Steenhof 3, Deurne

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
De aanvragen worden ingepland op volgorde van binnenkomst van de mail.

Klussers/starters opgelet! Op top locatie gelegen twee kapper in een kindvriendelijke woonwijk gelegen op loopafstand van een speeltuin en basisschool.

De woning is o.a. voorzien van een aanbouw, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een garage in de achtertuin gelegen. Bovendien beschikt de woning over parkeergelegenheid voor meerdere auto’s aan de voorzijde.

INDELING: Begane grond: De hal is voorzien van een tegelvloer, stucwerk wanden welke deels van hout en een stucwerk plafond. In de hal bevindt zich tevens het toilet welke deels betegeld is. Middels de loopdeur betreed u de speels ingedeelde woonkamer welke voorzien is van deels stucwerk wanden en deels schoonmetselwerk het plafond is van kunstof met inbouwspots. De doorzonsituatie van de woonkamer zorgt voor veel lichtinval. De woning is fors uitgebouwd naar de achterkant zodat er een ruime leefkeuken is ontstaan. De leefkeuken is voorzien van schoonmetselwerk wanden, kunstof plafond met lichtkoepel. Verder is de in een L- opgestelde keuken voorzien van een kunstof werkblad, een gasfornuis met 5 pitten en een afzuigkap. In de aanbouw aan de achterzijde van de woning is een bijkeuken gecreëerd. Deze is voorzien van een tegelvoer, stucwerk/schoon metselwerk wanden, houten delen plafond en de aansluitingen voor het witgoed. Middels een loopdeur heeft u toegang tot de achtertuin. Tevens treft u in deze ruimte een loopdeur welke u toegang geeft tot de eerste badkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad en wastafel. Deze badkamer is tevens voorzien van een kunstof plafond.
De ruime garage betreed u eveneens via de bijkeuken, deze ruimte is ideaal voor de klusser.

Eerste verdieping: Middels een vaste trap (via de woonkamer) heeft u toegang tot de eerste verdieping. De overloop is voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Ruime slaapkamer een is aan de voorzijde van de woning gelegen. Deze is voorzien van stucwerk wanden, stucwerk plafond en een raam. Slaapkamer twee is aan de achterzijde van de woning gelegen. Deze is voorzien van vloerbedekking , schroten wanden, schroten plafond en een vaste bergkast. Slaapkamer drie is eveneens aan de achterzijde van de woning gelegen. Deze is voorzien van stucwerk wanden en een gipsplaten plafond.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de tweede badkamer. De bijna geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche en vaste wastafel. Een raam zorgt hier voor natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping: De bergzolder is middels een vlizotrap bereikbaar en is voorzien van een dakraam.

Tuin: De voortuin is grotendeels voorzien van volwassen beplanting.
Verder is de achter/zij tuin grotendeels voorzien van gazon, bestrating en een eenvoudige overkapping.

Bijzonderheden:

– Ideale woning voor de starter met twee rechterhanden!
– Op top locatie gelegen.
– Koper dient rekening te houden met achterstallig onderhoud.
– Geheel voorzien van rolluiken.
– Aan doodlopende straat gelegen.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.