Van de Poelstraat 19, Bakel

Van de Poelstraat 19
Karaktervolle centrumwoning met extra’s

Droomt u er van een eigen huiskamer-restaurant of winkel te starten? Of wilt u zich simpelweg thuis voelen in een ruim en warm huis? Deze sfeervolle woning, midden in het centrum van het gezellige Bakel, biedt op de eerste plaats veel woongenot. Extra mogelijkheden zijn er ook.

Midden in het levendige centrum van Bakel, op de Van de Poelstraat 19, ligt deze vooroorlogse woning met detailhandelsbestemming. Op dit moment is het pand in gebruik als woonhuis, maar in het verleden heeft aan de voorzijde een slagerswinkel gezeten. De bijbehorende bedrijfsbestemming geldt nog steeds en ook een koelcel is aanwezig. Daardoor zijn er mogelijkheden voor bijvoorbeeld een huiskamer-restaurant of vers winkel.
De benedenverdieping is opvallend ruim en sfeervol. De woonkamer en eetkamer, gescheiden door romantische en-suite deuren, stralen veel warmte uit, mede dankzij de eikenhouten parketvloer. De keuken is voorzien van een ruim keukenblok in hoekopstelling, waarin het donkere hardstenen werkblad opvalt. De keuken biedt toegang tot een kelder, en, via een eigen hal, tot de koelcel, een wasruimte met berging, separaat toilet en de tuin.
De eerste verdieping biedt ruimte aan drie slaapkamers en een badkamer met luxe uitstraling. Via een vaste trap is de zolder, met infrarood-sauna, te bereiken.
Ondanks de centrumligging biedt de grote, ommuurde tuin veel rust en privacy. De tuin is niet zo lang geleden nieuw ingericht met borders en een romantische vijverpartij. Direct achter het huis ligt een terras op de zonkant. Achter in de tuin bevindt zich een bijgebouw in siersteen met open, overdekte tuinkamer.
Hoewel de woning in het centrum van Bakel ligt, met winkels en horeca-gelegenheden in de onmiddellijke omgeving, zijn de uitvalswegen richting Helmond (Eindhoven), Deurne en Gemert direct bereikbaar.
Deze karaktervolle woning in het centrum van Bakel biedt op de eerste plaats veel woongenot. De mogelijkheid om wonen en werken te combineren maakt de woning extra aantrekkelijk. We nodigen u dan ook van harte uit een afspraak met ons te maken voor een persoonlijke en vrijblijvende bezichtiging.

Indeling

Benedenverdieping
Een ruime hal met aansluitende garderobe biedt toegang tot de woonkamer en garage.
De woonkamer en eetkamer zijn geschakeld door klassieke en-suite deuren. Dankzij de fraaie eikenhouten parketvloer en de strak gestucte wanden ademen beide ruimtes veel warmte uit. Daar dragen de inbouwspots in het plafond van de eetkamer nog aan bij. Vanuit de eetkamer zijn de keuken en het trappenhuis naar de eerste verdieping. Een grote, glazen pui biedt toegang tot de tuin en het terras.
In de separate keuken springt het keukenblok in hoekopstelling in het oog. Een zwart hardstenen blad geeft veel werkruimte en matched met de zwarte tegelvloer. Witte boven- en onderkasten bieden meer dan voldoende opbergmogelijkheden. In de keuken is extra boiler geïnstalleerd voor snel heet water. De keukenruimte geeft tevens toegang tot de kelder en een tweede hal.
Aan deze hal liggen de koelcel, garage, wasruimte met berging en het toilet. Ook is vanuit deze hal de zonnige en romantisch aangelegde tuin te bereiken.

Bovenverdieping
De eerste verdieping is vanuit een apart traplokaal te bereiken. De overloop is voorzien van comfortabele vloerbedekking en biedt toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en, via een vaste hardhouten trap, de zolder.
Slaapkamer één en twee liggen aan de voorzijde van de woning en hebben beide een praktische inbouwkast. Allebei de kamers zijn ruim en hebben vloerbedekking. Grote ramen met veel lichtinval dragen bij aan dat ruimtelijke gevoel.
De derde slaapkamer is op dit moment in gebruik als bergkamer.
De badkamer kent met een ligbad inclusief whirlpool-installatie, douche, handcloset en dubbele wastafel een rijke uitrusting. De wanden zijn tot plafondhoogte betegeld met witte tegels. Inbouwspots in het plafond dragen bij aan de rijke sfeer.

Zolder
Op de zolder is een infrarood-sauna geïnstalleerd.

Tuin
Zeker voor een perceel in het centrum van Bakel is de zonnige tuin opvallend ruim. Dankzij de complete ommuring biedt de tuin bovendien veel privacy en rust. De tuin is recent opnieuw aangelegd met fraaie borders en een romantische vijverpartij. Direct achter het huis ligt een ruim terras. Achterin in de tuin staat een sierstenen tuinhuis met tuinkamer waarin het op warme avonden heerlijk vertoeven is.

Bijzonderheden
• Vooroorlogse karakteristieke woning op toplocatie in het gezellige centrum van Bakel.
• Rijk en hoogwaardig afwerkingsniveau.
• Ideale woning voor een gezin.
• Diverse (vers-)winkels en horeca-gelegenheden in de directe omgeving.
• Direct nabij uitvalswegen richting Helmond, Deurne en Gemert.
• Dankzij bedrijfsmatige bestemming ideaal voor een eetkamer-restaurant, salon, winkel of kantoor aan huis.
• Koelcel aanwezig.
• Kelder aanwezig.
• Glas in woon- en slaapruimtes is van HR.
• De vloer in het woongedeelte is extra geïsoleerd.
• Dak is extra geïsoleerd.
• Verwarmingsketel is van 2004 en is een Nefit HR combi-ketel.
• Carport met elektrische roldeur.
• Recent nieuw ingerichte tuin met stenen tuinhuis en overdekte buitenkamer.
• Infrarood-sauna op zolder.

Locatie

Van de Poelstraat 19, Bakel

Verkocht

€ 445.000,- k.k.

Ockenburghpark 58, Helmond (Dierdonk)

Verhuurd

€ 855,- excl. per maand

Pastoor Spieringsstraat 163, Uden

Verkocht onder voorbehoud

€ 297.000 k.k.

Tereyken 28, De Mortel (laatste kavel)

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.