Rietgorst, 36 Deurne

Verrassend ruime tussenwoning op rustige locatie in Deurne

Wij presenteren u een prachtige tussenwoning, gelegen aan de Rietgors 36 in Deurne. Met een oppervlakte van circa 125 vierkante meter en een gunstige, rustige ligging in een woonwijk, vormt deze woning de ideale keuze voor stellen en starters die op zoek zijn naar een moderne, instapklare woning. Deze tussenwoning beschikt over een zonnige tuin op het zuiden, een moderne keuken en een royale badkamer. Verder geniet u van veel lichtinval dankzij de grote raampartijen en de voordelen van negen zonnepanelen.

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Bijzonderheden
– Moderne, strakke keuken met royale eethoek
– Grote raampartijen voor prachtige lichtinval
– Drie ruime slaapkamers
– Grote zolder met diverse gebruiksmogelijkheden
– Zonnige, op het zuiden gelegen tuin
– Goed onderhouden en instapklaar
– Voorzien van negen zonnepanelen
– Royale en volledig uitgeruste badkamer
– Kindvriendelijke buurt met het speelveld voor het huis
– Handige bijkeuken
– Volledig geïsoleerd en HR++ glas met energielabel A

Indeling

Begane grond
Bij binnenkomst betreedt u de centrale hal, die u toegang biedt tot de verschillende vertrekken van de begane grond. De lichte hal is afgewerkt met een stijlvolle laminaatvloer en strakke wanden en plafonds.

De ruime woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en strakke wanden en plafonds. Dankzij de grote raampartij ontvangt deze kamer veel daglicht, wat bijdraagt aan een aangename en lichte ambiance. Een trapkast biedt extra opbergruimte.

Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de moderne open keuken. Deze keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur, waaronder een hete lucht oven, vaatwasser, gasfornuis en een koel-vriescombinatie. De royale eethoek biedt uitzicht op de tuin en geniet van veel lichtinval. Daarnaast is er een handige bijkeuken aanwezig.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping treft u een ruime badkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en toilet. Kleine raampjes zorgen voor voldoende natuurlijke ventilatie.

De drie royale slaapkamers op deze verdieping zijn eveneens voorzien van strakke wanden, plafonds en een laminaatvloer. De slaapkamers aan de achterzijde zijn uitgerust met rolluiken.

Tweede verdieping
De grote zolderruimte biedt tal van mogelijkheden. Deze kan ingericht worden als extra slaapkamer, hobbyruimte of werkplek. Verder vindt u hier een voorzolder met opstelruimte voor de wasmachine, droger en cv-ketel. Zelfs op de tweede verdieping is er nog een extra badkamer aanwezig met douche en wastafel.

Omgeving
Deze woning is gelegen in een rustige woonwijk van Deurne, met diverse voorzieningen binnen handbereik. Op korte afstand vindt u het centrum van Deurne met vele winkelvoorzieningen alsook horeca gelegenheden. Op korte afstand is een basisschool gelegen.

Deurne staat bekend om zijn gemoedelijke sfeer en is een geliefde plek voor stellen en starters. U kunt genieten van de nabijgelegen parken en recreatiegebieden, evenals de gezellige horecagelegenheden die de omgeving te bieden heeft.

Bereikbaarheid
De woning aan de Rietgors 36 is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanuit Deurne heeft u snelle toegang tot de snelwegen A67 en A73, die u verbinden met steden als Eindhoven en Venlo. Het treinstation van Deurne biedt regelmatige verbindingen naar diverse bestemmingen, waardoor u eenvoudig kunt reizen naar omliggende steden.

Bent u op zoek naar een instapklare woning op een rustige locatie in Deurne, met moderne voorzieningen en veel lichtinval? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging. Wij laten u graag de veelzijdige mogelijkheden van deze prachtige tussenwoning zien.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
– Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.
Wil je een bieding op een woning doen? Alleen biedingen die in MOVE.NL zijn geplaatst worden in behandeling genomen. Na het plannen van een bezichtiging ontvang je per e-mail gegevens inzake jouw move.nl account. Is er een deadline voor een woning dan kun je dat terugzien in MOVE.NL.

Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.