Scheiweg 9-11, Gemert

Bent u op zoek naar een unieke bedrijfsbestemming met inpandig woonhuis, net buiten het centrum van Gemert?
Dan is dit object wellicht iets voor u!

Deze locatie betreft een bedrijventerrein met een industriële uitstraling, toekomstgericht, duurzaam en voorzien van alle faciliteiten en services die u wenst om uw bedrijf succesvol te ontwikkelen.

HET WOONHUIS

Entree
Als u de woning binnenkomt wordt u ontvangen door veel licht, waardoor er een prettige sfeer ontstaat. De hal biedt toegang naar de meterkast en overloop naar het slaapgedeelte en toegang naar het woongedeelte.
De vloer is belegd met een tegelvloer, wanden zijn voorzien van schoon metselwerk en het plafond van een systeemplafond.

Woon- slaapvleugel
De hal biedt toegang naar 3 royale slaapkamers en een ruime badkamer.
De badkamer is ruim van opzet en volledig betegeld. Verder is de badkamer voorzien van twee wastafels, een inloopdouche, toilet en bidet.

Slaapkamers
De drie slaapkamers zijn voorzien van een zeilvloer/vloerbedekking, wanden zijn voorzien van een strakke afwerking en het plafond is voorzien van een systeemplafond.
Diverse raampartijen geven veel natuurlijk lichtinval en extra ventilatie mogelijkheden.

Keuken
Via de entree heeft u toegang tot de keuken. De moderne keuken is in een dubbele wandopstelling geplaatst en voorzien van een 4-pits inductie kookplaat, RVS afzuigkap, composiet werkblad, ingebouwde vaatwasser, combi oven-magnetron en een koelkast.
Door de raampartij komt er fijn natuurlijk lichtinval binnen. De vloer is belegd met tegels en wanden zijn voorzien van een strakke afwerking.

Bijkeuken
Via een loopdeur bereikt u de bijkeuken.
De bijkeuken biedt twee inbouwkasten, aansluitingen voor uw witgoed, een uitstort gootsteen en een loopdeur naar de tuin onder de carport. De vloer is belegd met een tegelvloer.

Woonkamer
De royale woonkamer is voorzien van een eet- en een zitgedeelte. Door diverse raampartijen geniet men hier van veel natuurlijk lichtinval. De vloer is belegd met een tegelvloer en wanden voorzien van een strakke afwerking.
Middels een glazen schuifpui met loopdeur bereikt u de serre.

Serre
De serre is voorzien van een tegelvloer en wanden hebben een strakke afwerking. Door het kunststof plafond en de vele raampartijen ervaart u het buitengevoel binnen.
De houtkachel en uitzicht op de achtertuin maakt dit plaatje compleet. Hier kunt u heerlijk tot rust komen.

Tuin
De achtertuin is zeer verzorgd, creatief ingericht en met aandacht aangelegd.
Door de overkapping, het ideale zonneterras, verschillende borders met beplanting en het zitgedeelte aan de achterzijde heeft deze tuin voor ieder een plekje waar men optimaal kan genieten.
De mooie en frisse beplantingen zijn vroeg in het voorjaar in blad en vormen een mooie groene omgeving en veel privacy. De privacy biedende tuin is via een achterom bereikbaar en heeft een ideale ligging op het zuiden.
Aan de andere zijde is een carport (2019) gerealiseerd waar eventueel uw voertuigen kunnen staan. Via een loopdeur komt u uit in de bijkeuken.

DE BEDRIJFSRUIMTES

Aan de voorzijde van het object is er door middel van een betonklinker een erf verharding aangebracht. Deze geeft ruimte voor 10 parkeerplaatsen.

Hobbyruimte
Deze ruimte is op het moment ingedeeld als ontspanningsruimte. Hier kan men uitgedaagd worden om een potje te biljarten, darten of gewoon om even te ontspannen.

Showroom/kantoorruimte met pantry
Deze ruimtes zijn voorzien van vloerbedekking en wanden zijn voorzien van schoon metselwerk.

Receptie
Via de parkeerplaats bereikt u de receptie.

Bedrijfshal
Deze hoge ruime hal is voorzien van een elektrische overhead-deur met een riante vrije hoogte.

Tuin
De fraai aangelegde achtertuin is voorzien van een ruime overkapping.
In 2019 is de carport aan de voorzijde gerealiseerd.
De tuin is voorzien van vaste beplanting in de nette borders en is voorzien van sierbestrating, welke aan de zijkant van de woning doorloopt.
Middels een poort is er aan de zijkant van het pand toegang tot de achtertuin.

EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping treft u een bergruimte aan met cv-installatie en boiler.

Kortom, een bedrijfswoning die zeker een bezichtiging waard is!

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.