Wethouder van Rooijlaan 15, Helmond

Bent u op zoek naar een fors uitgebouwde, moderne hoekwoning in Helmond ’t Hout?
Dan is deze woning wellicht iets voor u!

OMGEVING
Mierlo-hout is een bijzonder fraai stukje Helmond. Een schitterende wijk met een een sterk winkelaanbod in een geheel vernieuwd centrum. Het verenigingsleven is sterk vertegenwoordigd.
Ook geniet de wijk van moderne architectuur met toepassing van veel natuurlijke materialen.
De ligging is nabij diverse voorzieningen zoals sportfaciliteiten, winkels, scholen en NS-station. Met de trein bent u bijvoorbeeld binnen 10 minuten in het centrum van Eindhoven.

Laat u verrassen door een moderne woning in een zeer leuke jonge wijk van Helmond.

INDELING

Entree
Als u de woning binnenkomt wordt u ontvangen door veel licht, waardoor er een prettige sfeer ontstaat.
De hal biedt toegang naar een modern toilet met fonteintje en bidet, garderobe, meterkast, hardhouten trap naar 1e verdieping en loopdeur naar de woonkamer.

Woonkamer
De woonkamer geniet van veel natuurlijk lichtinval. De vloer is belegd met houtlook tegels en vloerverwarming, wanden en plafond genieten een strakke afwerking.
Aan de achterzijde is een zitgedeelte gecreëerd en in het midden van de woonkamer een eetgedeelte welke in open verbinding staat met de keuken.
Een bergruimte onder de trap met praktische inzetkast biedt extra opbergmogelijkheden en u vindt hier de unit van de vloerverwarming.
Middels een schuifpui gemaakt over de hele breedte van de woning, heeft u toegang tot de achtertuin.

Keuken
De hoogglans keuken is aan de voorzijde gelegen, staat in open verbinding met de woonkamer en is een dubbele wandopstelling geplaatst.
Het werkblad is van natuursteen materiaal en verder is de volgende apparatuur (allen van Siemens) aanwezig, te weten;
5-pits inductie kookplaat, luxe afzuigkap, extra grote koelkast, warmhoudlade, oven, combi oven/magnetron, vaatwasser en 1,5 spoelbak.
Naast deze apparatuur is er ook voldoende kastruimte aanwezig.
Door middel van een grote raampartij komt er veel natuurlijk lichtinval binnen. Het is een plek om in te koken, bij te praten na het werk, te eten en ’s avonds met vrienden wat te drinken en gezellig te kletsen.

1E VERDIEPING

Via de trapopgang bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Deze biedt toegang naar 3 slaapkamers en een badkamer.
Alle (slaap)kamers zijn voorzien van loze leidingen.

Slaapkamer I
Deze kamer is aan de achterzijde geleden. De vloer is belegd met laminaat, wanden en plafond zijn voorzien van een strakke afwerking. Door de raampartij komt er veel natuurlijk lichtinval binnen.

Slaapkamer II Ouderslaapkamer
Deze slaapkamer is ruim van opzet en aan de achterzijde gelegen. De vloer is belegd met laminaat, wanden en plafond zijn voorzien van een strakke afwerking. Door de raampartij komt er veel natuurlijk lichtinval binnen.

Badkamer
De moderne badkamer is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een ruime inloopdouche met thermostaatkraan en regendouche, ligbad met thermostaatkraan, toilet, designradiator, inbouwspots en een wastafelmeubel met spiegelkast.
De vloer is belegd met tegels. Door de raampartij komt er fijn lichtinval binnen en heeft u de mogelijkheid om extra te ventileren.

Slaapkamer III
Deze slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De vloer is belegd met laminaat, wanden en plafond zijn voorzien van een strakke afwerking.
Door de raampartijen geniet deze kamer van veel natuurlijk lichtinval en de slaapkamer is afgewerkt met een Frans balkon.

2E VERDIEPING

Middels een vaste trapopgang bereikt u de overloop van de tweede verdieping met toegang naar 2 ruime slaapkamers.
Ook vindt u hier de CV-installatie (Atag bj. 2017), de unit mechanische ventilatie en de unit van de zonnepanelen.

Slaapkamer IV en V zijn beide voorzien van een Velux dakraam en laminaat vloer. Onder de schuinte vind u extra bergruimte.
Beide kamers zijn voorzien van loze leidingen en de slaapkamer aan de voorzijde heeft een radiator.

Tuin
De achtertuin is verzorgd en met aandacht aangelegd.
Het ideale zonneterras, verschillende borders met beplanting en het zitgedeelte aan de achterzijde heeft deze tuin voor ieder een plekje waar men optimaal kan genieten.
De frisse beplantingen zijn vroeg in het voorjaar in blad en vormen een mooie groene omgeving met veel privacy. De tuin is gelegen op het noordenoosten en heeft een vrije achterom.

Aan de achterzijde is een vrijstaande houten berging gesitueerd voor uw fietsen en tuingereedschap. De berging is voorzien elektra.

ALGEMEEN
– Op een toplocatie gelegen woning in een duurzame wijk en kindvriendelijke buurt;
– Zeer goed onderhouden en hoogwaardige kwaliteit van afwerking;
– Moderne keuken;
– Volledig geïsoleerd;
– Voldoende parkeergelegenheid;
– 5 slaapkamers;
– 12 zonnepanelen (eigendom);
– Op loopafstand van het winkelcentrum
– Op loopafstand van NS-station van Helmond ’t Hout;
– vrij uitzicht.

Kortom, een woning die zeker een bezichtiging waard is!

Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.