Stevensbeekseweg 14, Stevensbeek

BENT U OP ZOEK NAAR EEN TOPLOCATIE OM TE WONEN EN EVENTUEEL MET BEDRIJF AAN HUIS?
DAN IS DIT OBJECT IETS VOOR U!

Deze woning is nu opgedeeld in een ruime woning met 2 bedrijfsruimtes waar vorig jaar een winkel en een cafetaria in waren gevestigd.
Het is gelegen op een mooie zichtlocatie naast fietsroutes en in de buurt van diverse bossen en campings en Zooparc Overloon, in de kern van het dorp Stevensbeek.
Het pand is geschikt voor wonen alleen, maar ook voor wonen in combinatie met bedrijvigheid zoals praktijk, kantoor, productie, horeca enzovoort. (gratis overname van nog aanwezige inventaris horeca inclusief onder andere Kiremko bakwand, pannenkoekenmolen, ijs en shake machine is bespreekbaar).

ONTWIKKELINGSMOGELIJKHEDEN

Het huidige bestemmingsplan is “Kleine Kernen” en “Kleine Kernen, 1e herziening” . Het perceel Stevensbeekseweg 14 en 14a te Stevensbeek is hierin bestemd tot “Centrum -3” met nadere functieaanduiding ‘Bedrijfswoning”.
De mogelijkheden binnen het huidige bestemmingsplan zijn wonen in combinatie met detailhandel, dienstverlening, horeca, consument verzorgende beroepen en kleinschalige ambachtelijke bedrijven, maar er ligt ook een principeakkoord van de gemeente Land van Cuijk om de bestemming volledig om te zetten naar “Wonen”.
De gemeente staat ook positief tegenover diverse ontwikkel mogelijkheden en heeft deze ook opgenomen in dit principeakkoord:
– het pand mag verbouwd worden tot 1 grote woning,
– het pand mag worden opgesplitst in 2 woningen (een twee-onder-één-kap),
– De huidige parkeerplaats mag worden gebruikt om een extra woning op te bouwen, mits afbraak laagbouw gedeelte huidig pand (de voormalige cafetaria),
– Er mag nieuwbouw plaatsvinden voor in totaal 1, 2 of 3 woningen.
Kortom, mogelijkheden genoeg!

De huidige eigenaar is in 2020 begonnen met een complete renovatie die nog niet is afgerond.
Grote en duurdere aanpassingen zijn al gedaan, zoals het plaatsen van een nieuwe trap naar de eerste verdieping, plaatsen toilet in woongedeelte, buiten schilderwerk, volledig pand voorzien van isolatieglas en op de verdieping zelfs alle kozijnen vervangen door nieuwe kunststof kozijnen met HR++ beglazing (draai/kiep ramen).
De muur tussen de keuken en de woonkamer is verwijderd en vervangen door een stalen balk.
Een vervangende keuken staat in onderdelen klaar in de berging.
Naast de badkamer is er een nieuwe Intergas combiketel geplaatst (2020) en in de grote zaal is er een verwarming en airco unit met warmtepomp geplaatst (2021).
De complete vloer van de eerste verdieping, waar de slaapkamers zich bevinden, is volledig voorzien van isolatie die ook een hoge geluidswering heeft. Laminaat voor de gehele eerste verdieping ligt klaar om gelegd te worden.
Er is een duidelijke scheiding aangebracht tussen woning en bedrijfruimtes wat het wonen meer privacy biedt (of waardoor bedrijfruimtes ook verhuurd kan worden).
De renovatie van de huidige bedrijfsruimtes zijn zo goed als afgerond en behoeft alleen nog wat afwerking naar eigen smaak. Het is dus ook al een goede basis voor het omzetten naar woonruimtes.
De nieuwe eigenaar moet dus nog wel rekening houden met werkzaamheden qua afwerking, voornamelijk in de woning.

ALGEMENE KENMERKEN
• Plaatselijk bekend: Stevensbeekseweg 14/14a;
• Perceelsoppervlak: ca. 1.343 m²;
• Parkeerplaatsen: voldoende op eigen terrein;
– Gehele pand voorzien van isolatieglas.

BEGANE GROND
Dit pand is ingedeeld in diverse ruimtes waaronder een woning, een grote zaal (voorheen winkel met magazijn), een cafetaria met horecakeuken, toiletruimtes en berging. Alle functies hebben nu een eigen ingang.
Vanuit de grote zaal en de voormalige cafetaria is er toegang tot een royale buitenruimte met terrasvergunning, zowel aan de zijkant als voorzijde van het pand. Deze kunnen ook aangepast worden tot een zeer ruime voortuin. Naast het pand ligt een grote parkeerplaats (eigendom).

WOONRUIMTE BEGANE GROND
Via een eigen entree heeft u toegang tot de hal met toilet, woonkamer, keuken en serre. Vanuit de hal heeft u toegang tot een kleine droge kelder. Vanuit de serre heeft u toegang tot de bijkeuken en opslagruimtes (en naar de bedrijfsruimtes).

EERSTE VERDIEPING
Via de trap in de hal heeft u toegang tot de overloop van de eerste verdieping met hieraan grenzend 6 slaapkamers (mogelijkheid voor 7 slaapkamers) en een badkamer.
De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, vaste wastafel en toilet.

BUITEN
Naast en achter de woning bevindt zich een mooie ruime tuin met diverse zitjes, waardoor u altijd kan genieten van zon of schaduw. Door de afscheiding van straat en buren door middel van een hoge haag is privacy gewaarborgd.
Naast het pand is er volop parkeergelegenheid op eigen terrein met klinker verharding en daarachter nog een afgescheiden ruimte voor bijvoorbeeld parkeren eigen voertuigen of caravan.

OMGEVING
Stevensbeek is een groeiend dorp, waar net een nieuwe woonwijk is opgeleverd en er een start is gemaakt met het realiseren van meer nieuwe woningen en appartementen.
In directe omgeving van het pand vind je de radioplassen, een mooi recreatiegebied met visvijvers, zwemstrand, kinderboerderij en diverse wandel- en fietsroutes.
Naast Stevensbeek zijn er uitgestrekte bossen, waar het fijn toeven is, ook is Zooparc Overloon gelegen op een steenworp afstand.
In Stevensbeek zelf is een lagere school en een grote middelbare school voor de gehele regio.
Voor de dagelijkse boodschappen kunt u naar de naastgelegen plaatsen Oploo, Overloon, of Sint Anthonis (3 tot 4 km. afstand) en shoppen kan in Boxmeer (7 km.).

VERKOOPINFORMATIE
Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Koper koopt en aanvaard de onroerende zaak “As is, Where is” of wel in de staat – hoe en waar – waarin het zich bevindt. Verkoper geeft geen enkele garantie ten aanzien van de onroerende zaak in de ruimste zin des woorden.
Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.