Pastoor Spieringsstraat 163, Uden

In hartje centrum op de eerste verdieping gelegen, tweekamerappartement met balkon en een eigen berging en parkeerplaats in de kelder.

De centrale ingang, met intercom/video-installatie, geeft u toegang tot de appartementen, welke zijn gelegen boven commerciële ruimten op de begane grond. De appartementen zijn verdeeld over vier woonlagen en via de royale entree middels een trappenhuis of lift bereikbaar. In de kelder heeft iedere appartementseigenaar toegang tot zijn eigen parkeerplaats en berging, welke voorzien is van elektra. De centrale ingang en de inrit van de parkeerkelder zijn gelegen aan de Pastoor Spieringsstraat, op loopafstand van winkels, horeca, theater, bioscoop, zwembad, busstation en openbare voorzieningen.

Indeling appartement

Via de entree/hal, met garderobe, meterkast, toiletruimte en cv-kast (bouwjaar combiketel 2016), heeft u toegang tot de living, slaapkamer, badkamer en berging. De living is onderverdeeld in een zitgedeelte, eetgedeelte en een open keuken. De badkamer is uitgerust met een ligbad en een wastafel en de praktische berging biedt plaats aan de wasmachineaansluitingen. Vanuit de slaapkamer is het balkon bereikbaar.

Algemeen

Het appartement is goed geisoleerd en voorzie van dubbele beglazing. Koop van een extra parkeerplaats behoort tot de mogelijkheden. Het onderhoud van het gehele gebouw is uitstekend in orde.

Locatie

Pastoor Spieringsstraat 163, Uden

Greep uit ons woningaanbod

Verkocht

€ 445.000,- k.k.

Ockenburghpark 58, Helmond (Dierdonk)

Verhuurd

€ 855,- excl. per maand

Pastoor Spieringsstraat 163, Uden

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.