxe sfeer wordt doorgetrokken in de badkamer, die eveneens beschikt over vloerverwarming, designradiator, inbouwspots en daglicht. De sanitaire voorzieningen bestaan uit een soft-close hangcloset, inloopdouche en wastafel. De wanden zijn bekleed met lichte tegels tot aan het plafond. Mechanische ventilatie zorgt voor een aangenaam klimaat.
De bijzonder ruime inloopkast heeft vloerbedekking en spotjes in het plafond. In deze ruimte bevinden zich tevens de vloerverwarmingsunit en een waterpomp.

Het souterrain biedt ook ruimte aan een grote werk- of hobbykamer. Twee raampartijen zorgen voor daglicht en natuurlijke ventilatie. De verwarmde vloer is betegeld met mooie 40×40 tegels en de wanden en het plafond hebben strak stucwerk. De ruimte is mechanisch geventileerd en in het plafond zitten inbouwspots.

De laatste ruimte van het souterrain is de voorraadkelder. Wanden zijn geheel betegeld en plafond zijn strak gestuukt. De vloer is voorzien van 40×40 tegels en een raam zorgt voor daglicht en natuurlijke ventilatie. In de voorraadkelder is tevens de waterontharder geplaatst.

Garagegebouw
Op het riante perceel staat een separaat garagegebouw dat gebouwd is in stijl met het woonhuis. Het garagegebouw kent twee gescheiden garages en een carport.
Garage één is de grootste en beschikt over een eigen doucheruimte en een toilet. Een sectional-deur van liefst 4000mm breed en 3400mm hoog biedt een ruime toegang tot deze garage, waarvan de verwarmde vloer deels monolitisch is afgewerkt en deels is voorzien van tegels. Een vaste trap geeft toegang tot de bergzolder. De garage heeft een eigen Nefit CV-ketel, eigen meterkast (inclusief krachtstroom) en aansluitingen voor een wasmachine en droger.
Garage twee is bereikbaar via een sectional deur van 3000mm breed en 2900mm hoog. De vloer is monolitisch afgewerkt en ook deze garage beschikt over krachtstroom.

Tuin
Het landhuis ligt volledig vrij, waardoor de tuin een buitengewoon uitzicht biedt over de omliggende landerijen. Een groene haag geeft privacy richting straatzijde. Het perceel is volledig omgeven door een (sier-)hekwerk met automatische toegangspoort.
Aan de achterkant heeft de woning een ruime overkapping inclusief lichtstraat en plafondverwarming. [De mooi aangelegde tuin beschikt daarnaast over een wellness-hoek met hottub en sauna.]
Aan de zijkant van het garagegebouw ligt een eigen visvijver met vlonder. Aan de achterzijde is bovendien een ruim houthok annex hondenren geplaatst.

Locatie

Padbrugseweg 3, Deurne

Verkocht

€ 445.000,- k.k.

Ockenburghpark 58, Helmond (Dierdonk)

Verhuurd

€ 855,- excl. per maand

Pastoor Spieringsstraat 163, Uden

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.