Wildenborchlaan 35, Helmond

Wonen in Dierdonk
Deze ruime goed, afgewerkte tussenwoning met berging is gelegen aan de rand van woonpark Dierdonk en beschikt over o.a. een ontzettend lichte living met luxe open keukeninrichting, drie slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping. Middels vaste trap toegankelijke zolder met vernieuwde c.v.-ketel en op het Oosten gesitueerde achtertuin!

Begane grond
Vanuit een zeer groene woonstraat, met volop parkeergelegenheid, komt u in de hal/entree met meterkast en garderobe mogelijkheid. Aansluitend komt u in de ontzettend lichte living waarvan het ruime zitgedeelte aan de voorzijde is gesitueerd en het eetgedeelte aan de achterzijde. De afmeting van de living is dusdanig dat het plaatsen van uw zithoek absoluut geen probleem is! De eethoek is aan de achterzijde van de woning gelegen en staat in open verbinding met de landelijke keuken. Hiervan is de kwalitatief uitstekende inrichting in een hoekopstelling geplaatst en voorziet in een grote hoeveelheid kastruimte. Daarnaast is de navolgende inbouwapparatuur aanwezig: vaatwasmachine, gaskookplaat met RVS-afzuigschouw, koelkast, vriezer en combi-oven. Een prachtig geheel. Centraal treft u nog een praktische trapkast ter uitbreiding van uw keuken.

Via een tussen portaal met toiletruimte is de trapopgang naar de verdiepingen toegankelijk.

Nagenoeg de gehele begane grond is voorzien van een laminaat vloer.

Eerste verdieping
Aan de overloop zijn een 3-tal slaapkamers alsmede de in lichte tinten betegelde badkamer gelegen. De slaapkamers hebben de volgende afmetingen:
slaapkamer 1: ca. 3,03 x 2,61 m;
slaapkamer 2: ca. 3,05 x 1,97 m;
slaapkamer 3: ca. 5,40 x 4,15 m.

De centraal gelegen, volledig in lichte tinten betegelde badkamer, is voorzien van een douchecabine en vaste wastafel met meubel en ook voorzien van witgoedaansluitingen . De eerste verdieping is voorzien van een lichte laminaatvloer. De masterbedroom is voorzien van een grote inloopkast.

Tweede verdieping
Deze verdieping is (uitzonderlijk!) toegankelijk middels een vaste trap. Naast een grote hoeveelheid bergruimte treft u hier eveneens de c.v .opstelling aan bouwjaar 2012 en Witgoedaansluitingen.

Tuin
De achtertuin is op het Zuiden gesitueerd en keurig aangelegd. We hebben het hier over een onderhoudsvrije tuin, een eigen achterom en vrijstaande houten berging.

BIJZONDERHEDEN

* ontzettend lichte woonkamer met open keukeninrichting;
* drie slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping;
* via vaste trap toegankelijke bergzolder;
* op het Oosten gesitueerde achtertuin;

De brochure is met zorg samengesteld. Aan onjuistheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Locatie

Wildenborchlaan 35, Helmond

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.