Julianastraat 17, Bakel

Julianastraat 17 Bakel
Vrijstaand wonen en werken in het centrum van Bakel

Wilt u wonen en werken combineren? Zoekt u een huis waarbij u bij wijze van spreken de meubels maar binnen hoeft te zetten? Of wilt u simpelweg vrijstaand en ruim wonen tussen de bosrand en het gezellige centrum van Bakel? Dit vrijstaande gezinshuis, dat in 2017 grondig werd gemoderniseerd, biedt alles wat u van een comfortabele woning mag verwachten.

Een ruime woonkamer met open keuken en uitgebouwd, open eetgedeelte. Drie comfortabele slaapkamers. Een tuin vol privacy. En een recent aangebouwde werk- of kantoorruimte. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van deze ruime en vrijstaande gezinswoning aan de Julianastraat 17 in Bakel, in de populaire Oranjebuurt tussen het centrum en de bosrand.
In 2017 werd de hele benedenverdieping gemoderniseerd en over de volledige achterzijde uitgebouwd. De woonkamer is daardoor fors uitgebreid en kent een zitgedeelte, eetgedeelte en een open keuken. Die open keuken kreeg bij de verbouwing een nieuw en modern keukenblok in landelijke stijl. Een bijkeuken en een luxe toilet maken de aanbouw compleet.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie aangename slaapkamers en een badkamer. De zolderverdieping, is via een vlizotrap te bereiken.
Bij de verbouwing in 2017 werd tegelijkertijd de bestaande garage vervangen door een hoogwaardige aanbouw met eigen ingang, die dienst kan doen als kantoor, werkplaats, garage of hobbyruimte.
Recent zijn tevens het dak en alle muren geïsoleerd en is de woning van een nieuwe verflaag voorzien.
Deze in 2017 gemoderniseerde, vrijstaande woning op de Julianastraat 17 in Bakel is, kortom, instap klaar en biedt veel ruimte. De mogelijkheid om wonen en werken te combineren maakt de woning extra aantrekkelijk. We nodigen u dan ook van harte uit een afspraak met ons te maken voor een persoonlijke en vrijblijvende bezichtiging.

Indeling

Begane grond
De gehele begane grond is voorzien van een donkergrijze tegelvloer. Alle kozijnen hebben dubbel glas.
Vanuit de hal is de open keuken, en daarmee de woonkamer, bereikbaar. Een trap geeft toegang tot de eerste verdieping. Tevens is de meterkast in de hal te vinden.
De woonkamer is opgedeeld in drie open gedeeltes, waardoor er veel ruimte is ontstaan. Alle wanden en plafonds zijn in 2017 opnieuw gestuukt en de ruimte is geheel voorzien van houten sierplinten.
In de open keuken valt het nieuwe (2017) keukenblok op. Dat is, met een porseleinen wasbak en een werkblad in houtlook, uitgevoerd in een landelijke stijl. Een inductie-kookplaat, heteluchtoven, afwasmachine, koel- en vrieskast en afzuigkap maken de inrichting compleet.
De woning is in 2017 over de complete achter breedte uitgebouwd. Via dubbele terrasdeuren in die uitbouw geeft de woonkamer direct toegang tot de tuin.
In de uitbouw bevinden zich een modern toilet , bijkeuken en cv ketel van het merk Nefit .De bijkeuken is via een stoere deur vanuit de keuken bereikbaar. Het deels betegelde toilet is voorzien van een hangreservoir, fontein en natuurlijke ventilatie. In de bijkeuken kan een extra douche gecreëerd worden.

Eerste verdieping
De bovenverdieping is in zijn geheel voorzien van een lichte laminaat vloer en nieuwe opdek-deuren. Op deze verdieping bevinden zich drie, comfortabele slaapkamers en een badkamer. Rolluiken op alle kozijnen zorgen voor privacy en veiligheid en dragen bij aan een goede nachtrust. De wanden en plafonds op alle slaapkamers hebben fijn stucwerk. Twee slaapkamers aan de voorzijde hebben kozijnen met enkel glas. De derde slaapkamer, aan de achterzijde, heeft een nieuw draai- en kiepraam dat wel voorzien is van dubbelglas. Deze slaapkamer heeft bovendien een inbouwkast met veel bergruimte.
De badkamer is deels betegeld en kent met een douche, wasbak, mechanische afzuiging en natuurlijke ventilatie een ruim voldoende afwerkingsniveau.

Zolder
De zolder is bereikbaar via vlizotrap op de overloop.

Bijgebouw
Opvallend is het bijgebouw dat in 2017 aan de zijkant van het woongedeelte is gerealiseerd. Deze aanbouw kan dienst doen als kantoor, studio, praktijkruimte of werkplaats, waardoor de mogelijkheid ontstaat een beroep aan huis uit te oefenen. De ruimte heeft vanaf de straatkant een eigen ingang middels een glazen pui met veiligheidssloten en dubbel glas. De ruimte is geheel betegeld, volledig geïsoleerd en voorzien van een natte ruimte die dienst kan doen als keuken, toilet en/of douche. Een grijze tegelvloer, strak gestuukte wanden en plafonds en inbouwspots maken de moderne uitstraling af.

Tuin
De tuin aan de achterzijde is volledig ommuurd en biedt daardoor veel privacy. Bij de verbouwing in 2017 is de tuin opnieuw aangelegd met strakke borders, gras en een ruim terras. Boven de dubbele tuindeuren bevindt zich en overkapping. Een kunststof tuinhuis doet dienst als opslagruimte.

Algemeen
• In 2017 verbouwd en daarbij veel vernieuwd.
• Dak en muren recentelijk geïsoleerd.
• Schilderwerk uit 2018.
• Rolluiken op alle kozijnen van de bovenverdieping.
• Mogelijkheid tot beroep aan huis.
• Nabij centrum van Bakel met alle voorzieningen.
• Bos- en weideland op loopafstand.
• Instap klaar.

Noch door de eigenaar, noch door de verkopend makelaar wordt enige aansprakelijkheid aanvaard voor de onjuistheid
van de in deze brochure vermelde gegevens.

Locatie

Julianastraat 17, Bakel

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.