Hoe bieden wij u deze zekerheid ?

Ontzorging van het gehele traject: Wanneer u met Vastgoed Totaal samenwerkt dan kunt u gebruik maken van alle specialisten die in het gehele woon- of (ver)bouwtraject aan bod komen. Van een makelaar, architect, aannemer, afbouwer tot stylist. Wij werken met vaste partners die perfect op elkaar zijn ingespeeld. Hiermee verloopt het bouwproces van A tot Z snel en kostenefficiënt. U heeft er geen omkijken naar. Wij organiseren alles volledig in overleg met u en naar uw wensen.

Ontvang in de oriëntatiefase al deskundig advies: Wij geven u slimme verkooptips en een juist advies voor de verkoop van uw woning, want we kennen de markt en weten hoe we daar het beste op inspringen. Bij de bouw of verbouwing van uw woning geven wij adviezen van ontwerp, vergunningaanvraag, wet- en regelgeving, bouwlocatie, bouw-aankoop, inrichting, materiaalkeuzes, energie, afbouw enz. Alleen de financiering regelt u zelf . Leuker kunnen we het niet maken 😉

Weet altijd waar u aan toe bent: Wij weten hoe belangrijk het is om duidelijke afspraken te maken. Vooral ook concrete en realistische afspraken. Daar staan wij voor.
Daarnaast vinden wij het net zo belangrijk als u om altijd duidelijk te zijn over kosten, budgettering, verloop van planning en ‘wie-doet-wat’. Wanneer u weet waar u aan toe bent en hoe de gehele organisatie rondom uw verkoop, verbouwing of bouw verloopt, dan heeft u rust en kunt u zich concentreren op wat voor u belangrijk is.

Ons team

Arno Nooijen

RMT - Register Makelaar Taxateur

T 0492 792989

Lindy Zeegers

KRMT - Kandidaat Register Makelaar Taxateur

T 0492 792989

Sabrina Nooijen

De woonstylist

T 0492 792989

Waarom Vastgoed Totaal

1

Jarenlange ervaring

De makelaar met jarenlange bouwkundige achtergrond en ervaring.
2

Meer dan alleen een bezichtiging

De makelaar die u tijdens de bezichtiging direct inzicht geeft in de (ver)bouwmogelijkheden en de totale investeringskosten.
3

Van ontwerp tot oplevering

De bouwmanager die de ontwikkeling van uw bouwplannen van ontwerp tot oplevering verzorgt.
4

Direct inzicht in budget

De bouwmanager die direct inzicht geeft in het budget van uw bouwproject, deze bewaakt en het maximale resultaat behaald uit dat budget.
5

Uw gebruiksgemak voorop

De woonstylist die u al in de ontwerpfase van uw bouwtraject in het woongenot en gebruiksgemak adviseert.
6

Eén team

Dit alles binnen één team van specialisten van makelaar, bouwmanager en woonstylist.

Vrijblijvend 10 minutengesprek

Stel uw eerste vragen met betrekking tot
uw woonsituatie, (aanstaande) bouw of verbouwing
aan één van onze specialisten.