Viltstraat 12, Bakel

Dit vrijstaande herenhuis is gelegen aan een rustige weg in het centrum van Bakel en is PER DIRECT BESCHIKBAAR!
De woning is compleet afgewerkt, volledig onderkelderd en is daarnaast zowel binnen als buiten uitstekend onderhouden!

Indeling van de woning

Entree en begane grond
U komt de woning binnen in de hal, waar u ook het toilet kunt vinden. Vanuit de entree loopt u de enorme woonkamer binnen, waar direct de hoeveelheid natuurlijk lichtinval opvalt. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en aan de achterzijde van de woning vindt u de moderne, open keuken die van alle gemakken is voorzien. Ook heeft u vanuit hier toegang tot de grote provisiekast.
Vanuit de keuken kunt u, door de grote schuifpui, de strakke tuin betreden, eveneens als een ruime hal. Deze hal biedt de doorgang naar de wasruimte en beschikt over een extra loopdeur naar de tuin. Daarnaast kun je vanuit de hal naar de garage, die ook nog een ruime opbergzolder heeft. Middels een luik in het plafond en een losse trap is deze opbergzolder te bereiken. Vanuit de garage heeft u ook toegang tot de meterkast.

Kelder
In de woonkamer, netjes weggewerkt achter een deur, vindt u de vaste trap naar de kelder. In de kelder ligt een nette tegelvloer en zowel de wanden als het plafond is strak afgewerkt. Middels een koekoek aan de voorzijde van de woning komt er daglicht binnen, waardoor de kelders ook als extra leefruimte gerekend kan worden. De kelder is ook middels een vaste trap vanuit de tuin te bereiken.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping biedt de ruime overloop toegang tot drie slaapkamers en een nette badkamer. De hoofdslaapkamer en een tweede slaapkamer zijn gelegen aan de voorzijde van de woning en de derde slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde. In de derde slaapkamer vindt u de doorgang naar grote bergzolder, die gesitueerd is boven de garage. Op deze zolder vindt u de Cv-installatie en ook hier is gezorgd voor natuurlijk daglicht middels een dakraam. De badkamer met groot hoekbad en inloopdouche vindt u tussen de slaapkamers in.

Tweede verdieping
Via een vaste trap komt u op de grote zolder van de woning uit. Deze verdieping is net afgewerkt en heeft twee grote dakramen, waardoor u de verdieping voor veel verschillende doeleinden kunt gebruiken.

Tuin
De tuin beschikt over een heel ruime overkapping en is verder zeer onderhoudsvriendelijk. De tuin biedt veel privacy en heeft geen inkijk van buren. Via de tuin heeft u toegang tot de kelder van de woning en tevens is er een directe verbinding naar de garage.

BIJZONDERHEDEN
* Volledig onderkelderde woning, dus extra veel leefruimte
* Royale garage met zeer grote bergzolder
* Onderhoudsvriendelijke tuin die tevens beschikt over een aparte trap die toegang biedt tot de kelder
* Vasten, houten trappen naar zowel de kelder als de zolder

Locatie

Viltstraat 12, Bakel

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.