Stevensbeekseweg 14, Stevensbeek

BENT U OP ZOEK NAAR EEN TOPLOCATIE VOOR BEDRIJVIGHEID EN BESTEMMING WONEN?
DAN IS DIT OBJECT WELLICHT IETS VOOR U!

Woning en horecapand met cafetaria, bistro, zaal gelegen op zichtlocatie naast fietsroutes en in de buurt van diverse campings en Zooparc Overloon, in de kern van het dorp Stevensbeek.
Overname van gehele inventaris horeca inclusief Kiremko bakwand en pannenkoekenmolen is inbegrepen in de vraagprijs, overname ijs en shake machine is bespreekbaar.
Het pand is ook uitermate geschikt voor wonen in combinatie met andere bedrijvigheid zoals praktijk, kantoor, productie enzovoort.

De gemeente staat positief tegenover ontwikkel mogelijkheden voor woningbouw naast huidige pand of voor diverse woningen ter vervanging van huidig pand.
Kortom, mogelijkheden genoeg!

De huidige eigenaar is in 2020 begonnen met een complete renovatie die nog niet is afgerond.
Grote en duurdere aanpassingen zijn al gedaan, zoals het plaatsen van een nieuwe trap naar de eerste verdieping, plaatsen toilet in woongedeelte, buiten schilderwerk, volledig pand voorzien van isolatieglas en op de verdieping zelfs alle kozijnen vervangen door nieuwe kunststof kozijnen met HR++ beglazing (draai/kiep ramen).
De muur tussen de keuken en de woonkamer is verwijderd en vervangen door een stalen balk.
Een vervangende keuken staat in onderdelen klaar in de berging.
Naast de badkamer is er een nieuwe intergas combiketel geplaatst (2020) en in de bistro is er een verwarming en airco unit met warmtepomp geplaatst (2021).
De complete vloer van de eerste verdieping, waar de slaapkamers zich bevinden, is volledig voorzien van isolatie die ook een hoge geluids wering heeft. Laminaat voor de gehele eerste verdieping ligt klaar om gelegd te worden.
Er is een duidelijke scheiding aangebracht tussen woning en bedrijf wat het wonen meer privacy biedt (of waardoor bedrijf ook verhuurd kan worden).
De renovatie van de cafetaria en bistro is zo goed als afgerond en behoeft alleen nog wat afwerking naar eigen smaak.
De nieuwe eigenaar moet dus nog rekening houden met werkzaamheden qua afwerking, voornamelijk in de woning.
De cafetaria wordt op dit moment uitgebaat door de eigenaar.
De bistro is gesloten vanwege de Covid maatregelen.

ALGEMENE KENMERKEN
• Plaatselijk bekend: Stevensbeekseweg 14/14a;
• Perceelsoppervlak: ca. 1.343 m²;
• Parkeerplaatsen: voldoende op eigen terrein;
– Gehele pand voorzien van isolatieglas.

BEGANE GROND
Dit pand is ingedeeld in diverse ruimtes waaronder een woning, een cafetaria en een bistro (voorheen café), magazijn (voorheen feestzaal), horeca keuken, toiletruimtes en diverse bergingen.

CAFETARIA EN BISTRO
De cafetaria is geheel betegeld. Bistro en feestzaal worden afgescheiden door een vouwwand waardoor de bistro ruimte te vergroten is en verder voorzien van een toiletgroep.
Vanuit de bistro toegang naar een groot terras. Tevens is er een royaal terras aan de voorzijde van de cafetaria. Naast het pand ligt een grote parkeerplaats (eigendom).

WOONRUIMTE BEGANE GROND
Via een eigen entree heeft u toegang tot de hal met toilet, woonkamer, keuken en serre. Vanuit de hal heeft u toegang tot een kleine droge kelder.

EERSTE VERDIEPING
Via een eigen entree toegang tot de overloop van de eerste verdieping met hieraan grenzend 6 slaapkamers (mogelijkheid voor 7 slaapkamers) en een badkamer.
De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, vaste wastafel en toilet.

BUITEN
Naast en achter de woning bevindt zich een mooie ruime tuin met diverse zitjes, waardoor u altijd kan genieten van zon of schaduw. Door de afscheiding van straat en buren door middel van een hoge haag is privacy gewaarborgd.

Naast het pand volop parkeergelegenheid op eigen terrein met klinker verharding en daarachter nog een afgescheiden ruimte voor parkeren eigen voertuigen.

ONTWIKKELINGSMOGELIJKHEDEN
Op het terrein met geldende bestemmingsplannen “Kleine Kernen” en “Kleine Kernen, 1e herziening” . Het perceel Stevensbeekseweg 14 en 14a te Stevensbeek is hierin bestemd tot “Centrum -3” met nadere functieaanduiding ‘Bedrijfswoning”.
De mogelijkheden binnen het huidige bestemmingsplan zijn detailhandel, dienstverlening, horeca, consument verzorgende beroepen en kleinschalige ambachtelijke bedrijven met de daarbij behorende voorzieningen en voor wonen.
De gemeente staat positief tegenover extra woningbouw op dit perceel.
Kortom, een bijzonder object die een bezichtiging waard is!

OMGEVING
Stevensbeek is een groeiend dorp, waar net een nieuwe woonwijk wordt opgeleverd en er een start is gemaakt met het realiseren van meer nieuwe woningen en appartementen.
In directe omgeving van het pand vind je de radioplassen, een mooi recreatiegebied met visvijvers, zwemstrand, kinderboerderij en diverse wandel- en fietsroutes.
Naast Stevensbeek zijn er uitgestrekte bossen, waar het fijn toeven is, ook is Zooparc Overloon gelegen op een steenworp afstand.
In Stevensbeek zelf is een lagere school en een grote middelbare school voor de gehele regio.
Voor de dagelijkse boodschappen kunt u naar Oploo, Overloon, of Sint Anthonis en shoppen kan in Boxmeer.

VERKOOPINFORMATIE
Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.

Koper koopt en aanvaard de onroerende zaak “As is, Where is” of wel in de staat – hoe en waar – waarin het zich bevindt. Verkoper geeft geen enkele garantie ten aanzien van de onroerende zaak in de ruimste zin des woorden.

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.